Menu

Log in | Registreren

Swipe to the left
Womanizer Pro (W500) Vs. Womanizer W100
25 May Feiten 1 comment

Womanizer Pro (W500) Vs. Womanizer W100

Inmiddels is de Womanizer al een heus begrip. Ben je er nog niet bekend mee? Dan kan ik het je (uit eigen ervaring ;)) zeker aanraden om er een aan te schaffen. Want dat kleine zuigapparaat, zorgt voor een immens plezierig resultaat. Als je er wel al bekend mee bent, dan ken je vast de Womanizer W100. Maar deze Womanizer heeft nu ook een zusje: de Womanizer Pro (W500). Nu is de vraag: welke versie kies jij?

Allereerst is er geen ‘beste’ of ‘slechte’ keuze. Het gaat erom welke Womanizer het beste werkt voor jou. Maar om je keuze makkelijker te maken, heb ik nog even kort de voordelen van de Womanizer Pro opgesomd en geef ik aan welke vragen je jezelf moet stellen voordat je een keuze maakt.

De voordelen van de Womanizer Pro:

- De Womanizer Pro is nog compacter dan de W100, heeft een mooiere vormgeving en ligt beter in de hand

- Met de Womanizer W500 heb je meerdere (8!) zuigkrachten. In plaats van alleen maar hogere zuigkrachten, zoals bij de W100, kun je bij de Womanizer Pro ook kiezen voor een lagere zuigkracht

- De Womanizer Pro wordt geleverd met twee verschillende kopstukken die je kunt verwisselen. Zo kun je kiezen welk formaat het beste past op jouw clitoris

- Bij de nieuwe Womanizer is de zuigkracht makkelijker te bedienen. De knopjes zitten namelijk aan de achterkant van het apparaat in plaats van aan de voorkant.

- Groot voordeel: de Womanizer Pro W500 is stil in gebruik


Womanizer Pro & Womanizer W100


Welke Womanizer gaat jou naar je hoogtepunt brengen?

Nu ken je de verschillen tussen de Womanizer W100 en de Womanizer Pro, maar welke gaat ervoor zorgen dat ook jij het ultieme genot ervaart met een Womanizer?

Hier zijn een aantal puntjes waar je over na kunt denken voordat je een keuze maakt:

- De Womanizer Pro is duidelijk kleiner dan de W100. Dit kan een voordeel en een nadeel zijn. De Pro ligt lekker compact in de hand, maar misschien mis je de extra lengte van de W100 wel om je clitoris goed te bereiken. Als je een keuze moet maken, is het belangrijk dat je rekening houdt met je eigen lichaamstype. Kom je gemakkelijk met je hand bij je clitoris, dan lukt dit ook met de Womanizer Pro. Kun je wel een verlengstukje gebruiken? Dan is de Womanizer W100 misschien prettiger voor jou.

- De zuigkracht van de Womanizer is erg belangrijk. Deze bepaalt namelijk hoe/of jij een orgasme bereikt. Bij de Womanizer W500 zijn drie extra standen toegevoegd: twee zachtere en één hardere stand. Hier was veel vraag naar onder vrouwen die de W100 gebruikten. Stand 1 van de Womanizer W100 was voor verschillende vrouwen te sterk. Wil je jezelf een beetje plagen door af te wisselen met harde en zachtere standen? Dan is de Womanizer Pro een échte aanrader. Maakt het jou niet zoveel uit hoeveel standen het apparaat heeft, dan kun je natuurlijk ook gewoon voor de Womanizer W100 gaan.

Tevens kon je bij de w100 alleen maar naar hogere standen doorklikken of weer terug naar stand 1. Met de Pro kun je continu wisselen tussen hogere en lagere standen.

- Weet jij van jezelf dat je een grotere clitoris dan ‘standaard’ hebt? Dan is de Womanizer Pro ideaal voor jou! Omdat het apparaat met twee verschillende maten opzetstukjes geleverd wordt, kun je variëren en voelen welke het beste op jouw clitoris past voor het lekkerste resultaat.

- Ook de prijs kan een rol spelen bij jouw keuze. De nieuwe Womanizer W500 kost iets meer dan de W100. Op Womanizer.nl vind je de Womanizer Pro voor €189,- en de Womanizer W100 voor €159,-.

Koop jouw eigen Womanizer

Zoals ik al aangaf is er geen goede of slechte keuze. Zolang jij maar optimaal kunt genieten! De Womanizer is een geweldig apparaat en geeft je orgasmes zoals je die nog nooit hebt gehad! Onze klanten zijn er ook erg positief over. Vrouwen geven aan dat zij nu binnen 1 minuut klaarkomen! Bekijk hier de reviews en koop daarna jouw eigen Womanizer in onze shop!

reactions (1)

Nikkie 3 years ago at 13:54
Ik heb beide versies geprobeerd. Ze hebben allebei voor en nadelen.Ik heb een beperkte handfunctie en dan is de W100 fijner dan de W500. Voordeel is ook dat het in een mooi tasje geleverd wordt waarin het niet opvalt. Voordeel van de W5oo is dat er meer standen zijn. Dat hij harder kan, maakt zeker een groot verschil. Ik moest er even aan wennen en het was niet meteen raak, dus geef niet meteen op! Ik kan nu na vele keren zeggen dat het zeker een orgasme opwekt en ook twee na elkaar. Ik heb moeite met trillende vibrators door spierspanningen. Daarom is dit de uitkomst. Als je geen beperking hebt, dan zou ik de W500 kopen omdat de extra standen zeker functie hebben en meer effect geven. Je kunt nu ook een tasje kopen waar je hem in kunt doen.
Er is overigens ook een nieuwe versie op de markt. Naar mijn weten kun je ook op de W100 een groter opzetstuk plaatsen. Ik kan me niet voorstellen dat het niets met je doet. Geef het even de kans. Ik vind het zelf fijner dan een vibrator. Echt een aanbeveling als je jezelf of je partner een fijn gevoel wilt geven. Ik kan me niet voorstellen dat de W500 op een hardere stand niets met je doet. Kopen dus!