Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

Orgasme Garantie op Womanizer PREMIUM2, DUO2, CLASSIC2 & LIBERTY

Garantie

Op alle womanizers zit een garantie van 5 jaar*.

LET OP: Wij verwerken alleen defecte womanizers die bij ons bij Womanizer.nl zijn gekocht. Is jouw womanizer elders gekocht gelden hun garantie voorwaarden en dien je dit met de winkel waar deze is gekocht op te lossen.

Dit geldt voor fouten, fabricagefouten op alle oplaadbare en batterij gevoede artikelen. (Snoertjes en opzetkapjes vallen hier dus niet onder). Schade veroorzaakt door onjuist gebruik, overmatig gebruik en demontage zijn uitgesloten van onze garantievoorwaarden. Heb je elders jouw Womanizer product gekocht dat valt de garantie onder de voorwaarden van de desbetreffende winkel.

Indien er sprake is van fabrieksgarantie dan staat dit vermeld op de product- en/of merkpagina. De aangeboden fabrieksgarantie doet echter niets af aan de wettelijke garantie waar de consument recht op heeft.

Voor alle producten geldt naast een fabrieksgarantie, de wettelijke garantie. De wettelijke garantie (non-conformiteit) wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Indien je van mening bent dat het product niet voldoet aan wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten, neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij het probleem kunnen oplossen.

*Blijkt jouw Womanizer defect te zijn binnen 1 jaar na aankoop dan sturen wij na aanmelden van jouw defect (zie hieronder hoe) een gratis verzendlabel toe en gaan we deze testen. Blijkt er inderdaad een defect dan sturen wij een nieuwe Womanizer toe of je kunt het aankoop bedrag terug gestort krijgen.

*Is jouw Womanizer defect 1 jaar na aankoop maar korter dan 5 jaar geleden bij onze webwinkel Womanizer.nl dan kan je dit aanmelden. Wij geven dan aan of je deze retour kunt sturen. Dit is na 1 jaar na aankoop op eigen kosten. Indien defect sturen wij gratis een nieuw product toe.

*Is de aankoop langer dan 1 jaar geleden dan storten wij geen geld meer terug. Wij sturen wel een nieuwe womanizer toe bij een defect. Ook hier geldt dat je jouw defect eerst even moet aanmelden. De kosten voor retour sturen naar ons zijn op eigen kosten. Een vervangende womanizer sturen wij gratis toe.

Defect product aanmelden

Heeft jouw womanizer een defect én is deze in onze webshop gekocht stuur dan een mail naar klantenservice@womanizer.nl
Vermeld duidelijk wat er scheelt en het ordernummer anders kunnen wij je niet verder helpen.

Womanizer gekocht bij een andere winkel of online shop?

Is er onverhoopt iets mis met jouw womanizer en heb je deze niet bij ons op womanizer.nl gekocht? Dan raden we je aan eerst contact op te nemen met de verkoper. Lukt dit niet dan adviseren wij contact op te nemen met Wow Tech Group het bedrijf achter het merk Womanizer. Dit kan via care@womanizer.com.

garantie op womanizer bij womanizer.nl