Menu

Log in | Registreren

Swipe to the left
Womanizer DUO - NIEUW
17 March No comments

Womanizer DUO - NIEUW

De perfecte combinatie van krachtige stimulatie van de clitoris en de G-spot. De WomanizerTM DUO is een innovatief seksspeeltje voor de vrouw die op zoek is naar iets heel speciaals. DUO is eigenlijk de verbeterde versie van de INSIDEOUT. Nu Womanizer en We-Vibe samen zijn gegaan onder de naam WOW-Tech Group heeft We-Vibe het ontwerp van de vibrator op zich genomen en hierdoor heeft de Vibrator sterkere Vibraties gekregen. Ook de Vorm van de Vibrator is onder handen genomen. Womanizer heeft ook verbeteringen aangebracht aan het clitoris gedeelte. Smart Silence zit nu namelijk ook op de DUO.

Verschil womanizer duo en insideout

Womanizer meets We-Vibe
De InsideOUt van Womanizer was al een bestseller! DUO, de opvolger en verbeterde versie van de InsideOut, zal straks nog meer geliefd zijn onder de sexspeeltjes van Womanizer en in dit geval ook onder de sextoys van het merk We-Vibe. Want Womanizer en We-Vibe hebben hun krachten gebundeld en samen de DUO ontworpen.
DUO is een seksspeeltje dat de revolutionaire Pleasure Air-technologie van Womanizer combineert met krachtige G-spot stimulatie. Het speelgoed is een unieke dubbele stimulator die zachte aanzuiging gebruikt om de clitoris te stimuleren, terwijl een flexibele, ergonomische vibrator de G-spot stimuleert.

womanizer DUO

De We-Vibe Vibrator
We-vibe nam uiteraard het Vibrator gedeelte van deze dubbele genotsknots op zich. Aan de flexibiliteit van de Vibrator arm is eigenlijk niks verander. Dit was al optimaal ontworpen door Womanizer en werd zeer geprezen bij de InsideOut. Door deze flexibiliteit past de Vibrator namelijk altijd. De sterkte van de Vibraties werd alleen soms te zacht gevonden ondanks de 12 standen. Hier heeft We-Vibe op ingespeeld. Door de beproefde en populaire We-Vibe-functies te integreren - inclusief een krachtige, stille motor en een nieuwe vorm geïnspireerd door de Rabbit Vibrator Nova van het merk We-Vibe

Daarnaast was de Vibrator van de InsideOut zeer slank. De kop was wel gebogen richting de G-Spot maar door een verdikking aan het einde van de Vibrator is het raakvlak vergroot en wordt de G-Spot nog intenser gestimuleerd.

Womanizer Pleasure Air Technologie + Smart Silence
Womanizer verbeterde het clitoris gedeelte door ook hier de smart silence toe te passen. Dit betekend dat dit zuigende womanizer gedeelte pas aan gaat wanneer deze de huid raakt. Waarom? Dit is zo ontworpen om de womanizer nog stiller te maken. Want bij een vacuum, en dus het aanraken van de huid, is het geluid veel zachter.

Combi = Krachtpatser
Door de combi van de We-Vibe G-Spot Vibrator samen met de revolutionaire Pleasure Air-technologie van Womanizer, bereikt deze nieuwe dubbele stimulator van Womanizer de status van krachtpatser.

De ontwikkeling van DUO omvatte de hulp van de wereldwijde tester-pool van Womanizer, waaronder meer dan 140 vrouwen over een brede leeftijdscategorie en lichaamscategorie, evenals eerdere beoordelingen en feedback over de InsideOut.

De innovaties omvatten:
- De toevoeging van Smart Silence-technologie, dus stimulatie wordt alleen ingeschakeld wanneer DUO contact maakt met de huid en naar de stand-bymodus gaat wanneer deze wordt verplaatst.
- De toevoeging van een krachtige We-Vibe-motor, met 10 verschillende vibratiemodi en 12 intensiteitsniveaus
- Een bijgewerkte ergonomische vorm op basis van Nova van We-Vibe voor verbeterde stimulatie van de G-spot
- Twee stimulators die afzonderlijk kunnen worden bediend, voor aanpasbare sensaties.

Binnenkort online verkrijgbaar voor €199,00

reactions (0)