Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

GRATIS verzending van jouw Womanizer | 5 jaar Garantie

Ons blog

Filter op categorie

Ons Blog: Reviews en info lees je in onze Womanizer.nl Blogs. Weet je niet welke Womanizer het beste bij jouw past? Of ben je op zoek naar een review over een Womanizer? Dan ben je hier op het juiste adres. Vind je het antwoord op jouw vraag hier niet tussen kijk dan eens bij onze FAQ’s.

Het womanizer-gevoel

De Womanizer is niet zomaar een sextoy voor vrouwen, het is dé sextoy voor vrouwen. Wat maakt de Womanizer zo speciaal? Deze clitorale stimulator is geen vibrator. Deze trilt niet maar werkt heel anders. We legen het uit. De Womanizer is uitgerust met de door door Womanizer  gepatenteerde Pleasure Air-technologie. De Womanizer sluit jouw clitoris in onder het kapje zonder deze aan te raken en stimuleert vervolgens de clitoris via zachte drukgolven. In tegenstelling tot andere vibrators, treedt het gewenningseffect of een gevoel van overstimulatie niet op. Het maakt dus niet uit of dit je eerste sextoy is of niet: het geeft je een uniek gevoel. Altijd. Overal. Ben je klaar voor deze compleet nieuwe ervaring?

Het recht op een orgasme!

Er zijn talloze redenen waarom het bereiken van een orgasme soms gemakkelijker, moeilijker of helemaal niet haalbaar is. Allereerst bijvoorbeeld door de pil, die het libido kan beïnvloeden, daarna is er de menopauze die met zijn eigen ongemakken gepaard gaat. Soms zit je gewoon even niet lekker in je vel of ben je gewoon te gestrest om te kunnen ontspannen. Desondanks willen je geen orgasmes missen! De Womanizer, de clitorisstimulator met zijn verschillende intensiteitsniveaus, is de ideale metgezel op weg naar een orgasme. Maakt niet uit wanneer. Maakt niet uit waar. Wij geloven dat elke vrouw recht heeft op een orgasme.

Shop jouw womanizer discreet online

Wil jij ook genieten van dit unieke gevoel van de womanizer. Je besteld bij ons discreet zonder dat onze naam zichtbaar is op jouw afschrijft. En de verpakking is geheel blanco. Geen bedrukking of afzender staat vermeld op het pakketje. Alleen jouw naam en adres.