Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

Orgasme Garantie op Womanizer PREMIUM2, DUO2, CLASSIC2 & LIBERTY

Wat is het verschil?

Premium 2 of Classic 2?

Wat is het verschil tussen Womanizer Premium 2 & Classic 2?

Ga jij voor Smart Silence of de Afterglow functie?

We krijgen bij Womanizer.nl altijd veel vragen tussen de verschillen van de womanizers. Nu zijn er sinds kort Premium 2 en Classic 2 bij gekomen. We gaan deze 2 womanizers voor je naast elkaar leggen en vergelijken in dit Blog Premium 2 vs. Classic 2.

Aantal standen

Beide types hebben ten opzichte van hun voorganger twee extra standen. Het totaal aantal standen van de Premium 2 komt hierbij op 14 en van de Classic op 10. Premium 2 verschilt hierin door twee extra zachtere standen en 2 extra hogere standen.

Smart Silence & Autopilot functie

Twee functies die Premium 2 wel heeft en Classic 2 niet zijn de Smart Silence functie en de Autopilot functie. Smart Silence zorgt ervoor dat de womanizer pas gaat werken wanneer deze de huid raakt. Hierdoor maakt de womanizer voor en na gebruik geen geluid. En kan jij rustig nagenieten van jouw orgasme zonder nog te hoeven denken aan uitzetten van jouw vibrator. De Autopilot functie geeft je de mogelijkheid de womanizer zelf te laten schakelen tussen de verschillende standen. Laat je verrassen in 3 verschillende autopilot standen.

Afterglow functie

Womanizer Classic 2 heeft een extra functie gekregen namelijk de afterglow funcite. Deze was al aanwezig op de DUO maar je kunt hier nu ook van genieten bij de nieuwe Classic 2. Wat is het? Na een sensationele climax is de clitoris erg gevoelig. Deze Afterglow-functie biedt een ontspannen afsluiting van een orgasme: druk simpelweg kort op het aan/uit-knopje om snel terug te schakelen naar de laagste stand om jouw climax rijkelijk af te sluiten.

Soft-touch surface

In tegenstalling tot de oude versie van de Classic, die plastic-achtig aanvoelde, is de Classic 2 volledig bedekt met soft-touch ABS voor een zijdezacht gevoel op de huid. Gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen, zonder ftalaten, BPA of latex. De materialen van de CLASSIC 2 voelen heel prettig aan, zowel op de huid als in de hand. De premium 2 is gehuld in nog zachter siliconen. De zachtste versie van allemaal.

Verschil in prijs

De womanizer Premium 2 shop je voor €189,- en Classic 2 voor €129,-.  Het prijsverschil laat klanten vaak denken dat de een dan beter is dan de ander. Maar de werking is echt precies hetzelfde. Bij Premium betaal je alleen meer voor de extra functies, duurdere accu en het zachte siliconen jasje.

Alle verschillen tussen de womanizers

Hieronder in dit plaatje vind je nog eens alle verschillen tussen de nieuwe womanizers. Van laadtijd tot gebruiksduur en het aantal standen.

verschillen nieuwe womanizers

Ook interessant