Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

Orgasme Garantie op Womanizer PREMIUM2, DUO2, CLASSIC2 & LIBERTY

Het ultieme genotsgevoel

Hoe werkt een luchtdruk vibrator?

Wat is een luchtdruk vibrator?

Hoe werkt deze nu precies en is er verschil tussen de Womanizer en andere merken?

Ben je nog niet bekend met luchtdruk vibrators dan hier een uitleg over deze zuigende sabbelende clitoris seksspeeltjes.
Een luchtdruk vibrator is een sextoy dat de clitoris stimuleert met contactloze luchtdruk-golven. Een speeltje voorzien van een opening die je over de clitoris plaatst. Zodra er een vacuüm is gecreëerd, ofwel geen lucht meer bij kan komen van buitenaf, stimuleren luchtdruk pulsen de clitoris. De clitoris wordt hierdoor niet als bij een vibrator direct aangeraakt. Maar gestimuleerd met pufjes terwijl een zuigend effect tegelijkertijd lijkt te sabbelen aan jouw clitje. De sensatie van deze contactloze stimulators is dus heel anders dan conventionele vibrators. Womanizer is het eerste bedrijf dat dit type seksspeeltje op de markt heeft gebracht. En heeft ook patent op deze unieke technologie.

hoe werkt de womaizer luchtdruk vibrator

 

Is er verschil tussen de Womanizer en andere merken luchtdruk vibrators ?

Hoewel alle merken hetzelfde type stimulatie bieden: contactloze clitoris stimulatie door lucht verplaatsing, is de specifieke “zuigtechnologie” van elk merk toch iets anders. Womanizer maakt zoals eerder genoemd gebruik van de gepatenteerde “Pleasure Air” -technologie. Toytesters (ja die bestaan echt) geven vaak aan dat de womanizer een intenser gevoel geeft dan de luchtdruk stimulatie van bij welk ander merk ook. Het zachte zuigen, de luchtdruk golven en de zachte vibraties, als toevallige bijwerking van de motor, leiden je naar een nieuw soort orgasme dat je nog nooit eerder hebt ervaren.

Ook kent Womanizer de Smart Silence functie bij De Premium & DUO. Dit zorgt ervoor dat het geluid nog minder is. Een luchtdruk speeltje maakt nu eenmaal iets geluid. Is het kapje afgesloten dan veel minder. Door de Skin Detection werkt de Womanizer alleen wanneer het kapje de huid raakt en dus is afgesloten. Geen geluid voor het aanbrengen dus of een geen geluid na jouw overheerlijke orgasme.
SHOP WOMANIZER>

Womanizer vs. Satisfyer

Het merk Satisfyer maakt gebruik van “Air Pulse” -technologie. Dit is tevens een indirecte stimulatie dat werkt door de clitoris te omringen met een kapje en zachtjes drukgolven toe te voegen. Het technische verschil is vooral het gebruikte membraan en de vorm van de luchtdrukkamer. Maakt dat uit? Ja zeker wel..het verschil in gevoel bij vooral de eerdere uitgaven van Satisfyer is enorm. Deze trillen eigenijk alleen. De huidige zijn beter, maar toch meent menig toytester dat de luchtdruk golven en de zuigende werking van Womanizer op nummer 1 staan.

Daarnaast is er nog een groot verschil: de kwaliteit van Satisfyer is aanzienlijk minder. Satisfyer is simpelweg een merk dat alle bestsellers van ieder merk kopieert. Met ‘Plastic fantastic’ als resultaat. Wees vooral niet getreurd als deze snel uit elkaar valt. Maar daarom betaal je ook een stuk minder voor een Satisfyer.

Womanizer vs. LELO

Wat betreft LELO, dit merk gebruikt een technologie van het type “sonische golf”of wel geluidsgolf. De sensatie van Lelo’s clit-zuigspeeltjes is naar onze mening dus anders. Het gevoel dat het dichtst bij Lelo’s stimulatie kan komen, is het gevoel dat je krijgt wanneer je tegen een grote speaker aanstaat. Het is alsof de sonische (geluids) golven jouw huid raken en vibreren. lelo sona sila luchtdruk vibratorsHet verschil tussen de luchtdruk vibrator van LELO en andere apparaten op de markt  is dus dat ze minder zuigen. Het zendt sonische golven uit. De eerste Lelo Sona was ook meer een trillende ervaring. De nieuwste versies Sona 2 en Sila zouden wel meer een zuigend effect hebben.

Womanizer vs. We-Vibe & ROMP

We-vibe heeft ook een luchtdruk vibrator in het assortiment. Namelijk de We-Vibe Melt. Nu kunnen we je verklappen dan We-vibe net als het merk ROMP exact dezelfde techniek gebruiken als van Womanizer. Ze zijn namelijk van hetzelfde bedrijf WOW Tech Group.

We-Vibe Melt is een luchtdruk vibrator uit een stuk en ook te bedienen via de APP. De Melt heeft echter geen vervangbare kapjes. Maar de Melt is uiteraard wel goed te reinigen want hij is waterproof.

ROMP biedt de allergoedkoopste versie de Womanizer. Ben je nieuwsgierig naar de werking van Womanizer om te kijken of luchtdruk stimulatiejouw ding is? Kies dan beter een ROMP luchtdruk speeltje en geen Satisfyer. Deze ROMP speeltjes en de andere luchtdruk vibrators koop je hier discreet online bij MissSteel.nl>

Ook interessant