Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

💓 NIEUW – Womanizer NEXT – 3D Pleasure

De Womanizer Lipstick Editie

Review Womanizer 2GO

Womanizer in de vorm van een Lippenstift

Het is inmiddels algemeen bekend dat ik een groot fan ben van de Womanizer Sexspeeltjes. Dus ik maakte een heel blij sprongetje toen ik de nieuwe Womanizer 2Go mocht testen voor deze review.

De Womanizer 2Go is de allernieuwste Womanizer. Speciaal ontworpen met de womanizer makkelijk en discreet mee te kunnen nemen onderweg en op reis in gedachte. Deze Lipstick womanizer lijkt op geen van de andere womanizers. De body is anders, hoe je de womanizer vasthoudt en de controle van de levels bedient is anders zelfs het kapje heeft een andere vorm en loopt iets schuin af.
Maar wat gelukkig niet is veranderd is de werking van de womanizer. Integendeel deze Lipstick Vibrator gaf mij al enkele heerlijke Orgasmes!

De looks van de Womanizer 2GO

De Verpakking heeft een Luxe uitstraling en is Stijlvol. Het is tot nu de mooiste verpakking van een sexspeeltje die ik heb gezien. Meer voor een parfum dan voor een sexspeeltje. Eigenlijk nergens op de verpakking staat vermeld dat het om een sexspeeltje gaat alleen op de achterkant zie je een klein plaatje van de womanizer, maar ja in de vorm van een lipstick dus dit schreeuwt niet “hallo hier zit een sextoy in”. En de verpakking is niet alleen mooi maar ook praktisch. Het is gemaakt van robuust karton en door een magneet wordt de deksel dicht gehouden. De doos is zo tegelijkertijd een prima opbergdoosje voor deze womanizer 2Go en heeft een afmeting van slechts 17 x 5 cm.

Binnenin de doos vind je de womanizer na het openen van het dekstel veilig verzonken in een mal van plastic. Het ‘normale kapje’ is al op de womanizer geplaatst met daarover heen de dop.
Onder plastic mal kom je het ander XL kapje tegen, netjes verpakt en het USB oplaadkabel plus de handleiding in 11 talen.

De Womanizer 2 Go ziet er uit als een XXL Lipstick. Eigenlijk wel een beetje hilarisch want wie heeft er nu een lippenstift die zo groot is? Maar deze Womanizer ziet er zo bizar mooi uit dat het mij niet stoort.

De buitenkant van de Womanizer 2 Go bestaat uit hard Plastic. Verkrijgbaar in de kleuren glanzend zwart / goud, glanzend wit / goud en glanzen mint groen / knal roze. Het plastic voelt prima aan in de hand en tussen de dop en de onderkant zit een gouden randje. Op de top van de dop staat het womanizer logo en onderop zit 1 bedieningsknopje en de oplaadpoort. De afmeting van de Womanizer 2Go is 13cm x 3cm. ( Je begrijpt nu wat ik bedoel met een XXL lipstick denk ik )

Wanneer je de dop verwijderd van de Womanizer 2Go zie je deze nieuwste Womanizer pas in volle glory. Een gouden basis met een rood kleurig kapje komt tevoorschijn. In het midden van het kapje zit de opening die bij het normale kapje dus iets kleiner is dan bij het XL kapje. Iedere vrouw is anders en het is dus even uitproberen welke maat jij het lekkerst vindt.

Eenmaal in mijn hand, en na het voelen van het kapje dat uiterst zacht is kan ik niet wachten om deze beauty van een womanizer te testen.

Gebruik van de Womanzier 2Go

Het Siliconen kapje voelt uiterst zacht aan en is zeker van zeer hoge kwaliteit. Door mijn ervaring met de andere Womanizer weet ik inmiddels dat ik liever het XL kapje gebruik, dus ik haal voorzichtig het kapje dat er op zit af en vervang deze voor de XL. Ik ben zelf echt heel blij dat Womanizer eraan gedacht heeft 2 maten kapjes te maken. Je kan de kapjes ook los kopen per 3 stuks van de womanizer 2Go. Waarom heb je extra kapjes nodig? Op den duur wordt siliconen hard eenmaal blootgesteld aan de lucht. En dat voelt niet zo fijn. Nu met de Dop over dit kapje na gebruik, ga ik ervan uit dat het kapje langer meegaat. Wel altijd goed reinigen natuurlijk na gebruik met een cleaner. En goed laten drogen.

Voordat je de womanizer kunt gebruiken moet je hem eerst opladen. Alles wat je hiervoor hoeft te doen is het siliconen kapje van de poort te verwijderen en de pin van het USB kabel erin te steken. De anderkant kan je aansluiten op je computer of gebruiken maken van een stekker en in de muur stoppen. Het bedienknopje op de onderkant knippert groen bij opladen en is contant groen wanneer de womanizer 2Go helemaal is opgeladen. Het duurt ongeveer 2 uur voor de Womanizer 2 Go helemaal is opgeladen.

De Womanizer 2Go is dan 240 minuten lang te gebruiken.

Om de Womanizer 2Go aan te zetten moet je net als bij de andere Womanizers het juiste knopje 2 seconden ingedrukt houden. De Womanizer 2Go heeft maar een knopje je regelt hiermee ok de intensiteiten. Wel zo handig dat de womanizer niet bij de eerste beste aanraking aangaat want zo kan je ‘m ook makkelijk los in je tas stoppen.

Eenmaal aan brandt het kapje met rood licht en staat de Womanizer 2Go in de laagste stand. Er zijn 6 intensiteit levels en ieder klikje op het knopje ga je er eentje omhoog. Eenmaal bij 6 kom je met nog een klik weer bij level 1 uit. Om de Womanizer 2Go uit te zetten dien je het knopje weer 2 seconden ingedrukt te houden.

De Womanizer klinkt best luid als je ‘m zo in de lucht aan zet. Maar tijdens het gebruik op je clitoris hoor je hem amper. Ik raad aan de womanizer pas aan te zetten wanneer het kapje goed de clitoris omsluit.

Voor dit compacte womanizer travel model hebben ze de functie ook terug te kunnen gaan naar een lager level opgeofferd. Er is uiteindelijk maar 1 knopje. The only way is up zeg maar. Ook hebben ze het aantal intensiteiten gereduceerd. Geen 8 zoals bij de pro40 maar 6 levels. Ze hebben de zachtste 2 levels weggehaald. Zelf vind ik het absoluut niet erg te starten op een hoger level. Wil je echt graag heel zachtjes beginnen en wil je ook terug naar een lager level kunnen dan kan je beter naar de Womanizer Pro kijken.

Mijn Womanizer 2GO review

Tijdens gebruik vond ik de Womanizer 2Go echt top. Ik vind deze 2Go makkelijker en comforabeler vast te houden dan de andere womanizers. Het opzetkapje is zeer gemakkelijk te plaatsen over de clitoris. Ik denk dat je door de schuine vorm makkelijk voelt wanneer het kapje goed zit. Heel gemakkelijk ging ik met mijn duim op het knopje door de intensiteit levels heen. Bij level 4 is het voor mij echt genoeg, dus voor de girls die extra heftige stimulatie willen van de clitoris, je zit helemaal goed bij de Womanizer 2Go.

Het kapje sloot mooi aan en voelde uiterst zacht om mijn clit en de zuigkracht was overweldigend. Het is moeilijk te verwoorden hoe het nou precies voelt maar het is een mix tussen je partner die aan je clitoris zuigt en diepe vibraties. Al snel had ik met de Womanizer 2Go een lang en intens orgasme. Ook heb ik de Womanizer 2Go gebruikt tijdens de seks met mijn man. Ik zat bovenop en hield de womanizer tegen mijn clitje. Door zijn vorm en lichte gewicht was de womanizer 2Go perfect te gebruiken tijdens de seks. Ik had het meest geweldige gillende orgasme ooit dankzij de extra stimulatie van de womanizer.

Ik ben zo langzaam dol verliefd aan het worden op deze Womanizer 2Go.

Het schoonmaken van de Woamnzier 2Go is zeer gemakkelijk want de womanizer 2Go is waterdicht. Je kunt het siliconen kapje verwijderen en deze daardoor grondig schoonmaken. Ik raad aan met toycleaner. In de handleiding wordt wel de tip gegeven de rest van de womanzier schoon te maken met een vochtige doek. Makkie dus.

Wat is mijn eindoordeel over de Womanizer 2Go.

Ik ben positief verrast door de Womanizer 2Go. Wel mis ik een klein beetje de zachtste 2 levels en het ook naar een lager level kunnen klikken. Het is daarnaast een zeer grote lipstick dus denk niet dat het een klein schattig vibratortje is. Maar verder vind ik dat deze Womanizer 2Go een aanvulling is op het al bestaande assortiment. En verreweg de mooiste, discreet en ligt geweldig in de hand. De werking van deze womanizer is buitengewoon lekker! In combinatie met het lekker zacht schuin aflopende kapje mijn favoriet. De kwaliteit van dit speeltje vind ik zeer hoog!

Heb je al een womanizer en zoek je een speeltje voor onderweg dan raad ik je deze Womanizer 2GO zeer aan!

Voor mij wordt dit een speeltje dat ik vaak ga grijpen voor tijdens de seks en altijd in mijn tas mee mag voor onderweg.

Ook interessant