Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

GRATIS verzending van jouw Womanizer | 5 jaar Garantie

Wat is verbeterd aan deze nieuwe Womanizers

Nieuw! Premium 2 en Classic 2 & Starlet 3

Oh la la ontdek deze vernieuwde Womanizers.

2 extra standen en andere nieuwe functies voor Premium 2, Classic 2 en Starlet 3.

“Never change a winning team” zeggen ze. Toch wist Womanizer met de feedback van 1600 testers dit best verkochte seksspeeltje toch nog lekkerder te maken. Wat is er nieuw, wat is er beter en wat is er anders? We gaan het je allemaal vertellen in dit Blog.

Pleasure Air Technology

Alle womanizers zijn voorzien van de inmiddels beroemde Pleasure Air technology. Ze werken dus allemaal hetzelfde. Wat zijn dan de verschillen tussen de womanizers. Wat direct opvalt is de prijs en vormgeving. Van binnen zit er verschil in in bijvoorbeeld de gebruikte accu en het aantal standen.

Wist je dat Womanizer de allereerste luchtdruk vibrator is die op de markt kwam. De inmiddels beroemde Pleasure Air Technologie werd uitgevonden door Michael Lenke uit een plaatje in Zuid Duitsland. Hij gaf dit wonderlijke seksspeeltje de naam Womanizer. Michael Lenke ontdekte dat meer dat 60% van de vrouwen geen orgasme krijgt door penetratie alleen tijdens de seks. Seksspeeltjes om de clitoris extra te stimuleren bestonden al wel, maar allemaal konden ze alleen trillen. En de clitoris is zo gevoelig dat door de trillingen snel overstimulatie kan ontstaan. Hij zocht naar een andere vorm van stimulatie voor de clitoris.  Door een aquarium pomp in de kelder kwam hij op het idee een speeltje te maken dat op luchtdruk werkt. Zo hoeft de clitoris ook niet direct aangeraakt te worden. En wat een hemels genot werd zijn Womanizer..

Door het kapje om de clitoris te plaatsen ontstaat er een vacuum. Luchtdruk pulsen zijn hierdoor in staat de clitoris te stimuleren zonder deze aan te raken. En het bleek een bestseller te zijn. Want niks voelt beter dan een womanizer. En maar liefst 97% van de vrouwen krijgt een orgasme van dit geweldige speeltje.

De Nieuwe Womanizer PREMIUM 2

PREMIUM is de Gucci onder de luchtdruk vibrators. Prachtig om te zien. Heerlijk zacht van buiten door speciaal medisch siliconen. Maar er is meer.. PREMIUM heeft 2 lagere en hogere standen dan de andere modellen en de Smart Silence en Autopilot-functie. Smart Silence houdt in dat deze Womanizer alleen aan gaat wanneer hij de huid raakt. Daarvoor en erna is hij stil. De Autopilot-functie neemt de controle van je over. De Womanizer PREMIUM schakelt dan zelf tussen de verschillenden standen. Maar wat is er nieuw aan PREMIUM 2?

2 extra standen ( totaal 14)

Womanizer PREMIUM 2 heeft 14 standen. Van zachtjes sabbelen tot intense luchtdruk vibraties. Voor iedereen met een clitoris zit er nu zeker een favoriete stand tussen. Maar ook voor iedere “mood” waarin je verkeert zit er een favoriet level bij.

Verbeterde autopilot-functie:

Door de extra standen vind je in deze modus dus ook meer intensiteitsniveaus dan ooit. De Auto-pilot functie zet je aan door 1 druk op de juiste knop. De lampjes op de womanizer geven aan in welk van de 3 autopilot-functie standen je zit:

Onderste lampje = zachte modus: intensiteitsniveaus 1-6
Middelste lampje = gemiddelde modus: intensiteitsniveaus 6-11
Bovenste lampje = intense modus: intensiteitsniveaus 9-14

Betere accu voor langer genot:

Heb je zin in qualitytime? Ga ervoor! De batterij van de Womanizer PREMIUM 2 heeft een levensduur van tot wel 4 uur (Bij Premium 1 is dit 3 uur). Het speeltje is dus altijd klaar als jij dat bent.

CLASSIC 2 nog steeds een klassieker

Naast dat er nieuwe kleuren te ontdekken zijn bij de CLASSIC 2 is er meer geüpdatet aan klassieker:

  • Twee extra standen
  • Afterglow functie
  • Soft-touch oppervlak
Twee extra standen

De CLASSIC 2 heeft 10 perfect gebalanceerde intensiteitsniveaus met de juiste instelling voor iedere gemoedstoestand. Zacht en teder of krachtig en intensief, of iets daar tussenin; het volgende orgasme is maar een druk op de knop van je verwijderd.

Soft-touch Surface

De vorige versie van Classic voelde plastic-achtig aan. Deze nieuwe CLASSIC 2 is volledig bedekt met soft-touch ABS voor een zijdezacht gevoel op de huid. Gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen, zonder ftalaten, BPA of latex.

Afterglow:

Womanizer heeft deze nieuwe functie ontwikkeld naar aanleiding van de feedback van 1600 testers. Na een sensationele climax is de clitoris erg gevoelig. Deze Afterglow-functie biedt een ontspannen afsluiting van een orgasme: druk simpelweg kort op het aan/uit-knopje om snel terug te schakelen naar de laagste stand om jouw climax rijkelijk af te sluiten.

Say HI to STARLET 3!

De STARLET 3 mag dan de goedkoopste Womanizer zijn, maar hij doet zeker niet onder aan de andere duurdere modellen. Je geniet van dezelfde luchtdruk stimulatie. STARLET is een mooi instap model om te ontdekken of de Pleasure Air Technologie bij jouw past.

  • 2 extra standen (totaal 6)
  • Nieuwe kleuren
5 kleuren starlet 3 womanizerTotaal 6 standen

STARLET 3 heeft nu maar liefst 6 standen waar tussen je gemakkelijk kunt schakelen met de + en – knoppen. Dit zijn 2 extra standen t.o.v. de vorige versie. Elk orgasme is uniek. Dat is waarom 6 verschillende intensiteitsniveaus garant staan voor perfect genot, waar en hoe je dat maar wilt. Bovendien zijn de niveaus perfect in evenwicht en gaan ze soepel in elkaar over. Zo vind je altijd de juiste stand, hoe je je ook voelt. De laagste en hoogste stand komen overeen met Liberty en Classic.

5 nieuwe kleuren

STARLET 3 is er in 5 hippe kleurtjes: Roze, Turquoise, Indigo bauw, Grijs en Paars. Pff allemaal erg leuk weet jij al welke je gaat kiezen?

Ook interessant