Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

Orgasme Garantie op Womanizer PREMIUM2, DUO2, CLASSIC2 & LIBERTY

Stappen voor retour

Ruilen & Retourneren

Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over jouw bestelling dan heb je 30 dagen na ontvangst de tijd om aan te geven dat je van de koop afziet. Daarna heb je 14 dagen de tijd om jouw product(en) retour te sturen. Graag attenderen wij je erop dat de Womanizer Seksspeeltjes en onze accessoires vallen onder onderstaande uitzonderingen. Deze kunnen vanwege hygiënische voorschriften uitsluitend geretourneerd worden zolang het product nog verpakt is in de Sealing.

Uitzonderingen

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.

•  Kousen
•  Slips
•  Strings
•  Seksspeeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact)
•  Tepelpompjes
•  Tepelversiering
•  Condooms
•  Drogisterij artikelen (sprays, gels, glijmiddelen, tabletten etc.)

Dit alles staat beschreven in de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel (artikel 10 lid 8).

Procedure

Afhandeling bij retourneren:

Binnen 30 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid, mits de sealing niet is verbroken, om de womanizer of accessoires retour te melden .

Wil je een artikel retourneren? Gebruik dan ons retourformulier. Door middel van het retourformulier kunnen wij je retourzending snel in behandeling nemen. Zorg ervoor dat artikelen welke je retour wilt sturen onbeschadigd zijn en verpakt zijn in de originele verpakking. De hygiene sealingzegel dient intact te zijn.

Je kunt ook gebruik maken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Online PostNL retourlabel aanschaffen
Retourenen is op eigen kosten. Bij invullen van het retourformulier heb je de keuze online een PostNL retourlabel (€5,95) aan te schaffen of je kunt je het retour sturen zelf regelen.

Het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten voor heenzending indien de complete bestelling retour komt) wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen, nadat je het artikel hebt geretouneerd of aangeven hebt te retourneren, met hetzelfde betaalmiddel terug betaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij attenderen je er op dat kosten in rekening gebracht worden als je het product/ of de producten beschadigd hebt.

Retouradres:

Fanti
T.a.v. Retouren
Postbus 11
2360AA Warmond
Netherlands

Afhandeling bij ruilen:

Ruilen is niet mogelijk bij Womanizer.nl. Is de sealing nog intact dan kan je jouw aankoop retour sturen zoals vermeld hierboven bij ‘Afhandeling Retouren’. We raden aan dan voor het gewenste product een nieuwe bestelling te plaatsen.

Let op: Lees voordat je iets terugstuurt de bovenstaande voorwaarden en uitzonderingen goed. Retourzendingen die vallen onder de uitzonderingen kunnen we niet vergoeden. Daarbij rekenen we verzendkosten wanneer je deze artikelen weer terug wilt

Afhandeling bij een defect:

Is er sprake van een defect. Neem dan contact op met de winkel waar deze is gekocht of met ons indien bij ons gekocht.
Op deze pagina lees je hoe je een defect kunt aanmelden.

Retour Afzender

Komt een pakket ongeopend retourafzender en hebben wij hier geen bericht van gekregen of wordt het pakket geweigerd dan betalen wij het aankoop bedrag minus de retourkosten van €5,95 terug.