Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd

NIEUW! Womanizer PREMIUM Eco 🌱 Ontdek nu

Garantie

Op alle womanizers zit een garantie van 5 jaar.

(Voor Orgasme Garantie campagne klik hier)

Dit geldt voor fouten, fabricagefouten en de onderdelen die de normale werking beïnvloeden. Schade veroorzaakt door onjuist gebruik, overmatig gebruik en demontage zijn uitgesloten van onze garantievoorwaarden. Heb je elders jouw Womanizer product gekocht dat valt de garantie onder de voorwaarden van de desbetreffende winkel.

Indien er sprake is van fabrieksgarantie dan staat dit vermeld op de product- en/of merkpagina. De aangeboden fabrieksgarantie doet echter niets af aan de wettelijke garantie waar de consument recht op heeft.

Voor alle producten geldt naast een fabrieksgarantie, de wettelijke garantie. De wettelijke garantie (non-conformiteit) wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Indien je van mening bent dat het product niet voldoet aan wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten, neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij het probleem kunnen oplossen.

Defect product aanmelden en retour sturen

Heeft jouw womanizer een defect stuur dan een mail naar info@womanizer.nl met een omschrijving van het defect en jouw ordernummer of naam waarop besteld is.
Is deze elders gekocht lees dan verder.

Womanizer gekocht bij een andere winkel of online shop?

Is er onverhoopt iets mis met jouw womanizer en heb je deze niet bij ons op womanizer.nl gekocht? Dan raden we je aan eerst contact op te nemen met de verkoper. Lukt dit niet dan adviseren wij contact op te nemen met Wow Tech Group het bedrijf achter het merk Womanizer. Dit kan via care@womanizer.com.

Heb je vragen over jouw womanizer dan kun je uiteraard altijd bij ons terecht via info@womanizer.nl

Uitzonderingen voor Retour

Wil je jouw Womanizer om andere redenen dan een defect retour sturen let dan op het volgende:

Wegens hygiënische voorschriften kun je de volgende artikelen uitsluitend retourneren wanneer de verzegeling nog in tact is:

• Seksspeeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact)
• Drogisterij artikelen (sprays, gels, glijmiddelen etc.)

Dit staat beschreven in de ‘Algemene Voorwaarden Thuiswinkel’ (artikel 10 lid 8).

Dit betekent dus dat wanneer de sealing om de verpakking verbroken is producten van Womanizer.nl niet conform het herroepingsrecht retour gestuurd kunnen worden. De aankoop is dan definitief.

garantie op womanizer bij womanizer.nl