Klantenservice 071-3626162
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Wat geef jij dit jaar voor kerst?

Korting op Womanizer Pro40

Hét erotisch Kerstkado voor haar is dit jaar toch echt de Womanizer. En omdat het kerst is geven wij jou een leuke korting cadeau.

Gebruik de kortingscode : deze actie is ten einde in de winkelwagen. De verzendkosten krijg je ook cadeau.
De Womanizer Pro40 is de nieuwe en verbeterde versie van de Womanizer W100. Wat nu precies het verschil is lees je in ons vorige blog.

pro40 womanizer nieuw blogReviews Pro40:

Wel kunnen we je vertellen dat de reviews over de womanizer pro40 echt lovend zijn. Volgens veel dames ligt de womanizer pro 40 zeer fijn in de hand en zijn de knoppen gebruiksvriendelijker dan bij de Pro of W100.
Bij de W500 werd de mogelijkheid om tussen de 8 intensiteiten te kunnen schakelen geïntroduceerd en bij de pro40 is dit volgens de review: ‘gelukkig nog steeds aanwezig’. Hierdoor kan je jezelf toch lekker plagen. Al duurt de tijd om te plagen niet erg lang bij gebruik van de womanizer. Iedere keer weer horen we: ‘WAUW een paar minuten en een geweldig orgasme volgt’. Na de derde generatie van de Womanizer staat dus vast dat de womanizer doet wat hij beloofd en is bewezen dat deze manier van stimuleren van de clitoris , door zachtjes zuigen, echt werkt.

Een ander veel besproken pluspunt van de Pro40 is dat net als bij de Pro na dat heerlijke orgasme, door 1 druk op de stopknop, terug gegaan worden naar de zachte begin stand. Tijdens en direct na een orgasme wordt door veel vrouwen aangeven dat het te intens is om in een hogere stand de womanizer tegen je clitoris te houden, maar in de laagste stand is zachtjes zuigen wel een erg lekker gevoel.

Dat de Pro40 waterproof is, is nieuw. Een mooie verbetering. Niet alleen omdat je de womanizer nu onder de douche of in bad kunt gebruiken. Maar ook omdat je deze womanizer hierdoor makkelijker kunt reinigen.

Opzetkapjes

Net als bij de Womanizer Pro ontvang je bij de Pro40 opzetkapjes in 2 maten. De standaard maat en de maat XL. Er wordt gezegd dat XL voor dames is met een grotere clitoris maar ook wordt ervaren dat bij gebruik van de XL bij een iets kleinere clitoris de intensiteit iets minder heftig is. Dus denk je WOW dit is me ff te veel. Zet dan een het grotere opzetkapje erop.

Prijsverschil

Waar komt dan het prijsverschil vandaan? De accu van de Pro40 is iets minder sterk, maar de intensiteit neemt hierdoor absoluut niet af. Al ervaren sommige vrouwen die ook de Pro in hun bezit hebben een klein verschil. De werking is echter precies hetzelfde. Wel zal je de pro40 iets sneller moeten opladen. Maar bij de Pro40 kan je nog steeds ongeveer 60 – 90 minuten spelen voor je hem weer moet opladen ( afhankelijk van de intensiteit die je gebruikt) . Voor een Sextoy onder de €100,- is de Womanizer Pro40 een Musthave voor haar!