Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd

FEEL FREE ?️  15 % korting op Liberty! & Gratis Lunette menstruatie Cup bij Premium 2 en Duo ?

Garantie

Op alle womanizers zit een garantie van 5 jaar*.

(Voor Orgasme Garantie campagne klik hier)

Dit geldt voor fouten, fabricagefouten op alle oplaadbare en batterij gevoede artikelen. (Snoertjes en opzetkapjes vallen hier dus niet onder). Schade veroorzaakt door onjuist gebruik, overmatig gebruik en demontage zijn uitgesloten van onze garantievoorwaarden. Heb je elders jouw Womanizer product gekocht dat valt de garantie onder de voorwaarden van de desbetreffende winkel.

Indien er sprake is van fabrieksgarantie dan staat dit vermeld op de product- en/of merkpagina. De aangeboden fabrieksgarantie doet echter niets af aan de wettelijke garantie waar de consument recht op heeft.

Voor alle producten geldt naast een fabrieksgarantie, de wettelijke garantie. De wettelijke garantie (non-conformiteit) wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Indien je van mening bent dat het product niet voldoet aan wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten, neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij het probleem kunnen oplossen.

*Blijkt jouw Womanizer defect te zijn binnen 5 jaar na aankoop dan sturen wij een nieuwe Womanizer toe of je kunt het aankoop bedrag terug gestort krijgen. Is de aankoop langer dan 2 jaar geleden dan storten wij geen geld meer terug, maar sturen wel een nieuwe womanizer toe.

Defect product aanmelden

Heeft jouw womanizer een defect vul dan het volgende formulier in via deze link. Garantieformulier

Womanizer gekocht bij een andere winkel of online shop?

Is er onverhoopt iets mis met jouw womanizer en heb je deze niet bij ons op womanizer.nl gekocht? Dan raden we je aan eerst contact op te nemen met de verkoper. Lukt dit niet dan adviseren wij contact op te nemen met Wow Tech Group het bedrijf achter het merk Womanizer. Dit kan via care@womanizer.com.

garantie op womanizer bij womanizer.nl