Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

GRATIS verzending van jouw Womanizer | 5 jaar Garantie

Wat had ze in godsnaam geschreven?

De Womanizer in het Sexdagboek van Heleen van Royen

De “Clit zuigers” waren niet aan te slepen.

De ochtend na het interview van Heleen van Royen bij Jinek stond Womanizer.nl op zijn kop.

De dag na het interview met Jinek, kwam haar boek pas officieel uit. Dus ik was stomverbaasd over al die orders al vanaf diep in de nacht. Gezien wij ’s avonds laat alle bestellingen verwerken en ik die avond toevallig hielp met inpakken, had ik geen Jinek gekeken. Ik had geen idee.

Jinek

hellen bij Jinek seksdagboekNiet veel later kreeg ik te horen dat Heleen bij Jinek was geweest. En Jinek vroeg Heleen, op het einde van haar interview met haar, naar de Womanizer. Wat had ze in Godsnaam geschreven in haar Sexdagboek? Kort daarop volgde een appje van Sandy, een vriendin van Heleen, met een foto van 2 pagina’s uit haar Sexdagboek. WoW!

Voor haar Sexdagboek kreeg Heleen via ons een Womanizer. Heleen wilde deze graag gebruiken voor haar Sexdagboek. Maar de info die ik haar later had gegeven in een mailwisseling over de Womanizer, stond copy-paste in haar Sexdagboek. Met mijn naam en womanizer.nl erbij. HELP, wat had ik ook al weer geschreven allemaal? Want die mails waren van november. Hoeveel vrouwen (en mannen) gaan dit Sexdagboek lezen, die dus ook mijn mails allemaal zullen lezen! Ik was verbaasd, blij, verrast en overdonderd.

Uitverkocht

sexdagboek heleen en womanizerZoveel orders hadden we niet verwacht. We waren heel snel door onze voorraad heen. Binnen 24 uur was de webwinkel Womanizer.nl zo goed als uitverkocht. Onmogelijk natuurlijk. Er was voorraad onderweg maar die zou te laat komen. In Duitsland zit het Hoofdkantoor en twee grote distributiepunten van Womanizer. Daar waren uiteraard nog voldoende womanizers. Maar verzending via de normale weg naar ons duurt, inclusief weekend, wel 5 dagen. Geen optie! We gaan ze zelf halen.

Binnen een uur hadden we een grote transportbus gehuurd en in plaats van een rustig weekend reden we richting de grens van Denemarken. Op de site hadden we zo goed mogelijk (in korte tijd) geprobeerd aan te geven dat de bezorging iets langer op zich liet wachten. Gelukkig reageerde veel mensen daar positief op, bij vragen over de levertijd.

Na een rit van meer dan 15 uur kwamen we terug op de zaak. We moesten ook nog even langs Groningen, want de dozen waarin we de Womanizers verzenden gingen ook hard. Gelukkig was onze dozenproducent zo lief een order tussendoor te verwerken. Eenmaal terug op de zaak stond ons team klaar om alle bestelde orders en pakketjes diezelfde avond nog te verzenden. Ik ben zo trots op iedereen die heeft meegeholpen.

Heleen van Royen

Heleen had ik nog aan de lijn. Ze had inmiddels gehoord wat het teweeg had gebracht. “Had je dat niet ff kunnen zeggen van dat interview bij Jinek”, grapte ik. Ze wist niet dat Jinek naar de womanizer ging vragen. Maar wij zijn blij dat ze het vroeg. En dat de womanizer door Heleen sneller dan gedacht zo populair zou worden. Thx Heleen!!!

Laura

Ook interessant