Menu

Log in | Registreren

Swipe to the left
Womanizer - wat is het verschil?
12 December Feiten No comments

Womanizer - wat is het verschil?

Wij krijgen vaak de vraag wat de verschillen zijn tussen de verschillende typen womanizers. Eerder hebben wij hier al een blog aan gewijd maar inmiddels zijn er de nieuwe Womanizer Premium en Classic, heeft Womanizer Liberty de Pro40 vervangen, is er de Womanizer Inside Out met vibrator voor inwendige stimulatie en de kleine Starlet. De Womanizer Plus Size en de Lipstick Womanizer 2Go zijn uiteraard ook nog in ons assortiment te vinden.

Wat is de Womanizer?
De womanizer is een Sexspeeltje speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Veel vrouwen komen niet tot een orgasme van penetratie alleen en hebben extra stimulatie nodig van de clitoris. Daar zorgt de Womanizer voor op een heel bijzondere manier. Dit wonderlijke speeltje is namelijk geen vibrator. De Womanizer trilt niet. Nee de womanizer zorgt ervoor dat wanneer je het kapje om de clitoris plaatst er een vacuum ontstaat. Vervolgens verwent de womanizer jouw clitje met luchtdruk golven. Het lijkt er eigenlijk op of er iemand aan je clit sabbelt. De bloedtoevoer naar de clitoris neemt hierdoor snel toe en al binnen heel korte tijd raak je opgewonden. Veel vrouwen komen met de Womanizer snel en gemakkelijk klaar. Zelfs meerdere keren. Dit kan doordat de clitoris zelf, niet direct wordt aangeraakt. Overstimulatie van de clitoris wordt zo voorkomen en kan je eenmaal bijgekomen van jouw heerlijk intense orgasme, direct weer helemaal los met jouw womanizer.

Hier volgen van alle typen womanizers de verschillen voor jouw op een rij

Womanizer Premium ( Nieuw )
De nieuwe Womanizer Premium is de ideale combinatie van nieuwe technologieën en een hoogwaardig ontwerp. De bekende Pleasure Air-technologie stimuleert jouw clitoris zonder contact te maken - van superzacht tot super krachtig in 12 verschillende intensiteitsniveaus. Maar nieuw is de autopilot-functie. Ervaar een orgasme onverwachts en op een verrassend nieuwe manier. Het ritme verandert bij elk gebruik. Smart Silence is de tweede extra functie. De Womanizer Premium begint pas als hij bijna de huid raakt. Dit maakt de womanizer premium niet alleen stiller in gebruik, maar maakt uw genot nog intenser. Dankzij de unieke verwerking is de Womanizer Premium volledig waterdicht.

Eigenschappen:Blog verschillen womanizers
Standen: 12 ( zachtste stand zachter dan de pro, hardste stand harder dan de pro)
Smart silence: ja ( NIEUW )
Autopilot: ja ( NIEUW )
Waterproof : ja
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: Ja (vernieuwde knoppen)
Aantal kleuren : 3
Afmeting : 155 x 50 cm
Gewicht: 135 gram
Smart Silence : ja ( NIEUW )
Oplaadtijd: 120 min
Gebruiksduur: 4 uur
Inhoud: womanizer premium, magneet contact /USB oplaadsnoer, 2 kapjes in maat Normaal en XL, handleiding, opbergtas

Womanizer Classic ( Nieuw )
De nieuwe Classic, zoals de naam al onthult, is de klassieker van Womanizer - "de little black dress", om zo te zeggen, tussen onze seksspeeltjes. Het is uitgerust met onze unieke Pleasure-Air technologie die contactloos zuigeffect creëert in plaats van trillingen als bij een vibrator. De 8 intensiteitsniveaus geven ieder wat wils - het eerste niveau garandeert een zachte start en het maximale niveau, de piek van plezier. Dankzij de unieke verwerking is de Womanizer Classic volledig waterdicht en daarom ideaal voor een duik in bad.

Eigenschappen:womanizer classic
Standen: 8
Waterproof : ja
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: Ja (vernieuwde knoppen)
Aantal kleuren : 1
Afmeting : 148x 48 cm
Gewicht: 110 gram
Fluitsermodus: ja
Oplaadtijd: 120 min
Gebruiksduur: 3 uur
Inhoud: womanizer classic, magneet contact /USB oplaadsnoer, 2 kapjes in maat Normaal en XL, handleiding, opbergtasje
Normale Prijs: €129,00


Womanizer Liberty ( heeft de Pro40 vervangen )
De nieuwste womanizer is de womanizer Liberty. De womanizer Pro40 is niet meer verkrijgbaar maar daarvoor in de plaats is Womanizer Liberty gekomen. Een hele mooie en handige opvolgster al zeggen wij het zelf. De Liberty heeft dezelfde functies als de Pro40 namelijk 6 standen waartussen je omhoog en omlaag kunt schakelen, Is fluisterstil, waterdicht en heeft 2 maten opzetkapjes bijgeleverd.
Handig aan deze schattige maar luxe aanvoelende Liberty is het deksel of afdek kapje. Deze werkt magnetisch en zodra het kapje bijna over de womanizer ligt klikt deze vast. De Liberty veranderd dan in een eitje waar niemand van zou denken dat het een sextoy is :-) Buiten dat is het zo heel gemakkelijk je womanizer mee te nemen in je tas of koffer. Vrij om overal te gaan met jouw womanizer vandaar de naam Liberty !

Eigenschappen:Womanizer Liberty blog
Standen: 6
Waterproof : ja
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: Ja
Aantal kleuren : 4
Afmeting : 104x 55x 48 (de pro40 was 160x 46 cm)
Gewicht: 90 gram ( de pro40 was 140gram)
Fluitsermodus: Ja
Oplaadtijd: 60 min
Gebruiksduur: 2 uur
Inhoud: Liberty, USB oplaadsnoer, 2 kapjes in maat Normaal S en M, handleiding
Normale Prijs: € 99,00

Womanizer Prowomanizer pro nieuw kleuren en verschil
De womanizer Pro bestaat het langst van allemaal. Dit jaar is deze versie vernieuwd en bij ons zijn nu alle kleuren van de Womanizer Pro met 12 standen in plaats van 8 en is de Womanizer Pro Waterdicht. Je kan de Womanizer Pro dus heerlijk meenemen in bad.

Eigenschappen:
Standen: 12
Waterproof : ja
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: Ja
Aantal kleuren : 9
Afmeting : 120x 60 cm
Gewicht: 140gram
Fluitsermodus: Ja 42dB
Oplaadtijd: 90 min
Gebruiksduur: 4 uur
Inhoud: Womanizer Pro, Stekker, USB oplaadsnoer, 2 kapjes in maat Normaal en XL, handleiding, zijden opbergtasje
Normale Prijs: €189,00

Womanizer InsideOut
Al onze producten hebben de gepatenteerde Pleasure Air Technology, waarmee vrouwen binnen enkele minuten een orgasme kunnen ervaren. Ons is echter vaak verteld dat, hoewel de stimulatie van de clitoris buitengewoon aangenaam is, het kan voelen alsof een gevoel van intimiteit ontbreekt. Daarom hebben we de Insideout ontwikkeld. Naast de originele drukgolfstimulatie heeft de Insideout ook een vibrator. Met 12 intensiteitsniveaus voor clitorale stimulatie en 12 niveaus voor de vibrator, vindt je de instelling die precies bij jouw past. Ook kunnen deze functies onafhankelijk worden beheerd

Eigenschappen:womanizer inside out
Standen: 12 voor het womanizer gedeelte en 12 voor de vibrator ( Onafhankelijk te bedienen)
Waterproof : Ja
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: Ja
Aantal kleuren : zwart
Afmeting : 19,2 x 12 cm en Vibrator: Inbrengbare lengte 10 cm, Ø 2,7 cm
Gewicht:
Fluitsermodus: Ja
Oplaadtijd: 120 min
Gebruiksduur: 120 minuten
Inhoud: Womanizer InsideOut, Magneet contact/Micro-USB oplaadsnoer, adapter, 2 kapjes Normaal en XL, handleiding, Satijnen bewaartasje
Prijs: 189,00

Womanizer Plus Size
Als antwoord op de vraag van veel vrouwen naar een Womanizer Pro met een langer handvat werd de womanizer plus size ontwikkeld. Deze womanizer heeft dus precies dezelfde functies als de Pro maar is alleen in een ander jasje gegoten. De iets vollere vrouw kan zo zelf makkelijker de womanizer bedienen. De knopjes zitten bij deze womanizer daarom ook aan het einde van het handvat aan de bovenkant. Wederom geldt hier er is geen beter of slechter. Het is bij aankoop handig om je voor te stellen of je de womanizer zo graag wilt bedienen.

Wat is het verschil plus size womanizer

Eigenschappen:
Standen: 12
Waterproof : ja
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: Ja
Aantal kleuren : 1
Afmeting : 210 x 60 cm
Gewicht: 180 gram
Fluitsermodus: Ja 42dB
Oplaadtijd: 90 min
Gebruiksduur: 4 uur
Inhoud: Womanizer Pro, Stekker, USB oplaadsnoer, 2 kapjes in maat Normaal en XL, handleiding, zijden opbergtasje
Normale Prijs: 189,00

Womanizer 2GO
De meest bijzondere womanizer van allemaal. Deze womanizer ontstond met het idee de womanizer discreet mee te kunnen nemen in je tas zonder dat direct opvalt dat je een sexspeeltje bij je hebt. Deze womanizer in lipstick vorm zal zeker geen argwaan wekken mocht je tas omvallen. De womanizer 2Go is wel een stuk groter dan een lipstick. Dat is het enige dat misschien niet helemaal overeenkomt. Maar hierdoor houdt je de 2Go wel makkelijker vast. Heel prettig bij de 2Go is het schuine kapje. Deze is hierdoor fijn te plaatsen over de clitoris. Ook zit er op deze womanizer een handige dop zodat je hem zo in je tas kunt stoppen en er geen vuil in of op het kapje terecht komt.

Womanizer 2go - wat zijn de verschillen

Eigenschappen:
Standen: 6
Waterproof : ja
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: Nee
Aantal kleuren : 3
Afmeting : 125 x 35 x 35 cm
Gewicht: 130 gram
Fluitsermodus: Ja 42dB
Oplaadtijd: 60 min
Gebruiksduur: 2 uur
Inhoud: Womanizer Pro, USB oplaadsnoer,
2 kapjes in maat Normaal en XL, handleiding, zijden opbergtasje
Normale Prijs : €159,

Womanizer Starlet NIEUW
De allernieuwste Womanizer (binnenkort verkrijgbaar, datum nog onbekend) is een mini womanizer. Naast dat Starlet gewoon super schattig oogt is ze ook gemakkelijk mee te nemen op jouw date of onderweg. Past zelfs in je zak van je jasje. Hij komt in de kleuren geheel roze , geheel paars en wit/zilver. De functie is en blijft weer hetzelfde als bij de andere Womanizers, het zuigen aan en stimuleren van de clitoris door middel van Air Technologie en Pulsatie. Starlet begint op standje 4 van de Womanizer Pro. Dus lekker krachtig is deze kleine Womanizer zeker!

Womanizer starlet in hand

Eigenschappen:
Standen: 4 ( vergelijkbaar met de standen 4 t/m 8 van de Pro)
Waterproof : Nee wel spatwaterdicht IPX4
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: Nee
Aantal kleuren : 3
Afmeting : 8,5 x 5 cm
Gewicht: Nog niet bekend bij ons
Fluitsermodus: Nee
Oplaadtijd: 30 min
Gebruiksduur: 30 minute
Inhoud: Womanizer Pro, Micro-USB oplaadsnoer, 2 kapjes alleen in maat Normaal, handleiding
Prijs : 69,90Waarom zijn er verschillende Womanizers?
Eerst was er 'alleen maar' de Womanizer de W100. Deze is opgevolgd door de verbeterde versie de Womanizer Pro. Omdat deze womanizer best duur is en er vraag was naar een goedkopere versie is de Womanizer Pro40 ontwikkeld. De functie is precies hetzelfde alleen heeft deze pro40 een goedkopere accu waardoor deze minder lang mee gaat. Ook het materiaal aan de buitenkant is goedkoper dan van de Pro. Maar het is een prima Womanizer. En waterdicht. Dat was de Pro eerst niet maar de nieuwe Womanizers Pro die wij verkopen hier bij Womanizer.nl zijn dat nu wel. :-) Ook heeft de nieuwe Womanizer Pro 12 standen en geen 8 meer.

Vervolgens kwam de Plus Size. Even luxe als de Pro maar heeft een heel andere vorm en is langer. Plus Size dus. Op veler verzoek van de vollere vrouw. Een ander verzoek was een Womanizer voor onderweg. Eentje die niet zo opvalt in je tas. Het antwoord op deze vraag werd de Womanizer 2GO. In de vorm van een Lipstick en met een dop dus. Dit beschermd je opzetkapje goed wanneer je hem los in je tas doet.

De kleine Starlet is een schattige kleine 8,5cm lange Womanizer. In de kleuren geheel Paars, roze en wit/zilver is Starlet verkrijgbaar. De starlet is ook aanwezig in de Delight Box van Womanizer die speciaal is uitgebracht voor onder de Kerstboom of als cadeau voor ieder ander moment. mini Womanizer is echt mini.

De InsideOut is uniek ten opzichte van de andere Womanizers. Want deze heeft naast het zuigende kapje voor de clitoris ook een vibrator die je inwendig verwend. InsideOut verwend worden dus.

Nieuw zijn de Premium en Classic. De Kersen op de taart. Prachtige vormgeving, nieuwe locatie en vorm van de knoppen en nieuwe features

reactions (0)