Menu

Log in | Registreren

Feiten

 

Oplader Womanizer Kwijt?

Er zijn momenteel 2 soorten opladers

Als je een waterdichte womanizer W500 / womanizer Pro, womanizer 2Go, Womanizer PRO40 of een Womanizer Plus Size bezit hebt, dan heb je het volgende kabel nodig: Barrel Jack 5V kabel USB naar 2.5mm 
Heb je een W100 of een niet-waterdichte Womanizer Pro W500 / Womanizer Pro in bezit, is dit het kabel dat je nodig hebt: USB 2.0 Type A naar Micro-B-kabel
Deze kabels zijn verkrijgbaar bij de meeste online winkels


Womanizer Reinigen?

De nieuwe Womanizer Premium en Classic,  W500 / womanizer Pro, womanizer 2Go, Womanizer PRO40 of een Womanizer Plus Size je door de volgende stappen te volgen:
Verwijder het kapje en maak apart schoon met warm water en toycleaner. Spray de Womanizer in met Toycleaner en houd daarna in de hoogste stand 1 minuut in warm water.
Vervolgens uitschudden en aanlaten tot de womanizer geen geluid meer maakt door het water. Daarna afdrogen. De drukkamer kan je nog extra schoonmaken met een wattestaafje en toycleaner.


Heb je nog een Starlet of W100 of een oudere versie van de Pro/ W500 met 8 standen? Deze zijn niet waterdicht. Reinig het kapje apart en neem de womanizer af met een vochtige doek en toycleaner.


Wat is het verschil

Vaak krijgen wij de vraag wat is het verschil tussen de verschillende Womanizers?

In functionaliteit is er geen verschil tussen de Womanizers 
Allemaal verwennen de womanizers de clitoris met luchtdrukgolven.
Het verschil zit in de looks, soort accu, de vorm en het aantal standen. De womanizer Pro40, Plus, 2Go , en alle Pro zijn Waterdicht.

De Pro / W500 en de +Size zijn de meest luxe uitgaven. Deze hebben de meeste standen en er kan heen en weer geschakeld worden tussen de verschillenden standen.
Bij de Lipstick kan dit niet. Hier kan alleen tot stand 6 naar een hogere stand geschakeld worden om vervolgens weer terug bij stand 1 te komen. Wel klik je zeer gemakkelijk
met de Womanizer 2Go met 1 knopje door de levels. De laagste stand van de Womanizer 2Go is intenser dan bij de andere womanizers.
De womanizer 2Go is licht en houdt zeer comfortabel vast.
De Pro40 is voorlopig even terug van weggeweest. Deze womanizer is goedkoperen omdat deze een goedkopere accu heeft dan de luxere versies. Ook is het materiaal aan de buitenkant minder luxe.
De Pro40 is wel waterdicht en heeft 6 standen, 6 minder dus dan de Plus en de Pro.


Womanizer Pro Feiten feiten pro40 womanizer 2Go feiten Feiten Womanizer plus size womanizer verschillen premium verschillen womanizers classic
Womanizer Pro W500 Womanizer Pro40 Womanizer 2GO Womanizer Plus Size Womanizer Premium Womanizer Classic
Aantal intensiteit Niveaus 12 ( vernieuwde model) 6 6 12 12 8
Gebruiksduur na opladen 4 uur 2 uur 4 uur  4 uur 4 uur 3 uur
Lengte Womanizer 120 mm 160 mm 130 mm 210 mm 155 mm 155 mm
Autopilot & Smart Silence  
Fluistermodus V V V V V
USB oplaadbaar V V V V Magneet Contact Magneet Contact
Vervangbaar stimulatiekapje V V V V V
Waterdicht V V V V V V
Swarovski steentje V  

Ervaringen