Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd

FEEL FREE ?️  15 % korting op Liberty! & Gratis Lunette menstruatie Cup bij Premium 2 en Duo ?

Orgasme Garantie

Niet goed, geld terug!

30 dagen lang proberen met de Orgasme Garantie bij Womanizer.nl

Heb je in de periode van 27 december 2021 t/m 31 januari 2022 jouw Womanizer Premium of DUO gekocht tijdens de Orgasme Garantie campagne lees dan hier de voorwaarden.

Past je online gekochte broek niet dan stuur je hem terug. Maar is de Womanizer toch niet de vorm van stimulatie die bij jou past kan dat normaal niet vanwege hygiënische redenen. Bij Womanizer.nl snappen we dat je daardoor misschien twijfelt om er eentje aan te schaffen, want ze zijn best prijzig. Met de 100% Orgasme Garantie op de Womanizer modellen Premium en DUO willen we jou de kans geven de Womanizer een maand lang te proberen. Want áls je de Womanizer een maand lang mag proberen, dan natuurlijk wel gelijk goed met de beste modellen uit het Womanizer assortiment. Neem de tijd en ontdek de Womanizer PREMIUM of DUO!

Na de periode van 30 dagen vervalt de Orgasme Garantie en gaat deze automatische over op de standaard fabrieksgarantie van 5 jaar.

Hoe werkt de Orgasme Garantie?

Koop je een Womanizer Premium of DUO in de periode van 27 december 2021 t/m 31 januari 2022 dan mag je deze 30 dagen lang proberen. Neem heerlijk de tijd om uit te vinden of de beroemde Pleasure Air Technologie van deze luchtdruk vibrator ook jou ultiem genot geeft of zelfs tot een hoogtepunt brengt. We raden aan het een aantal keer te proberen. Blijkt de Womanizer toch niet het gewenste effect te geven mag je hem retour sturen.

  • Meld jouw Orgasme Garantie retour aan binnen 30 dagen na aankoop via klantenservice@womanizer.nl (anders kan deze niet verwerkt worden als orgasme garantie retour)
  • Per klant / verzendadres mag er 1 Womanizer retour gestuurd worden
  • Naam en ordernummer graag toevoegen aan het retourpakket anders weten we niet van wie deze afkomstig is.
  • Stuur de Womanizer retour op eigen kosten en in de originele verpakking inclusief alle accessoires naar onderstaand adres

Fanti
T.a.v. Retouren OG
Postbus 11
2360AA Warmond