Klantenservice 071-3626162
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd

Reviews Womanizer

De Reviews van onze klanten bij Womanizer.nl

womanizer in bed reviewWat zeggen vrouwen (en mannen) over de Womanizer?

Lees hier de womanizer reviews van onze klanten. Wij hebben er al veel verzameld ook via Kiyoh. Bij de producten zelf is het ook mogelijk womanizer reviews te lezen.
Wil je graag zelf een review schrijven dan is deze uiteraard van harte welkom.
Deze kan je invullen bij de producten zelf of stuur een e-mail naar info@womanizer.nl

Reviews Womanizer 2019

Ik had nog nooit gehoord van de womanizer, maar door een arrikel van Heleen van Rooyen werd ik nieuwsgierig. Ik heb gelijk de meest luxe uitvoering aangeschaft en ik kan hem iedere vrouw aanbevelen. Wat een geweldige uitvinding!!! Nog nooit zulke heftige orgasmes beleefd en zeker niet zo vaak achter elkaar. Voor mij is dit écht het ultieme genot!!!
Linda 09/09/2019

Super goede orgasmes. Echt vrouw vriendelijk Ook samen te gebruiken. Mooi om te zien ook Weinig geluid. Erg blij mee. Iedere vrouw zou een womenizer moeten hebben. Kan en wil niet meer zonder. Thanks Heleen van Royen voor je openheid nu heb ik er ook een!
Annemieke 07/09/2019

Het is een geweldige ervaring die ik niet meer wil missen iedere vrouw zou er 1 in haar nachtkastje moeten hebben.
Mrs. F. 09/03/2019

Ik ben mega tevreden met de Womanizer en de discretie van de verzending. De verpakking vind ik heel stijlvol en de Womanizer is natuurlijk ook toppie!
Anne 03/02/2019

Reviews Womanizer 2018

Mijn ervaring met de womanizer Premium wil ik graag vertellen. Ik was al in het bezit van een Womanizer Pro (de oude met 8 standen). Dit was tot nu mijn favoriete seksspeeltje. Helaas werd na bijna 3 jaar de zuigkracht minder en besloot ik door de komst van de nieuwe Premium met Autopilot toch voor een nieuwe te gaan. GEEN seconde spijt. Absoluut een bijzondere ervaring met de autopilot. Heerlijk om je te laten gaan en je te laten verwennen door de verschillende standen.

De zachtste stand voelt zeer aangenaam om mee te starten trouwens. Heel subtiel. Door de Skin Detection is het geluid niet meer zo extreem van te voren. Dit was bij mijn andere womanizer wel een dingetje. Nu is de womanizer stil voor en na gebruik en ook tijdens het gebruik is het geluid veel minder. Ik ben heel heel blij met de aanschaf van mijn nieuwe Womanizer. Dank!
Judith 03/09/2018

Wat een geweldige uitvinding. Mijn vriendin heeft hem dezelfde avond nog uit geprobeerd, en ze was euforisch! Ik ook uiteraard.
Rene 11/06/2018

Graag vertel ik via deze review die ik instuur hoe geweldig de womanizer is. Dit doe ik omdat ik mij kan voorstellen dat vrouwen misschien twijfelen deze te kopen omdat ze nogal prijzig zijn. Ik hou erg van sexspeeltjes en heb er meerdere geprobeerd. De womanizer is echt een aanwinst in mijn collectie. Zo anders en zo lekker! Vooral een musthave als je even snel wilt klaarkomen. Ik geloof echt dat vrouwen die moeite hebben met klaarkomen dit zeker lukt met de womanizer. Het is een goed en mooi product en zeker het geld waard. Ik heb de Womanizer pro gekozen. Ik dacht dan maar in 1x de beste.;
Astrid 29/01/2018

Reviews Womanizer 2017

Vorige week heb ik dan de stap durven nemen om de Womanizer Pro te kopen. Een dure aanschaf dus ik heb er eerst veel over gelezen. Allereerst wil ik womanizer.nl even prijzen voor de nette verzending. Discreet zoals beloofd en goed verpakt. Maar .. hoe beviel de Womanizer?? Ik ben er echt heel heel blij mee. Daarom schrijf ik deze review. Want voor iedereen die twijfelt wil ik graag zeggen het is het geld echt waard. Ik kwam altijd moeilijk klaar en nu met de womanizer lukt het iedere keer !;
Loes 30/10/2017

Dag, na ruim een jaar wil ik toch graag een recensie achterlaten over de womanizer pro. Ik ben tot ik deze kreeg van mijn man, nog nooit klaar gekomen. Ik had een prima sexleven, maar kwam nooit klaar. Maar mijn motto was; wat je niet kent, mis je ook niet. Vorig jaar werd ik 40 en ik was bij mijn gynaecoloog en ik bracht het nooit klaar komen ter sprake. Hij vond het erg dapper dat ik het ter sprake bracht en verwees me door naar een gynaecoloog/seksualoog.

Maar in een laatste poging zelf te proberen zocht ik op internet en kwam de womanizer tegen. Ik heb hem van mijn man gekregen en heb het de eerste keer zelf uit geprobeerd. Best raar, maar wat schetste mijn verbazing, ik kon wel degelijk klaar komen. En zelfs vaker achter elkaar! Dus ik ben super tevreden en mijn man vindt het super dat het nu lukt! Dus de womanizer werkt erg goed en ik ben erg blij!;
Marijke 03/08/2017

Een orgasme voor mijn partner was al een tijd uitgebleven. Ondanks onze gezamenlijke inspanningen lukte het gewoon niet. Ik heb voor haar een Womanizer gekocht. Niet goedkoop maar in minder dan 5 minuten het resultaat. Geweldig!!;
G. 03/07/2017

Een schot in de roos want de Womanizer deed wat bij mijn vrouw nog nooit was gelukt: ze bereikte eindelijk haar hoogtepunt na 51 jaar. Niet 1x maar meerdere keren. Inmiddels is de Womanizer niet meer weg te denken bij haar. Wat een uitvinding!!!;
Pierre 24/05/2017

Mijn vrouw heb ik de Womanizer Pro40 cadeau gedaan. Volgens de beschrijving is de Womanizer stil bij gebruik. Dat klopt, maar dat kan ik niet zeggen van mijn vrouw ;
Johan 05/05/2017

Nooit meer zonder womanizer 🙂 Heel bijzonder dit speeltje. Al binnen enkele minuten is er geen weg meer terug. Ik koos voor de Pro en ik heb er nog geen seconde spijt van.
Mandy 14/04/2017

Graag wil ik mijn ervaring delen omdat ik een chronische ziekte heb met spierproblemen en zenuwpijn. Ik heb de womanizer pro40 , Pro, W100 en P+size heb uitgeprobeerd, dus alle vier de versies. Een vibrator werkt voor mij niet, omdat de trillingen ervan in mijn benen doortrillen en ik meer spasmen en pijn krijg. Ik heb van alles geprobeerd en veel gekocht op dat gebied zonder succes helaas.

Voor mij is de Womanizer pro 40 de beste, omdat hij licht is en meer standen heeft dan de Womanizer W100. Ik kan deze lichter bedienen dan de pro W500 versie. Ik krijg de plus size niet aan en uit en ik kan de standen niet verstellen, door de beperkte handfunctie. Ook is hij te groot en te zwaar voor mij. Ik heb met de Womanizer orgasme ervaringen gehad die ik nog nooit gehad heb. Ik moest daar wel aan wennen en voel nog enige gene op dat gebied. Met dit product kan ik ook een orgasme krijgen als je minder opgewonden bent. Dat maakt natuurlijk wel verschil in de ervaring.

Geef de Womanizer wel een kans want het was bij mij niet meteen bingo! Het is soms moeilijk om de plaats te vinden en om hem daar ook te houden. Het voordeel is ook dat je met iedere Womanizer op een hogere stand snel een orgasme kunt krijgen, wat handig is als de zin in seks niet lang van duur is gezien mijn pijn.Ik zou zelf de Womanizer pro40 aanraden, omdat hij ook een stuk goedkoper is namelijk 99,—tegenover 189,- De gebruiksduur is korter maar ik ben na 1-2 uur er wel klaar mee. Het geeft je seksleven zeker een hoger cijfer en je doet jezelf en je eventuele partner er een groot plezier mee!
Veroni 02/02/2017

Ik dacht ik schrijf als man een womanizer review voor op jullie website 🙂 De Womanizer Pro40 heb ik mijn vriendin voor Kerst cadeau gegeven. Ze was er enorm blij mee gelukkig. We hebben de womanizer nu een aantal keren gebruikt en ik kan niet anders zeggen dan dat het heerlijk is om haar te zien genieten van deze uitvinding. Klaarkomen lukte haar niet altijd tijdens de sex. Het voelt gewoon goed dat zij nu ook een orgasme krijgt. Voor iedereen die twijfelt , echt het geld waard!
Wout 06/01/2017

Reviews Womanizer 2016

Sinds kort heb ik de Womanizer Pro40. Ik vond het de eerste keer best spannend. Maar het is een waanzinnig gevoel. En ik kan mij voorstellen dat iedere vrouw een orgasme kan krijgen met de Womanizer:-).
Marjolein 12/12/2016

Zelf heb ik heb beide versies geprobeerd. Ze hebben allebei voor en nadelen. Ik heb een beperkte handfunctie en dan is de W100 fijner dan de W500. Voordeel is ook dat het in een mooi tasje geleverd wordt waarin het niet opvalt. Voordeel van de W500 is dat er meer standen zijn. Dat hij harder kan, maakt zeker een groot verschil. Ik moest er even aan wennen en het was niet meteen raak, dus geef niet meteen op!

Na vele keren de womanizer te hebben gebruikt kan ik zeggen dat het zeker een orgasme opwekt en ook twee na elkaar. Ik heb moeite met trillende vibrators door spierspanningen. Daarom is dit dé uitkomst. Echt een aanbeveling als je jezelf of je partner een fijn gevoel wilt geven. Ik kan me niet voorstellen dat de W500 en de W100 op niets met je doen. Kopen dus!
Nikki 10/28/2016

Nu ik de toy een paar keer geprobeerd heb weet ik precies hoe het werkt en kan ik steeds meer genieten! In het begin vond ik het wat vreemd dat je het apparaat alleen stil hoeft te houden, maar dit ben je al snel vergeten als je de Womanizer hebt aangezet. Ik heb voor de Womanizer Pro gekomen omdat ik deze er mooi vond uitzien en er meer standen op zaten.
Beau 09/2016

Mijn man is vaak op reis en deed mij daarom de Womanizer Pro cadeau, zodat ik mij in zijn afwezigheid ook kan vermaken. Ik zal eerlijk bekennen: het is absoluut geen slechte vervanging als mijn man afwezig is ;). Bovendien heeft het ons gezamenlijke sexleven ook een boost gegeven. Hij heeft absoluut geen spijt van deze aankoop!
Anne 08/2016

Geweldig! De Womanizer heeft een nieuwe wereld voor mij geopend. Ik heb altijd al moeite gehad om in de stemming te komen, met de Womanizer Pro ben ik in no-time zo ver, nog een pluspunt: hij maakt bijna geen geluid.
Linda 07/2016

             Wil jij graag een review plaatsen over de Womanizer?  Mail deze dan naar info@womanizer.nl
Bij de producten zelf is ook de mogelijkheid een womanizer review te plaatsen.