Menu

Log in | Registreren

Swipe to the left
De nieuwste womanizers; Premium & Classic
24 May Feiten No comments

De nieuwste womanizers; Premium & Classic

Het is feest bij womanizer want binnenkort komen er 2 gloednieuwe womanizers bij. De womanizer Premium en de Womanizer classic. In dit Blog vertellen we jou alles wat je moet weten over deze nieuwste Womanizers.

De Vormgeving

De Womanizer Premium en Classic hebben hetzelfde vernieuwde ergonomische design en zijn lichter dan de Pro40. De vormgeving is aangepast aan onze vrouwelijke vormen maar ook de locatie van de bedienknopjes is onder de loep genomen. Deze bevinden zich nu midden op de rug van de womanizers en zijn zelfs in het donker gemakkelijk te bedienen omdat deze in doorsnede en hoogte van elkaar verschillen.

De siliconen opzetkapjes hebben een ovale opening gekregen die beter aansluit bij de vorm van de clitoris. Het grotere kapje is in diameter niet veel groter maar vooral hoger. Dit maakt het mede mogelijk te spelen met de intensiteit door de kapjes te wisselen. Bij het kleinste kapje voelen de luchtdruk pulsaties het sterkste aan.

Womanizer Classic

De Womanizer Classic komt in de kleur paars met een zilverkleurig randje onderin en heeft een rug gemaakt van ABS en is aan de binnenkant voorzien van een zachter materiaal. De Womanizer Classic is volledig Waterproof en kan je dus heerlijk meenemen onder de douche of in bad.

FEATURES
- Gepatendeerde Air Pleasure Technologie
- 8 stande
- 2 maten opzetkapjes
- Fluistermodus ( <42dB)
- Waterproof
- Gewicht: 110 gram
- Afmeting: 148 x 48 x 35 mm
- USB kabel met magneet contact

Prijs € 129,00

Womanizer Premium

De Womanizer Premium zal verkrijgbaar zijn in zwart, warm rood en wit in combinatie met goud. De womanizer Premium is geheel gegoten in een uiterst zacht huidje van de allerbeste kwaliteit medische siliconen. Ook de Womanizer Premium is uiteraard Waterproof.

Smart Silence ( Intelligent Stil )

Geheel nieuw is de innovatieve Smart Silence Feature. Voor een ieder die al een Womanizer in haar bezit heeft, weet dat de Womanizer harder klinkt wanneer deze geen vacuüm creëert. En wij wensen natuurlijk allemaal een sextoy die stil is. Niet alleen zodat anderen jou niet horen, maar ook na dat heerlijk orgasme wil je nagenieten zonder dat zoemende geluid van de womanizer. De Smart Silence van de Womanizer premium is daarop echt de uitvinding! De womanizr premium gaat bnamelijk pas aan wanneer deze minder dan 2 mm verwijderd is van de huid, Tot die tijd is de womanizer dus stil. Wordt de womanzier verwijderd van de clitoris dan geldt hetzelfde. Komt de owmanizer op een afstand groter dan 2mm van de huid dan is de Womanizer stil. Heerlijk toch ;-

Autopilot

Naast de Smart Silence beschikt de nieuwe Womanizer Premium ook over een Autopilot. Een unieke nieuwe stand op de womanizer. De Autopilot neemt je mee in verschillende intensiteiten zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Ook onthoudt de Autopilot wat hij al deed dus nooit zal het gevoel hetzelfde zijn.
Bedien je de Womanizer liever zelf. Dat kan natuurlijk ook met de 12 standen die er op de Womanizer premium aanwezig zijn.

12 nieuwe standen

Aan de standen van de Womanizer Premium zijn een zachtere en een hardere stand toegevoegd. De Womanizer start altijd in de laagste stand. Sommige vrouwen vonden de laagste stand van de andere womanizer nog wel eens te heftig. Vandaar dat we zachter beginnen. Houd jij van extreem sterke stimulatie van de clitoris dan is de Womanizer Premium zeker wat jij zoekt.

3 verschillende opzetkapjes

De nieuwe womanizer Premium komt maar liefst met 3 maten opzetkapjes

FEATURES
- Gepatendeerde Air Pleasure Technologie
- Smart Silence
- Autopilot
- 12 standen
- 3 maten opzetkapjes
- Fluistermodus ( <40dB)
- Waterproof
- Gewicht: 135 gram
- Afmeting: 148 x 48 x 35 mm

Prijs € 189,00

Wanneer zijn de nieuwe womanizers verkrijgbaar?

Wij verwachten de nieuwe Womanizer binnen eind juni 2018. Houd de website dus goed in de gaten. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot ze er zijn.


reactions (0)