Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

GRATIS verzending van jouw Womanizer | 5 jaar Garantie

Lees haar ervaring

Nina's review van de womanizer

Nina’s review van de Womanizer

Natuurlijk heb ik ook zelf mogen ondervinden welk genot de Womanizer brengt! Ik wist dat dit speeltje anders zou zijn dan de standaard vibrators, maar zo intens als dit heb ik nog niet eerder meegemaakt! De Womanizer is al meerdere keren uitgeroepen tot beste Vibrator van de eeuw en daar sluit ik mij volledig bij aan!

Ik zal je niet langer in spanning houden. De eerste keer dat ik de Womanizer gebruikte ging ik heerlijk ontspannen op bed liggen met mijn gloednieuwe Womanizer Pro. Ik zette hem aan en richtte het kapje op mijn clitoris. Het was heel even zoeken naar de juiste positie van het kapje ten opzichte van mijn clitoris maar Trust Me, je moet in het begin misschien een paar seconden geduld hebben, maar dat wordt rijkelijk beloond! Je clitoris wordt vacuüm gezogen en vervolgens voelt het een beetje als of je oraal bevredigd wordt en iemand aan je clitoris zuigt maar dan zonder dat je gevoelige knopje wordt aanraakt. Alleen aangeraakt door lucht zegt maar. In Standje 1 was het al een regelrechte sensatie. Mijn clitoris ondervond de waanzinnige werking van de Womanizer en het gaf direct een onbeschrijflijk hemels gevoel. Verder dan standje 4 kwam ik niet, gewoon te heftig. Maar spelen tussen de eerste standen was genoeg. Dus voor dames die extra sterke stimulatie willen ervaren is de Womanizer zeker geschikt. Er zijn hierna namelijk nog 4 standen.

In no time werd ik SUPER opgewonden en ineens shockte mijn hele lichaam van genot!

Al na enkele minuten kwam ik klaar. Een voor mij uniek orgasme! Geen wonder dat de Womanizer zo geprezen wordt. Voor iedere vrouw moet dit puur genot zijn, ik begrijp nu ook waarom de fabrikant een orgasmegarantie durft te geven. Volgens de beschrijving kan je met de Womanizer zelfs meerdere orgasmes beleven. Dit wilde ik natuurlijk ook direct ontdekken. Mijn clitoris is na een orgasme enorm gevoelig, dus ik nam even de tijd om na te genieten van het eerste overheerlijk orgasme. Vervolgens richtte ik het kapje weer op mijn clitoris. Dit keer ging het al makkelijker om de juiste stand van het kapje vlak bij mijn clitoris te vinden en voelde ik al snel mijn clitoris vacuüm zuigen. Wederom werd ik overspoelt door het heerlijke gevoel van de zuigende werking van de Womanizer. Ik kwam een tweede keer en dat is mij nooit eerder gelukt met een sextoy…WAUW!

Ik ben nu al enige tijd in het bezit van mijn Womanizer en compleet in love met deze wonderlijke Sextoy. Een aantal heerlijke standjes die ik heb ontdekt wil ik graag met jullie delen en ik zal jullie dus een paar van mijn slaapkamergeheimen prijsgeven ;).

The Playful Phoenix

Wil je even lekker een momentje voor jezelf? Dan is het natuurlijk heerlijk om gewoon op je rug te liggen en te ontspannen. Door je benen iets te spreiden en te buigen kun je nog beter bij je clitoris. Lekker is ook om met je rug niet helemaal plat op bed te liggen maar lekker in een paar kussens. Wat ik fijn vind is eerst lekker in te stemming komen en mijn clitoris stimuleren met mijn vingers waardoor je clitoris iets groter wordt en de Womanizer sneller ‘pakt’. Vervolgens duurt het met de Womanizer maar even om je te kunnen laten gaan in een orgasme.

The Riveting Rear View

Het zou natuurlijk zonde zijn om de Womanizer alleen voor mezelf te houden. Ik had mijn partner er direct over verteld. Hij wilde weleens zien hoe geweldig dit speeltje is. De eerste keer dat wij samen de Womanizer gebruikten lag hij achter me op zijn zij en na een kwartiertje was hij duidelijk goed in de stemming (A). Ik voelde ineens zijn hand naar mijn favo plekje gaan en zette hij de Womanizer op mijn clit. Snel daarna had ik een SUPER INTENS ORGASME!

Soms wil ik lekker zelf de controle. Een fijn standje om met de Womanizer te spelen tijdens de sex is wanneer ik voor hem kniel en hij mij achterlangs penetreert. Zo heeft hij zijn handen vrij en kan hij mij overal strelen. In dit standje heb ik ook een hand vrij en als mijn partner bijna klaar komt pak ik de Womanizer erbij. Heerlijk om dan op deze manier samen te kunnen klaarkomen.

Ik denk dat het ondertussen wel duidelijk is dat ik een nieuwe lover heb. Wil jij dit genot ook ervaren of wil je meer informatie?

Kijk dan in de webshop van Womanizer.nl

Ook interessant