Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd

Womanizer NL ♥ Vandaag besteld, morgen in huis ♥

Retourneren of Ruilen

Kan ik een product ruilen of retourneren?

Ruilen & Retourneren

Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over jouw bestelling dan heb je 14 dagen na ontvangst de tijd om te herroepen. Na herroeping heb je nog 14 dagen de tijd om het product  of de producten te retourneren.  Graag attenderen wij je erop dat de Womanizer Seksspeeltjes vallen onder onderstaande uitzonderingen. Deze kunnen vanwege Hygiënische Voorschriften uitsluitend geretourneerd worden zolang het product nog verpakt is in de Sealing.
Is de sealing nog aanwezig, stuur het artikel inclusief alle toebehoren terug vergezeld van de koopbevestiging, factuur of pakbon en in een deugdelijke verpakking.

Uitzonderingen

Conform artikel 10 lid 5 gelden als uitzondering op dit retourrecht de volgende artikelen die vanwege hygiënische voorschriften uitsluitend geretourneerd kunnen worden wanneer de sealing niet verbroken is :

•  Kousen
•  Slips
•  Strings
•  Seksspeeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact)
•  Tepelpompjes
•  Tepelversiering
•  Condooms
•  Drogisterij artikelen (sprays, gels, tabletten etc.)

Ook DVD’s kun je uitsluitend retourneren wanneer je de verpakking niet hebt geopend. Dit staat beschreven in de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel (artikel 10 lid 8).

Procedure

Afhandeling bij een defect:

Is er sprake van een defect? Laat ons dit dan eerst weten in een bericht per e-mail of post. Indien gewenst, kun je hiervoor gebruikmaken van het Europese modelformulier voor herroeping. ( info@womanizer.nl ).
Na ontvangst van jouw mail ontvang je dezelfde werkdag een bericht met een Gratis verzendlabel van PostNL waarmee je jouw aankoop kunt retourneren. Na ontvangst van jouw retour wordt deze getest op het defect en indien inderdaad sprake is van een defect sturen wij u een nieuw product toe.
Wil je jouw defecte Womanizer retour sturen via een andere vervoerder dan PostNL dan zijn de kosten van retour voor jouw.

Retouradres:

Fanti
T.a.v. Retouren
Postbus 11
2360AA Warmond
Netherlands

Afhandeling bij ‘retourneren’

Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid, mits in de sealing verpakt, om de womanizer of accessoires te retourneren of om de overeenkomst te herroepen. Indien je binnen 14 dagen de overeenkomst herroept dan heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. De retourkosten zijn op eigen rekening.

Het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten voor heenzending) wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen, nadat je het artikel hebt geretouneerd of aangeven hebt te retourneren, met hetzelfde betaalmiddel terug betaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij attenderen je er op dat kosten in rekening gebracht worden als je het product/ of de producten beschadigd hebt.

Retouradres:

Fanti
T.a.v. Retouren
Postbus 11
2360AA Warmond
Netherlands

Afhandeling bij ‘ruilen’

Ruilen is niet mogelijk bij Womanizer.nl. Is de sealing nog intact dan kan je jouw aankoop retour sturen zoals vermeld hierboven bij ‘Afhandeling Retouren’. We raden aan dan voor het gewenste product een nieuwe bestelling te plaatsen.

Let op: Lees voordat je iets terugstuurt de bovenstaande voorwaarden en uitzonderingen goed. Retourzendingen die vallen onder de uitzonderingen kunnen we niet vergoeden. Daarbij rekenen we verzendkosten wanneer je deze artikelen weer terug wilt

Retour Afzender

Komt een pakket ongeopend retourafzender en hebben wij hier geen bericht van gekregen of wordt het pakket geweigerd dan betalen wij het aankoop bedrag minus de retourkosten van €5,50 terug.