Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

Orgasme Garantie op Womanizer PREMIUM2, DUO2, CLASSIC2 & LIBERTY

Zoet maar heel krachtig

De nieuwe Womanizer Starlet 2 Review

Nina’s Review van de Womanizer Starlet 2

Blij, blij ,blij word ik van deze nieuwe versie van de Womanizer Starlet. Ook wel Starlet 2 genoemd. Starlet 1 was een schatje, en een pittig ding. Deze Starlet 2 is veel zoeter vind ik. Ligt beter in de hand en begint godzijdank op een lager standje. Maar is net zo pittig in het hoogste standje.

unboxing starlet 2 review womanizer.nlUnboxing

De womanizer Starlet 2 is er in twee toffe kleurtjes. Geheel nieuwe kleurtjes in de Womanizer lijn namelijk Sapphire Blauw en Coral.
Coral lijkt het meest op een oranje kleur. De kleuren vind ik fris en leuk gekozen. De verpakking is netjes van karton en door het venster zie je de womanizer starlet al naar je lonken. Er zitten 2 zegels op de verpakking. Dit zijn hygiene zegels zodat je weet dat deze vanuit de fabriek niet meer is geopend. Eenmaal verbroken kan je de womanizer dus ook niet meer retour sturen. Tenzij er een defect is natuurlijk.
Onderin de doos zit de handleiding en het magnetisch oplaad snoer. Op de starlet zit een verwisselbaar kapje. Deze is maat M. Maat S zit niet bij de Womanizer Starlet in de verpakking. Dit is wel zo bij de andere womanizers. Deze kun je wel los kopen. De kapjes zijn bij de Starlet 2 dezelfde vorm als bij de Liberty, Premium en Classic. Dus meer Ovaal dan bij de ‘oude’ womanizers. Het doosje is goed te gebruiken om de womanizer in op te bergen.

verschil starlet 2 liberty De vormgeving

De vormgeving van de Starlet 2 is totaal anders dan die van de eerste Starlet. Deze was veel kleiner. De starlet 2 is zelfs groter dan de Liberty. Wel voelt de Starlet 2 totaal anders aan de de Liberty. De Starlet 2 is geheel van plastic en de Liberty aan de binnenkant van Siliconen wat de Liberty zachter doet aanvoelen. Ook voelt de Liberty wel compacter en luxer. De werking is en blijft hetzelfde. Een licht vacuüm van de clitoris en Luchtdruk golven stimuleren de Clitoris door de gepatenteerde Pleasure Air Technologie van Womanizer.

Knoppen

De knoppen zijn ook veranderd bij de verbeterde starlet 2. Deze starlet heeft nu een + en – knop zodat je kunt schakelen tussen de 4 verschillende standen.

Kapjes

Het kapje is gelijk aan de andere nieuwe Womanizers. Een ovaler en lager kapje dan de vorige womanizers. Sommige vrouwen vonden het vorige kapje beter. Zelf ken ik de kapjes van de oudere womanizers natuurlijk ook. Ik snap wel wat de dames bedoelen. De oudere kapjes zijn hoger en daardoor lijkt het denk ik dat je deze makkelijker plaatst. Maar eenmaal aan deze nieuwe kapjes gewend vind ik ze super. Gebruik je daarna weer eens een oudere womanizer vind ik de nieuwe kapjes fijner.

Waterproof

De Starlet 2 is nu ook Waterproof! Super vind ik dat. De womanizer vind ik een heerlijk speeltje voor onder de douche of in bad en deze Starlet kan dus lekker mee spetteren. Ook het reinigen maakt dit een stuk makkelijker.

Standen

De Starlet heeft 4 standen en deze zijn te bedienen met de plus en min knoppen. De laagste stand zou gelijk moeten zijn aan de laagste stand van de Liberty en de hoogste ook aan die van de Liberty. De Liberty heeft echter 6 standen dus er zitten wat grotere stappen tussen.

starlet2 reviewReview

En dan nu mijn ervaring. Wat vind ik van de nieuwe Starlet 2? In een woord SUPER ! WoW Tech Group heeft de Starlet echt geweldig verbeterd. Tijdens gebruik veel gemakkelijker vast te houden. De knoppen om nu te kunnen spelen met de standen echt een must. De laagste stand komt inderdaad overeen met de laagste stand van de Liberty en voelt ook bijna identiek. Door het lichtere
materiaal trilt deze womanizer alleen iets meer. Dit merk je niet in de lage stand maar wel in de hogere stand. Niet dat de womanizer trilt in je hand maar het voelt zo op je clitje. Maar ik vond dit absoluut niet onaangenaam. Wel lekker eigenlijk haha. Voor 69 euro heb je nu met de Starlet 2 echt een volwaardige Womanizer. En het heerlijke Womanizer gevoel is helemaal aanwezig. Subtiel in de laagste stand en lekker heftig in de hoogste stand. Zodra ik dit nu schrijf denk ik: hoe omschrijf je nou het womanizer-gevoel. Want voor degene die dit leest en dit nog nooit heeft gevoeld juist dat wat je wilt weten. Het voelt het meest als sabbelen. Bang zijn dat je clitje opgezogen wordt moet je echt niet zijn. Het is subtiel maar gewoon heeeeeel effectief. En in een hogere stand steeds intenser. The best feeling a toy can give you!!! Geloof me 🙂

Ook interessant