Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

Orgasme Garantie op Womanizer PREMIUM2, DUO2, CLASSIC2 & LIBERTY

Wat geef jij dit jaar voor kerst?

Korting op Womanizer

Hét Kerstkado voor haar is dit jaar natuurlijk de Womanizer.

En omdat het bijna kerst is geven wij jou een korting op Womanizer cadeau.

Gebruik de kortingscode : Deze korting is afgelopen

Wat is er nieuw bij Womanizer? Dat gaan we je vertellen. Want we hebben een aantal mooie nieuw producten toegevoegd aan onze collectie. Ook is niemand minder dan Lilly Allen aan boord gestapt bij Womanizer. En zij heeft eendrachtige womanizer Liberty ontworpen. En eindelijk eindelijk is hij daar.. de womanizer voor mannen. Het merk heet Arcwave en het product Arcwave ION. Gemaakt door WoW tech Group het bedrijf achter Womanizer. En het mooiste nieuws is natuurlijk dat er korting op womanizer is met de kortingscode uit dit blog.

De nieuwe Silver Delights Collection & Golden moments

Voor deze Kerst zijn er twee prachtige boxen van Womanizer te krijgen. Beide een Limited Edition dus OP=OP. In beide boxen vind je een Womanizer Premium en een van de bestsellers van We-Vibe.

Silver Delights CollectionIn de Silver Delights collection vind je de Womanizer Premium met een zilveren randje. Normaal is deze goud. En de allersterkste bullet op de markt namelijk de We-Vibe Tango. Ook deze in een unieke kleur zwart.

Golden MomentsIn deze prachtige collectie de Womanizer Premium met gouden randje en de koppelsextoy We-Vibe Chorus. We-Vibe Chorus is App bedienbaar en kan zij dragen tijdens de seks zodat er handsfree Clitoris Stimulatie is. Er is ook een afstandbediening bij. Het leuke hieraan is, is dat wanneer je erin knijpt deze harder gaat.

Womanizer x Lily Allen

Lily Allen heeft zelf een nieuwe speciale editie ontworpen van de Womanizer Liberty. Het resultaat is felle kleuren die niet alleen goede vibes uitstralen, maar ook veel power. Dat maakt de nieuwe LIBERTY nog spannender als sexy metgezel. Lilly is aan boord gestapt als ‘Chief Liberation Officer’ en leidt momenteel hun # IMasturbate-campagne om het bewustzijn voor seksuele positiviteit en vrouwelijke masturbatie te vergroten. Allen en Womanizer willen “bestaande aannames en mythen uitdagen met de #IMasturbate-campagne en mensen willen uitnodigen om na te denken over hun eigen, vaak negatieve houding ten opzichte van dit onderwerp”.

Deze Speciale Lilly Allen Editie is een kleur die tijdelijk in de collectie blijft. Wil je hem zeker weten op jouw nachtkastje wacht dan niet te lang.

Arcwave Ion

arcwave ion womanizer voor mannen masturbatorDe Womanizer voor mannen. Eindelijk ervaart hij wat zij voelt. Ervaar een intense, nieuwe vorm van stimulatie die volledig gebaseerd is op pulserende luchtdrukgolven als bij de womanizer. Het is het enige product dat is ontworpen en volledig is gericht op de lichaampjes van Vader-Pacini in heet toompje van de Penis. De ION belooft je de meest intense orgasmes tot nu toe. Deze receptoren zijn namelijk erg gevoelig en reageren goed versnelling en vertraging. Pleasure Air stimuleert deze receptoren op een optimale wijze met 8 intensiteiten voor een volledig nieuwe ervaring van orgasmes.

Shop Arcwave ion>>

 

Ook interessant