Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

GRATIS verzending van jouw Womanizer | 5 jaar Garantie

Wat is er anders aan de Womanizer Pro40?

De nieuwe Womanizer Pro40 - Wat is het verschil?

Graag stel ik jullie voor aan onze nieuwe Womanizer ! De Womanizer Pro40.

De Pro40 is de opvolger van het allereerste model de womanizer W100. Deze Pro40 heeft precies dezelfde werking als de andere womanizers. Alleen deze Womanizer heeft meer te bieden dan de W100 en is ook nog Waterdicht. Hoe kan de prijs dan lager zijn zou je denken?

Womanizer W100 verdwijnt

De Womanizer W100 gaat verdwijnen en hiervoor in de plaats komt de womanizer pro40.
De W100 zal niet lang meer in onze webwinkel te koop zijn dus mocht je deze klassieker nog willen bemachtigen wees er dan snel bij!
De nieuwe Pro40 lijkt met zijn lange slanke body veel op de W100 en is verkrijgbaar in de kleuren grijs-wit en grijs-magenta voor een prijs van € 99,00.

Verschil Pro40 , W100 en Pro

Wat is nu het verschil met de W100 en de Pro? In de werking is er geen verschil: door middel van een revolutionaire air-technologie wordt je clitoris vacuüm gezogen binnen een zacht siliconen kapje en vervolgens wordt aan je clitoris gezogen doormiddel van luchtdruk pulsaties. Zonder directe aanraking van de clitoris waardoor over-stimulatie wordt voorkomen en veel vrouwen tot meerdere orgasmes kunnen komen.

De W100 had 6 standen oplopend in sterkte en de Pro40 heeft er net als de Pro maar liefst 8. Bij de W100 kan je alleen steeds een standje hoger schakelen en bij stand 6 weer terug naar stand 1. Bij de Pro40 kan je net als bij de Pro schakelen tussen de verschillende standjes. Dit is natuurlijk extra lekker, want zo kan je jezelf een tijdje plagen.

De Pro40 heeft net als de Pro twee zachtere standen erbij gekregen. Dit op verzoek omdat de eerste stand van de W100 voor sommige vrouwen al te heftig was.
De Pro40 maakt ook minder geluid dan de W100 net als de Pro!

Geheel nieuw is dat de pro40 waterdicht is. Je kan de womanizer nu dus ook onder de douche of in bad gebruiken.

Waarom is de Pro40 goedkoper dan de andere womanizers?

Dat prijsverschil zit ‘m in de goedkopere accu, de afwerking, de bouwkwaliteit en het design.
Dit verschil voel en zie je wel als je de verschillende womanizers in de hand hebt. De Womanizer Pro is gewoon vele malen mooier. Maar ja, met je ogen dicht genietend van het waanzinnige gevoel dat dit sexspeeltje geeft merk je daar niks van. De womanizer Pro en W100 zullen dankzij de betere bouwkwaliteit , afwerking en sterkere accu zeker een langere levensduur hebben. Maar de Pro40 is net als z’n voorgangers een ware held! De werking is precies hetzelfde en laat 99% van de vrouwen binnen een paar minuten klaarkomen door middel van de pulserende en zuigende functie.

De zuigkracht van de Pro40 is dus gelijk aan die van de Pro.

Het directe verschil in de batterij zit ‘m in de capaciteit. Opladen duurt korter ( 60 minuten bij de Pro40 en 120 min bij de andere womanizers) , maar de looptijd van de Pro40 is daardoor korter ( 60 min vs. 120 min )

Ook interessant