Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

🌸 Nieuw Womanizer OG luchtdruk vibrator voor de G-spot

Een hoogtepunt voor iedere Vrouw

Beleef gegarandeerd een Orgasme met de Womanizer

De Womanizer is wat mij betreft dé uitvinding van deze eeuw op het gebied van sexspeeltjes.

Het speeltje is terecht al door vele recensenten zeer positief beoordeeld. Deze revolutionaire sextoy werkt niet met vibraties maar met luchtdruk.

Waarom is dit zo speciaal?

Deze techniek is zo goed dat je gegarandeerd een orgasme krijgt! Doordat de Womanizer met lucht werkt, komt het apparaat niet tegen je clit aan. Hierdoor komt zelfs de gevoeligste parel tot meerdere orgasmes. Maar hoe werkt de Womanizer precies en wat maakt dit speeltje zo anders dan een vibrator?

Womanizer versus gewone vibrator

Een gewone vibrator werkt met trillingen, zodra de vibrator de clit aanraakt kunnen veel vrouwen een orgasme bereiken, maar lang niet iedereen vindt een vibrator even prettig. Veel vrouwen vinden de Womanizer zo lekker, omdat hij de clit niet hoeft aan te raken.

In je clitoris zitten tot wel 8000 zenuwuiteinden, vandaar dat een vibratie op je meest gevoelige plekje niet altijd aangenaam voelt. Ben je daarbeneden heel gevoelig, ben je op zoek naar een nieuw speeltje of kom je niet altijd klaar? Dan is deze womanizer echt een aanrader. Krijg gegarandeerd meerdere orgasmes! Ik kan het weten ;).

Hoe ontstaat dit lekkere gevoel van de Womanizer precies?

Het apparaat zorgt voor pulserende luchtgolven. De kop van het apparaat zuigt je clitoris zachtjes naar binnen, waardoor je binnen een minuut soms wel meerdere orgasmes beleefd.

Spreid de schaamlippen en plaats de kop van het apparaat zachtjes op je clitoris en beleef het ultieme orgasme! De kop van de Womanizer kun je vervangen door een groter of kleiner exemplaar, zo is het apparaat geschikt voor elke vrouw. Nog een pluspunt van het apparaat is dat hij bijna geen geluid maakt.

Voor de Womanizer zijn er natuurlijk ook accessoires beschikbaar, een luxe opbergetui om je speeltje discreet in op te bergen, twee verschillende formaten opzetkapjes en Just Glide glijmiddel, speciaal ontwikkeld voor de Womanizer om jou je ultieme orgasme te laten beleven.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de Womanizer? Neem dan contact op via onze chat of mail naar E. Klantenservice@womanizer.nl

Ook interessant