Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

Orgasme Garantie op Womanizer PREMIUM2, DUO2, CLASSIC2 & LIBERTY

Hoe voelt de womanizer Premium?

Review Womanizer Premium

Nina test de Womanizer Premium

We hebben even moeten wachten op de Womanizer Premium en Classic, nadat we ze al mochten bewonderen in mei tijdens het womanizer Event in Berlijn. Maar ze zijn er en wat een Sextoys zijn dit. Voor Womanizer.nl mocht ik als eerste de Womanizer Premium testen. En van deze clitoris stimulator word je echt heel blij kan ik je beloven.

unboxing womanizer premium roodUnboxing

Helemaal hot unboxing. Ik heb er een leuk filmpje van gemaakt maar of dat hier in deze review te plakken is weet ik niet dus ga ik het verwoorden. De nieuwe Womanizers Premium en Classic komen beide in een geheel nieuwe verpakking. De womanizer is zichtbaar door een venster en het deksel is magnetisch en klap je open. Vervolgens is er nog een goed gesealde deksel die je openklapt na doorsnijden van de sealing en kan je eindelijk graaien naar die felbegeerde womanizer premium. Ik koos voor de mooie kleur Rood met Goud. Maar de Womanizer Premium is er ook in Zwart en Wit.

Naast de Premium vind je een boekje met de gebruiksaanwijzing, een oplaadkabel met magneetcontact en usb aansluiting in een mooi apart doosje, een extra opzetkapje en satijnen opbergzakje in de verpakking.

De Looks en Feels van Womanizer Premium

Je ziet direct dat het ontwerp van de Womanizer geheel anders is dan de andere Womanizers. Maar allereerst moet ik je vertellen hoe heerlijk zacht de Womanizer Premium aanvoelt. Zo heerlijk zacht heb ik een Toy nog nooit gevoeld. De Womanizer Premium heeft een iets gebogen lijf en zodra ik de Womanizer in mijn hand houd voel ik al dat de knoppen op de juiste plek op de rug zitten. Je kan er makkelijk bij en de en – zijn goed te onderscheiden. De is groter dan de – knop en de Plus knop ligt ook iets hoger. Zelfs op de tast dus easy te bedienen. Ik zie op de rug van de womanizer ook de aan/uit knop , 3 kleine ieniemienie ledlampjes voor indicatie van hoe opgeladen de batterij is en een klein knopje met een golfje erop voor instellen van de Autopilot Functie.

Het opzetkapje is mooi in de kleur van de womanizer. Voelt ook zeer zacht aan en de vorm van de opening is langwerpiger dan van de andere Womanizers.
womanizer premium blog review

Nieuwe Functies AutoPilot en Smart Silence

Net als alle andere Womanizers werken de Premium en Classic op de revolutionaire Pleasure-Air Technologie. De womanizer sluit een vacuüm om jouw clitoris en zuigt eraan zoals bij orale seks zonder de clitoris aan te raken. Dit door middel van luchtdruk pulsen en dit vacuüm.

De Womanizer Premium zet je net als alle andere womanizer aan door het aan/uit knopje 2 seconden ingedrukt te houden. Zodra de womanizer aan gaat lichten de kleine lampjes op maar je hoort…niks. Want De Womanizer Premium heeft de nieuwe Feature Smart Silence. Pas wanneer de huid op minder dan 2mm van het kapje vandaan is gaat de womanizer lopen. Ik houd mijn vinger voor het kapje en zodra ik het eigenlijk aanraak gaat de womanizer aan en sabbelt aan mijn vinger. Haal ik mijn vinger weg dan is de Womanizer weer stil. Geweldig dit. De Autopilot Functie probeer ik zo lekker tijdens mijn eerste Womanzier Premium ervaring. Zo spannend …

Dé Review van mijn Womanizer Premium

Ja wat doe ik nu met mijn andere Womanizers na deze waaaaanzinnige te lekkere ervaring met de Womaizer Premium haha. Dames ( en ook heren ) dit is puur genot. De vorm van de Womanizer Premium ( de classic heeft dezelfde vorm trouwens) past perfect bij mijn vormen en dat geldt ook voor het nieuwe kapje. Hierbij mijn review van de Womanizer Premium:

Ik plaats het kapje op mijn clitoris en de womanizer gaat aan..zachtjes. Te nieuwsgierig schakel ik direct over naar de Autopilot functie. Wauw!!!! Het neemt je mee tussen verschillende standjes en bouwt de spanning langzaam op. Ik laat me gaan en vergeet compleet de ‘normale’ 12 standen te testen. Deze functie speelde met me en alles wat ik deed was genieten. Heel bijzonder en lekker. Een sneller dan verwacht en zeer intens orgasme was het resultaat en ik realiseerde me enkele seconden later hoe fijn het was dat ik niks hoorde nadat ik de womanizer van mijn clitoris haalde. Ik lach en voel me heerlijk.

Ja vooraf en erna is deze Premium stil. Wat een uitvinding. De Womanizer Premium vind ik ook stiller dan de andere Womanizers tijdens gebruik.

De Womanizer heeft dus ook 12 standen en de zachtste stand is zachter dan bij de Pro. Dit ontdek ik bij mijn tweede Premium ervaring. Heerlijk om mee te beginnen. Standje 12 schijnt nog harder te zijn dan van de Pro maar dat is mij iets te heftig dus op mijn gevoelige clitje heb ik dit niet geprobeerd. De Autopilot functie heeft 3 standen. Laat je beminnen door De Premium in stand 1 t/m 4, of stand 5 t/m 8 of stand 9 t/m 12. Je kan hier dan ook weer tussen wisselen natuurlijk. Mijn voorkeur gaat naar de Autopilot tijdens gebruik van de Womanizer Premium. Maar zelf de controle kunnen overnemen is gelukkig gewoon aanwezig op deze mooie Womanizer Premium.

Reinigen

De Womanizers Premium en Classic zijn waterproof. Je kan ze meenemen in de douche en in bad tot 1m onder water. Schoonmaken doe ik door het kapje te verwijderen en deze apart met toycleaner te reingigen en af te spoelen. Daarna droog ik het kapje af. Vervolgens gebruik ik de toycleaner op de opening van de womanizer en spoel ook de womanizer onderwater af en droog de womanizer af met een doekje. Makkie

Musthave deze womanizer Premium. I AM IN LOVE

Ook interessant