Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

Orgasme Garantie op Womanizer PREMIUM2, DUO2, CLASSIC2 & LIBERTY

It’s Magic

Welkom bij Womanizer.nl

De online webwinkel van de inmiddels wereld beroemde womanizer.

Een sexspeeltje voor vrouwen die door middel van een innovatieve techniek het mogelijk maakt om de clitoris zonder direct contact te stimuleren. Voorkom overstimulatie en overgevoeligheid. Tijdens het stimulatieproces wordt de clitoris lichtjes in het product gezogen om zo vervolgens met pulserende drukgolfjes gestimuleerd te worden, zonder aanraking. De Womanizer heeft meerdere standen, waardoor er voor iedere vrouw een prettige stimulatie tussen zit. Met de Womanizer kan een ongekende sensatie van opwinding worden ervaren die zorgt voor de meest krachtige orgasmes. Overstimulatie is vanaf nu verleden tijd. De Womanizer is wereldwijd het eerste product dat deze nieuwe manier van stimuleren gebruikt.

Pleasure Air Technologie

Stimulatie van de Clitoris zonder direct contact.

Meer dan 60% van de vrouwen komt niet klaar door alleen penetratie tijdens de seks of heeft moeite om überhaupt tot een orgasme te komen. Michael Lenke, de uitvinder van de womanizer, vond hier een antwoord op. Na vele gesprekken met gynaecologen en seksuologen kwam hij op het idee van de Pleasure Air Technologie. Zijn speeltje voor vrouwen moest niet trillen. Want dit veroorzaakt overstimulatie. Door de Pleasure Air technologie wordt de clitoris indirect gestimuleerd. Alleen aangeraakt door luchtdruk golfjes. En door tegelijkertijd de iets zuigende werking stroomt er snel bloed naar de clitoris. Dit zorgt voor een snelle opwinding en komt 97% van de vrouwen met de Womanizer tot een overweldigend orgasme of zelfs meerdere orgasmen.

Het gebruik is heel simpel

Hoe gebruik ik de Womanizer?

01
Spreid de schaamlippen, zodat de clitoris bloot komt te liggen.
02
Plaats de stimulator op de clitoris met behulp van een lichte druk voor het juist gebruik.
03
Ontdek de intensiteit van een orgasme op een geheel nieuw niveau. Meerdere orgasmes bereiken is mogelijk doordat er geen overstimulatie van de clitoris is.