Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

GRATIS verzending van jouw Womanizer | 5 jaar Garantie

Handig in de vorm van een Lipstick

Nieuwe Womanizer 2GO Lipstick

Nieuwe Womanizer 2GO Lipstick

Het was even schrikken! Van de een op de andere dag werd besloten de Womanizer pro40 uit het assortiment te halen. Waarom? De kostprijs van productie werd te hoog en de Pro40 kon niet meer voor deze lagere prijs verkocht worden.
Door de vraag naar een kleinere variant voor onderweg kwam het idee op een lipstick. Handig om mee te nemen in je handtas voor onderweg en valt ie per ongeluk uit je tas blijft je geheim veilig.

womanizer 2go blog zwart

WAUW wat is de nieuwe Womanizer 2GO mooi! Prachtig gemaakt in de vorm van een luxe grote Lipstick. Toch is deze womanizer net zo groot als de Pro maar oogt discreter. De Womanizer 2GO is verkrijgbaar in 3 kleuren; Hoogglans Wit, Zwart en Groen-Roze. Ligt goed in de hand en het kapje loopt iets schuin af waardoor je ondanks het kleinere formaat (125 x 35 x 35 mm) hem makkelijk plaats over de clitoris. Deze Womanizer kan altijd met je mee waar je ook naar toe gaat. Weekendje weg met je vriend of man, naar een date met je minnaar. Geweldig toch ! Of mee naar kantoor .. ook no problem.

Womanizer 2Go vervangt de Womanizer Pro40

De Pro40 is uit het assortiment gehaald en ook niet meer bij ons verkrijgbaar. De Pro40 was gezien zijn prijs uiteraard een mooie goedkopere versie maar uiteindelijk werd de kostprijs om een goede kwaliteit te leveren toch hoger en was de keuze of een duurdere Pro40 of een nieuwe look. Gekozen is voor de laatste optie en wij zijn er blij mee!

womanizer 2go wit blog womanizer.nl
Is een kleinere Womanizer wel net zo effectief

Ja ! Onze mobiele telefoons werden toch ook steeds kleiner 😉 Deze Womanizer 2GO heeft precies dezelfde werking als de andere Womanizers. Luchtdrukgolven verwennen je clitoris na plaatsen van het kapje over de clitoris.

Het gevoel?

In een lagere stand een warm sabbelend gevoel en in een hogere stand wordt het nog een beetje warmer lijkt wel en lijkt het meer op een zuigend gevoel. Het komt het dichts in de buurt van orale seks maar dan toch net weer anders. JE moet het gewoon echt zelf proberen. Juist omdat het oz anders is is een Womanizer een aanwinst. Ook als je al Seksspeeltjes hebt is dit een mooie toevoeging. Doordat er gebruik wordt gemaakt van luchtdrukgolven wordt de clitoris niet aangeraakt. Overstimulatie van je clitje zal niet gebeuren en veel vrouwen zijn daardoor in staat met de Womanizer te genieten van meerdere Orgasmes.

De werking van de Womanizer 2Go

De womanizer werkt exact het zelfde als de andere Womanizers. Er zijn 6 intensiteit levels die makkelijk te bedienen zijn door een drukknop. Er is een super soft modus en een super power modus. Ook is er een fluistermodus van maar 42dB. Niemand die hoort dat jij stiekem spelt met jouw Womanizer. De Womanizer Pro en de Womanizer Plus Size hebben 12 standen. De intensiteit van levels van de Lipstick Womanizer zijn eigenlijk iets

womanizer 2go in tas
meer verspreid over deze standen. Stand 12 van de Pro en de Plus is wel iets sterker dan stand 6 van de Womanizer 2 GO. Gezien we vaak horen dat de meeste vrouwen niet voorbij stand 6 of 7 komen zal deze Lipstick in stand 6 ook alleen voor de Dames zijn die het echt heel krachtig lekker vinden. Net als bij de andere Womanizer worden er bij deze 2Go twee opzegkapjes mee geleverd. Eentje met een kleinere opening en eentje met een iets grotere opening. Wij vrouwen zijn ook wat betreft formaat clitoris allemaal anders dus probeer welk kapje het beste bij jou past. De opzetkapjes zijn hebben een opening van 11 x 13 mm en 17 x 23 mm.

Review van Nina

Natuurlijk wilden we zelf weten of de Womanizer 2GO net zo lekker is als ie eruitziet. Nina houdt wel van een test dus nam haar Lipstick Womanizer mee om ons de volgende dag te laten smullen van een review:

Ik ben zo blij !! Deze Womanizer is geweldig. Ik had een echt heel lekker orgasme van deze Womanizer, dus ja dikke Pluim! De Womanizer 2GO is wel een stukje groter dan een standaard lipstick hoor! Geen klein mini lipstick womanizertje ofzo. Het kapje is super zacht en ik vind de schuine stand van het kapje heel fijn plus de womanizer ligt prima in de hand ( boven verwachting)!! Handzaam model dus en ik vind deze Womanizer zeer makkelijk te bedienen. De hoogste stand heb ik bij de andere Womanizer Pro en Pro40 niet getest omdat het voor mij iets te heftig was maar als ik luister naar de niveaus van de andere klinkt de hoogste stand bij de Womanizer 2GO zo goed als de hoogte stand bij de andere womanizers. De 6 standen lijken inderdaad met iets grotere stappen om hoog te gaan maar ik vond dit prima. Genoeg standen om lekker mee te spelen. Wederom de tip : zet de Womanizer pas aan als je het kapje goed bij de clitoris hebt geplaatst. Niet daarvoor al. Werkt het beste! ” (Lees de uitgebreid review van Nina in haar blog)

De Womanizer 2Go is Waterdicht. Hierdoor dus goed te reinigen met een een Toycleaner en mee te nemen in bad of onder de douche.

blog womanizer lipstick opladenOpladen

Je laadt de womanizer 2Go makkelijk op met bijgeleverd USB kabeltje. Is de Womanizer helemaal leeg dan duurt het 120 minuten tot deze weer geheel is opgeladen. Daarna kan je de Womanizer 2Go 240minuten lang gebruiken.

Kortingscode

Omdat het wel een feestje waard is de komst van deze mooie Womanizer 2Go geven we in de maand juni 10% korting op de Womanizer 2Go. Gebruik hiervoor Code: W2GO ( Deze actie is afgelopen)

Ook interessant