Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

GRATIS verzending van jouw Womanizer | 5 jaar Garantie

De beste masturbatie tips

Betere seks door masturberen

Masturbatie tips

Leer jezelf liefhebben voor betere seks

Masturbateren is de sleutel tot betere seks. Mensen die hun lichaam goed kennen, kunnen nauwkeuriger en avontuurlijker seksuele aanwijzingen aan anderen geven. Met als positief gevolg betere seks met je partner. Puur omdat je misschien nu krijgt waar je eerder niet om gevraagd hebt. Maar afgezien van de verbeteringen aan je seksleven, kan masturbateren ook zorgen voor kwaliteitsvolle momentjes voor jezelf. Het helpt je relatie met jezelf te versterken en zorgt voor een boost van zelfliefde. In dit blog delen we een aantal tips over masturbatie en zelfliefde.

En of  je nu nog in de puberteit bent en jezelf net leert ontdekken of een laatbloeier bent. Het maakt niet uit, masturberen kan je leren op iedere leeftijd.

Betere seks door solo-seks

Ja, dat lees je goed. Masturbatie is de sleutel tot succes bij seks met meer dan één. En wat ook geldt bij andere dingen in het leven, is ook waar in bed. Hoe meer je meedoet, hoe meer je inspraak krijgt. Daarom hebben degenen die tijd doorbrengen met hun eigen lichaam verkennen een beter idee van wat ze leuk vinden en hoe ze echte bevrediging kunnen bereiken. En een nauwkeurigere kaart van de lekkerste plekjes van jouw vulva kan aanzienlijke voordelen hebben bij het aangaan van seks met een partner. Want willen de lippen gestreeld worden of liever de clitoris? Het u-punt bij de urethra of de ingang van de vagina? Welke volgorde of intensiteit vind je prettig? Sprakeloosheid tussen de lakens leidt tot machteloosheid tussen de lakens. En tenslotte houden mensen er niet van om machteloos te zijn.

Zelf leren masturberen, maar hoe?

We leren lopen door te vallen en weer op te staan. Bij masturberen is het net zo. Het draait allemaal om verschillende dingen uitproberen, fouten maken en verder proberen.

Belangrijk is wel “uit het hoofd, in het lichaam“. Net als je misschien doet bij Yoga, sporten, dansen, een lekker bad, een massage. En kijk in de spiegel en prijs jezelf. Prijs je rondingen, je lichaam, je huid. Concentreer je op de dingen die je leuk vindt aan jezelf. Na verloop van tijd zul je meer aandacht besteden aan alles wat je sexy aan jezelf vindt.

Neem de tijd. Masturberen is quality time met jezelf. Het versterkt je relatie met jezelf en bevordert zelfliefde. Soms bereik je een hoogtepunt, andere keren is het gewoon een geruststellend gevoel.

Bouw sensualiteit op met behulp van muziek, geuren, diepe ademhalingstechnieken en uitgebreide streling. Begin aan de buitenkant (elleboog, decolleté, buik, binnenkant dijen). Zodra je je goed in je vel voelt en de lust is toegenomen, zeg je ‘hallo’ tegen je vagina.

Wat is het beste: aaien, strelen, cirkelen of druk uitoefenen? Probeer ze allemaal! Zijn oliën of glijmiddelen nuttig? Zijn geschoren lippen beter? Probeer het! Word een expert van je eigen genot.

De juiste fantasie, alstublieft!

Van welke seksuele fantasie sta jij direct aan? Verlies jezelf in een heerlijke fantasie. Misschien raak je opgewonden door te fantaseren over een trio of genomen worden door een onbekende? Sluit je ogen en fantaseer! Een Porno film kijken kan ook een enorme libido boost geven of luister eens naar een erotisch verhaal.

Seksspeeltjes zijn geweldig!

Verken jezelf nog beter met behulp van een seksspeeltje. Met je vingers kom je ver, maar met een seksspeeltje nog veel verder. Vulva bezitters gebruiken meer seksspeeltjes dan penis bezitters. Dat komt gedeeltelijk omdat deze tools helpen om sneller opgewonden te raken en sneller of beter tot een orgasme te komen.

Zonder dildo, vibrator of Womanizer zou het soms aanzienlijk langer duren zeg maar. Maar lieve vulva’s, het maakt niet uit of je wat langer nodig hebt om klaar te komen dan mannen. Neem de tijd, wees een koningin, laat je innerlijke godin los en verwen jezelf! Vertel je partners dan wat jij wilt en hoe jij het wilt.

Verken je clitoris met speeltjes als ROMP Wave of een luchtdruk vibrator als Womanizer Liberty. Een G-spot vibrator als ROMP Hype of Womanizer OG leert je jouw G-spot beter kennen. En wil je alles..kies dan zeker voor de Womanizer DUO2 of We-vibe NOVA2.

Zelfliefde onder de Douche

Nieuw is de Womanizer Wave Douchekop. Leer je vagina kennen tijdens een heerlijk douche met de verschillende stralen die je gemakkelijk kunt bedienen in intensiteit. Naast een “gewone” straal schakel je met een druk op de knop naar een straal die pulserend de clitoris stimuleert. Heerlijk toch?

Ook interessant