Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

Orgasme Garantie op Womanizer PREMIUM2, DUO2, CLASSIC2 & LIBERTY

Womanizer Premium

  • Stimuleert de clitoris met luchtdruk golven
  • 14 standen (oude model 12)
  • Skin Detection & Autopilot
  • Magnetisch oplaadbaar
  • Waterproof
Bekijk producten

Premium & Classic zijn beiden voorzien van de gepatenteerde Pleasure Air Technologie.

Womanizer Premium (2) & Classic (2): wat is het verschil?

De stimulatie van de clitoris door middel van een zacht vacuüm en luchtdruk golven is bij beiden gelijk. Ze zijn ook in vormgeving gelijk maar de Premium is gehuld in uiterst zacht siliconen. De Premium heeft 2 extra lage en hoge standen + Skin detection en Auto Pilot Functie. Skin detection betekent dat de Premium pas aangaat bij contact met de huid en uit wanneer er geen contact is. Bij de Auto Pilot functie schakelt de Premium zelf tussen verschillende standen en bouwt de spanning langzaam op. Deze functie is in te stellen in 3 verschillende intensiteiten.


Womanizer: dé beste luchtdruk vibrator

De Womanizer is het allereerste luchtdruk seksspeeltje dat op de markt kwam. Een geheel nieuwe vorm van stimulatie. Geen vibraties, maar een zacht vacuum en luchtdruk golven, verwennen de clitoris zonder deze direct aan te raken.

Deze Pleasure Air techniek is niet alleen nieuw maar ook zeer effectief. Vele vrouwen schrijven sindsdien bedankbriefjes naar de uitvinder Michael Lenke. Sommige vrouwen om hem te bedanken voor hun allereerste orgasme.

Gerelateerde blogs

Bekend van