Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

GRATIS verzending van jouw Womanizer | 5 jaar Garantie

Het verschil in Standen, Vorm en Functies

Welke Womanizer?

Welke Womanizer?

De Womanizer is uniek doordat dit seksspeeltje niet vibreert, maar werkt door het creëren van een vacuum om de clitoris en vervolgens stimuleert door middel van luchtdruk golven. Deze Technologie, Pleasure-Air Technologie, is aanwezig bij alle Womanizers. De werking is dus bij allen gelijk. Maar wat is dan het verschil tussen de Womanizers?

Deze vraag krijgen wij heel vaak en is ook heel begrijpelijk. Het antwoord is kort samengevat de vorm, gebruikt materiaal en het aantal standen. Daarnaast is er één Womanizer uniek dat is de Premium.
Deze heeft namelijk ook 2 functies die de andere Womanizers niet hebben: Smart Silence en AutoPilot. Smart Silence betekent dat de Womanizer pas zijn werking toont bij aanraken van het kapje. Daarvoor en daarna is de Womanizer Premium stil. Autopilot betekent dat de Womanizer zelf kiest tussen de standen en je verrast met de verschillende intensiteiten.

vergelijk womanizers

Het aantal standen (intensiteiten)

De womanizers verschillen naast de vorm en gebruikt materiaal ook in het aantal standen. Maar eigenlijk is iedere womanizer uniek in zijn ‘standen’. Want het zijn niet echt standen maar frequenties. Een andere stand wordt veroorzaakt door een andere frequentie van de membranen die de luchtdruk pulsen genereren. Daarom is geen stand op de womanizers hetzelfde omdat voor de kleinere Liberty andere frequenties gebruikt zijn dan bij de Premium vanwege de vorm. De stappen tussen de verschillende standen is daarom niet precies iedere keer een stapje hoger maar een frequentie hoger.

Om toch een een vergelijking te kunnen maken noemen wij het standen en dit zijn de verschillen:

  • De Premium heeft 12 standen. Premium heeft de laagste 2 standen van alle Womanizers en de meest intense 2 standen van alle womanizers. Bij de andere womanizers liggen de intensiteiten van de standen hiertussen.
  • De Classic heeft 8 standen en deze liggen ongeveer tussen stand 3 en 10 van de Premium.
  • Liberty heeft 6 standen. En liggen ook tussen stand 3 en 10 van de Premium.
  • Starlet heeft 4 standen. De eerste stand van starlet 1 start vrij intens. Van de nieuwe Starlet 2 lager.
  • InsideOut is uniek doordat deze ook een vibrator heeft voor inwendige stimulatie. Het womanizer gedeelte heeft 12 standen en ook deze liggen tussen stand 3 en 10 van de Premium. De Vibrator heeft ook 12 standen.
  • Womanizer 2GO is de womanizer in Lipstick vorm. Deze heeft 6 standen en liggen tussen 3 en 10 van de Womanizer Premium.

Opmerking: Veel vrouwen halen de hoogste stand van de Premium niet. gemiddeld waarschijnlijk tot stand 7 of 8. Toch zijn hier 2 intensere standen toegevoegd omdat er wel vrouwen zijn die zeer intens gestimuleerd wensen te worden om tot een orgasme te komen. Uiteraard wil Womanizer alle vrouwen gelukkig maken met een Womanizer daarom zijn deze intense standen ook aanwezig.


Smart Silence en Autopilot

De Womanizer Premium is eigenlijk de opvolger van de Pro/W500. Bij de ontwikkeling van deze Womanizer zijn alle voors en tegens van de Pro meegenomen in het ontwerp. Zo waren er dus vrouwen die graag 2 zachtere standjes toegevoegd zouden zien. En zo ook vrouwen die het niet hard genoeg kon dus hiervoor kwamen de twee extra harde intensiteiten.
Het geluid was ook een stoorzender van de womanizer. Iedere sextoy maakt geluid. Er zit een motor in en dat gaat nou eenmaal niet zonder geluid. In de zachtste stand hebben de nieuwe womanizers de fluister modus. Dit betekent minder dan 42dB of wel fluisteren. Alle womanizer maken minder geluid bij een vacuum. Maar zonder vacuum dus harder. Hier bedachten de techneuten de Smart Silence voor. Stil voor gebruik en na gebruik. Door middel van Skin Detection gaat de womanizer pas aan bij aanraken van de huid.
De Auto Pilot is een extra feature. Alleen bij de Premium kan je de Womanizer laten bepalen met welke stand hij je zal verwennen. Altijd weer anders. Deze Autopilot kan je weer in 3 standen zetten.


Materiaal

Buiten de Vorm verschillen de Womanizers ook in Materiaal. De Premium is geheel gehuld in het allerzachtste luxe Siliconen. Gewoon een genot om door je handen te laten gaan. De knoppen zijn onder het siliconen verwerkt en loopt hier door. Dit is ook zo bij de InsideOut. De Classic en de Liberty zijn aan de buitenzijde gemaakt van een glad hard plastic en aan de binnenzijde van een zacht fluweel aanvoelend plastic. De knoppen zijn van Siliconen.
De liberty heeft als enig een handig magnetisch sluitend deksel. Hierdoor is de Liberty een aanrader voor mee op reis of onderweg in je tas.
De Lipstick heeft ook een deksel maar deze sluit niet magnetisch. Wel ook heel handig voor onderweg en met gesloten dop onherkenbaar als een sextoy. De buitenkant is van glanzend plastic gemaakt.

blog feiten verschillenVorm

De verschillende vormen zijn wel de meest zichtbare verschillen van de Womanizers. De Premium en Classic zijn langer en breder dan de Liberty. De Starlet is nog weer een pietsie kleiner dan de Liberty. Dan als laatste de Lipstick, deze is natuurlijk uniek door de lipstift vorm. Wel groter dan een Lipstick maar het is en blijft gewoon een te gekke kinky womanizer.

Opzetkapjes

De kapjes zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig siliconen en kunnen verwijderd worden van de womanizers om schoon te maken.
Er zijn verschillende opzetkapjes.

De Premium, Classic en Liberty hebben dezelfde kapjes in een iets ovale vorm. Bij deze womanizers zitten 2 maten kapjes maat S en maat M. Maat M is iets hoger da n maat S. De opening is ook iets groter. Door meer ruimte onder het kapje bij maat M voelen de frequenties zachter aan.
Bij de InsideOut zit een speciaal schuin kapje en deze is ronder. Ook dit kapje is in 2 maten verkrijgbaar en meegeleverd bij aankoop van de InsideOut.
De Starlet heeft een kapje met de vorm van de ‘oude’ Pro en Pro40. Bijgesloten zit een kapje in maat Normaal (= S). Een maat groter is los verkrijgbaar.
Voor de 2Go zijn speciaal gevormde rode opzetkapjes gemaakt. Deze lopen iets schuin en voelen heerlijk zacht. Ook hier zijn er 2 maten namelijk Normaal en XL.

Waterproof

Kan je de womanizers mee nemen in bad of onder de douche?
Dat kan bij bijna alle womanizers. Alleen de starlet kan wel tegen een paar spetters maar niet mee onder de douche of in bad.

Ook interessant