Menu
  • Klantenservice info@womanizer.nl
  • Voor 23:00u besteld, morgen in huis
  • Discreet verpakt

Log in | Registreren

Reviews

Wat vrouwen ( en mannen ) zeggen over Womanizer

Uit een studie onder 50 vrouwen van 20-­60 jaar,
kreeg de womanizer® beoordelingen van ‘zeer goed’ tot ‘uitstekend’.

Lees hieronder onze laatste reviews:

Nooit meer zonder womanizer :-) Heel bijzonder dit speeltje. Al binnen enkele minuten is er geen weg meer terug. Ik koos voor de Pro en ik heb er nog geen seconde spijt van.
Mandy 14/04/2017

Ik wil graag mijn ervaring delen omdat ik een chronische ziekte heb met spierproblemen en zenuwpijn. Ik heb de womanizer pro40 , Pro, W100 en P+size heb uitgeprobeerd, dus alle vier de versies. Een vibrator werkt voor mij niet, omdat de trillingen ervan in mijn benen doortrillen en ik meer spasmen en pijn krijg. Ik heb van alles geprobeerd en veel gekocht op dat gebied zonder succes helaas. Voor mij is de Womanizer pro 40 de beste, omdat hij licht is en meer standen heeft dan de Womanizer W100. Ik kan deze lichter bedienen dan de pro W500 versie. Ik krijg de plus size niet aan en uit en ik kan de standen niet verstellen, door de beperkte handfunctie. Ook is hij te groot en te zwaar voor mij. Ik heb met de Womanizer orgasme ervaringen gehad die ik nog nooit gehad heb. Ik moest daar wel aan wennen en voel nog enige gene op dat gebied. Met dit product kan ik ook een orgasme krijgen als je minder opgewonden bent. Dat maakt natuurlijk wel verschil in de ervaring. Geef de Womanizer wel een kans want het was bij mij niet meteen bingo! Het is soms moeilijk om de plaats te vinden en om hem daar ook te houden. Het voordeel is ook dat je met iedere Womanizer op een hogere stand snel een orgasme kunt krijgen, wat handig is als de zin in seks niet lang van duur is gezien mijn pijn.Ik zou zelf de Womanizer pro40 aanraden, omdat hij ook een stuk goedkoper is namelijk 99,—tegenover 189,- De gebruiksduur is korter maar ik ben na 1-2 uur er wel klaar mee. Het geeft je seksleven zeker een hoger cijfer en je doet jezelf en je eventuele partner er een groot plezier mee!
Veroni 02/02/2017

Ik dacht ik schrijf als man een review voor op jullie website :-) De Womanizer Pro40 heb ik mijn vriendin voor Kerst cadeau gegeven. Ze was er enorm blij mee gelukkig. We hebben de womanizer nu een aantal keren gebruikt en ik kan niet anders zeggen dan dat het heerlijk is om haar te zien genieten van deze uitvinding. Klaarkomen lukte haar niet altijd tijdens de sex. Het voelt gewoon goed dat zij nu ook een orgasme krijgt. Voor iedereen die twijfelt , echt het geld waard!
Wout 06/01/2017

Sinds kort heb ik de Womanizer Pro40. Ik vond het de eerste keer best spannend. Maar het is een waanzinnig gevoel. En ik kan mij voorstellen dat iedere vrouw een orgasme kan krijgen met de Womanizer:-).
Marjolein 12/12/2016

Ik heb beide versies geprobeerd. Ze hebben allebei voor en nadelen. Ik heb een beperkte handfunctie en dan is de W100 fijner dan de W500. Voordeel is ook dat het in een mooi tasje geleverd wordt waarin het niet opvalt. Voordeel van de W500 is dat er meer standen zijn. Dat hij harder kan, maakt zeker een groot verschil. Ik moest er even aan wennen en het was niet meteen raak, dus geef niet meteen op! Ik kan nu na vele keren zeggen dat het zeker een orgasme opwekt en ook twee na elkaar. Ik heb moeite met trillende vibrators door spierspanningen. Daarom is dit dé uitkomst. Echt een aanbeveling als je jezelf of je partner een fijn gevoel wilt geven. Ik kan me niet voorstellen dat de W500 en de W100 op niets met je doen. Kopen dus!
Nikki 10/28/2016

Nu ik de toy een paar keer geprobeerd heb weet ik precies hoe het werkt en kan ik steeds meer genieten! In het begin vond ik het wat vreemd dat je het apparaat alleen stil hoeft te houden, maar dit ben je al snel vergeten als je de Womanizer hebt aangezet. Ik heb voor de Womanizer Pro gekomen omdat ik deze er mooi vond uitzien en er meer standen op zaten.
Beau 09/2016

Mijn man is vaak op reis en deed mij daarom de Womanizer Pro cadeau, zodat ik mij in zijn afwezigheid ook kan vermaken. Ik zal eerlijk bekennen: het is absoluut geen slechte vervanging als mijn man afwezig is ;). Bovendien heeft het ons gezamenlijke sexleven ook een boost gegeven. Hij heeft absoluut geen spijt van deze aankoop!
Anne 08/2016

Geweldig! De Womanizer heeft een nieuwe wereld voor mij geopend. Ik heb altijd al moeite gehad om in de stemming te komen, met de Womanizer Pro ben ik in no-time zo ver, nog een pluspunt: hij maakt bijna geen geluid.
Linda 07/2016

                                                                                    Wil jij graag een review plaatsen over de Womanizer?  Mail deze dan naar info@womanizer.nl

Cijfers

73%

ervaart meerdere orgasmes

52%

bereikt binnen 1 minuut een orgasme

76%

beleeft een bijzonder intens orgasme

63%

ervaart een geheel nieuwe seksuele beleving

98%

zou een Womanizer willen hebben

100%

omschrijft de Womanizer als uniek Nieuwsgierig naar de Womanizer!