Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

GRATIS verzending van jouw Womanizer | 5 jaar Garantie

Edging is de truc

Intensere orgasmes

De truc voor intensere en explosievere orgasmes

Wil je weten hoe?

(..wie wil dat eigenlijk niet?) Wij gaan het je vertellen. En je hebt echt geen ingewikkelde standjes nodig om ongelooflijke orgasmes te los krijgen. Ieder lichaam is anders, maar de meeste mensen dol zijn op deze kleine truc die we voor je hebben namelijk edging.

Hoe werkt Edging?

Edging is een eenvoudige seksuele techniek die kan worden gebruikt om het algehele seksuele genot van bevrediging te vergroten. Je stimuleert jezelf of je partner tot het punt van bijna-orgasme. En dan STOP. Neem even pauze. En begin dan weer opnieuw en herhaal dit zo vaak je maar wilt en kunt. Edging is dus het actief verlengen van de tijd vóór het orgasme door echt pas te stoppen als je bijna niet meer terug kunt. Je kunt je gevoel van opwinding laten zakken en weer opbouwen, of proberen lang op de ‘rand’ van een orgasme te blijven zonder echt klaar te komen. Dit uitstellen en deze opbouw zal een orgasme doen exploderen.

Hoe werkt Edging?

Je vraagt je nu misschien af hoe dit precies werkt. Iemand of jezelf stimuleren tot het punt van bijna-orgasme? Hoe kun je dat doen?

Communiceren is binnen een relatie heel belangrijk en uiteraard ook jouw partner vertrouwen. Het idee is om zo dicht mogelijk bij de climax te komen zonder over het randje van ‘no way back’ te gaan. Er ontstaat als het ware een eb en vloed van genot dat kan worden herhaald totdat je volledig klaar bent voor een orgasme. Wanneer Edging wordt gedaan samen met een partner die beslist wanneer de ontvanger mag komen, staat dit ook wel bekend als orgasmecontrole.

Voor vulva-eigenaren die dit solo of samen met hun partner met een speeltje willen bereiken kan je het volgende doen. Gebruik je vingers of een seksspeeltje voor extern of intern spel. Voor dubbele stimulatie, probeer de Womanizer DUO 2 voor gemengde clitoris en g-spot liefde. Als je het gevoel hebt dat je er bijna klaar bent om te komen, stop dan met wat je aan het doen bent. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar het is het waard.

Want uiteindelijk, met edgen, sta je jezelf uiteindelijk die release toe en voelt het sterker en krachtiger dan je traditionele orgasmes.

Edgen doet meer dan alleen een beter orgasme

Het grootste voordeel van deze techniek is de intensiteit van het orgasme dat je zult ervaren als je eindelijk toe laat op dat punt uit te komen. Dit is duidelijk het meest voor de hand liggende pluspunt. Een orgasme is echter niet altijd het uiteindelijke doel. Edging kan ook allerlei wonderen doen voor je seksuele ervaringen.

Edging gaat niet alleen over orgasmes. Het gaat ook over vertrouwen en machtsdynamiek. Het kan je plezier geven, maar het kan je ook dichter bij een partner brengen en je helpen de drempel van je eigen lichaam voor verschillende soorten stimulatie te leren kennen.

Je kunt de tijd waarin je diep genot ervaart verlengen om de intensiteit van het orgasme aan het eind vervolgens te verhogen. Door aandacht te besteden aan én bewust te zijn van jouw eigen lichaam en zenuwstelsel, krijg je meer controle over jouw status van opwinding. Als je eenmaal dit soort bewustzijn en controle hebt verkregen, kun je dit uitbreiden naar andere aspecten van seks, en het kan echt heilzaam zijn voor jou en je geliefde.

Edging kan ook worden gebruikt om te helpen bij allerlei soorten problemen rond een climax, variërend van moeite met klaarkomen tot voortijdige ejaculatie. Als je het randje leert opzoeken, leer je welke dingen je meer kans op een orgasme geven en hoe je het orgasme snel onder controle kunt houden. Ook nuttig dus voor mannen, die een refractaire periode hebben en na de ejaculatie de penetratie van de penis moeten stoppen.

Hoe te beginnen

Misschien denk je dit lijkt me heel lastig. Maar dat is het niet. Dit klinkt misschien gek, maar het is echt heel eenvoudig als je het eenmaal onder de knie hebt. Zoals alle dingen in het leven, seksueel of anderszins, zal dit enige oefening vergen. Niets dat we de eerste keer proberen, gaat perfect en zo is het nu eenmaal.

Begin met een gesprek met je partner – of als je alleen bent, neem dan even de tijd om contact met jezelf te maken. Deze techniek vereist toewijding van alle betrokkenen – iedereen zal enthousiast aan boord moeten gaan om het een kans te geven.Edging

Belangrijk is je geheel ontspannen te voelen. Ga bijvoorbeeld lekker liggen in jouw kussens op bed of misschien in bad. Laat je benen iets uit elkaar vallen en adem vanuit je buik. Denk aan iets dat jou opwindt en verlies je in deze gedachten of fantasie. Ben je eenmaal opgewonden en wil je graag meer ga dan verder en geniet van de aanraking van je partner of van jouw eigen vingers of seksspeeltje. Blijf geconcentreerd met je ogen dicht en focus op het gevoel dat de aanraking of toy jou geeft. Dit zal je helpen het bewustzijn over je lichaam te behouden en je meer bewust te zijn van wanneer je bijna een orgasme nadert. Dus begin met je te concentreren op het plezier in het bijzonder, terwijl je probeert zoveel mogelijk te ontspannen in spieren die je niet actief gebruikt.

Echt, alles wat je hoeft te doen is jezelf op de rand van een orgasme brengen, maar niet ZO dichtbij dat je per ongeluk een orgasme krijgt. Je wilt niet bereiken wat gewoonlijk ‘the point of no return’ wordt genoemd. Stop op dat moment met jezelf aan te raken. Adem gedurende minstens 30 seconden diep in de buik (middenrif) in en begin dan weer met masturberen. Ga je gang en herhaal dat proces zo vaak als je wilt.

Voel je je op je gemak met het edgen, kun je er creatief mee aan de slag. Of je nu een man of een vrouw bent, je kunt de ruimte gebruiken om een nieuwe ervaring van een orgasme te creëren. Je kunt een nieuw gebied op het lichaam stimuleren samen met het gebied dat je oorspronkelijk aan het stimuleren was. Of je kunt overschakelen naar een nieuw erogeen gebied, om te proberen of je een geheel nieuw type orgasme kunt krijgen

 

Ook interessant