Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

Orgasme Garantie op Womanizer PREMIUM2, DUO2, CLASSIC2 & LIBERTY

Ervaar het G-spot orgasme!

Nieuw de Womanizer OG

Het G-spot orgasme, een heel nieuw gevoel!

Womanizer OG voor luchtdruk stimulatie van clitoris én G-spot

Hoera womanizer heeft een heel nieuwe sextoy ontworpen. Een luchtdruk vibrator die de G-spot stimuleert met de beroemde Pleasure Air technologie van Womanizer. Ervaar ook het Womanizer OG G-spot orgasme. Een fantastisch gevoel te zijn! Helemaal in combinatie met de trillingen die je hierbij kunt aanzetten. En oh ja… je kunt natuurlijk nog steeds je clitoris ook verwennen met deze nieuwste zuigende seksspeeltje van Womanizer!

De G-spot wat is dat nu eigenlijk precies?

De “G” in het G-spot dankt deze letter aan de natuurkundige Ernst Gräfenberg. Spot is eigenlijk niet helemaal juist, want vandaag de dag weten we dat de G-spot niet echt een “punt” is. Het is eerder een groter gebied van de innerlijke clitoris die kan worden gestimuleerd vanuit de binnenkant van de vagina.

stimulatie g-spot womanizer ogMet andere woorden, de G-spot wordt door de wand van de vagina bedekt en is daarom minder gevoelig dan de blootgestelde uitwendige clitoris, het glanzende kleine knopje aan de buitenkant van de vagina. Door deze verborgen locatie heeft de G-spot wat meer tijd nodig om “in de stemming komen”. Maar met toenemende stimulatie stroomt er bloed richting deze plek en wordt groter en gevoeliger en dus ontvankelijker voor prikkels.

Een G-spot orgasme is een unieke ervaring. Hij heeft even tijd nodig en veel aandacht, maar is dan des te intenser – heel anders dan alles wat je eerder hebt meegemaakt.

Hoe gebruik ik de Womanizer OG?

Het allerbelangrijkste is neem de tijd! Wil je graag een G-spot orgasme ervaren dan heb je de tijd nodig om dit op te bouwen. Geniet bijvoorbeeld eerst van een heerlijk bad. Gebruik eventueel de Womanizer OG hier al om de clitoris te stimuleren en in de mood te komen.

Gebruik een paar druppels glijmiddel op waterbasis om de zijdezachte Womanizer OG mee in te smeren. Wanneer je de OG inbrengt zal dit veel prettiger voelen.

Kom je net niet over het randje? Wissel dan de clitoris stimulatie af met de G-spot stimulatie. Eindig met de G-spot stimulatie en ervaar een G-spot orgasme dat je zal doen kronkelen van genot. Een geheel nieuwe ervaring die diep is en intens!

Eigenschappen van de Womanizer OG

  • waterproof womanizer OGSmart Silence: Womanizer OGs heeft net als de Premium en DUO de Smart Silence functie. Dit betekent dan na aanzetten de leds branden maar de womanizer nog niet werkt en geen geluid maakt. Pas wanneer het mondje de huid raakt zal de werking beginnen. Slim stil dus geheel geen geluid voor en na jouw orgasme. Vergeet je de Womanizer geheel uit te schakelen? No worries na een aantal minuten niet gebruiken zal deze vanzelf geheel uitgaan.
  • Flexibel: Buig de vibrator in de vorm die geheel past bij jouw lichamelijke vormen.
  • Dubbele stimulatie: Je geniet van 12 luchtdruk standen en 3 tril standen, Beide zijn apart te bedienen.
  • Waterproof: Neem jouw OG mee onder de douche of in bad want hij is geheel waterproof. Ook maakt dit het reinigen extra gemakkelijk.
  • Afterglow functie: NA een orgasme is de clitoris zeer gevoelig. Om nog extra na te kunnen genieten van jouw orgasme zet je de OG met 1 druk op de knop in de laagste stand voor een heerlijk afterglow gevoel.

Tips voor solo spel met Womanizer OG

De Womanizer OG is flexibel en kun je buigen. Zo kan je hem helemaal aanpassen aan jouw lichamelijke vormen en OG precies richten op j0uw G-spot. Hieronder laten we enkele tips zien om variatie aan te brengen in jouw solo spel en de G-spot goed te kunnen stimuleren.

Enjoy jouw Womanizer OG!

tips voor solo spel womanizer OG

 

 

Ook interessant