Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

GRATIS verzending van jouw Womanizer | 5 jaar Garantie

Dubbele stimulatie met de womanizer InsideOut

Review Womanizer InsideOut

Nina test de Womanizer InsideOut

Voor wie het nog niet wist, ik ben de gelukkige, die bij Womanizer.nl altijd de allernieuwste Womanizer mag testen. Vanaf de allereerste Womanizer ben ik al fan. Ik kom door de Womanizer heerlijk en zo gemakkelijk klaar. Nu komt Womanizer dus met iets extra’s namelijk de InsideOut. 

Womanizer met Vibrator

Eigenlijk is de InsideOut een ‘womanizer’ met een Vibrator eraan. En dit vind ik absoluut geen gek idee. Want ook ik miste soms wel eens de inwendige stimulatie bij (solo) gebruik van de Womanizer. Een extra Dildo of vibrator gebruiken is dan een aanrader. Maar nu is er dus een alles in één Womanizer-Vibrator. Heel graag schrijf ik dus dit blog: review Womanizer InsideOut.
Womanizer is maar liefst 3 jaar zoet geweest met het ontwikkelen van deze Toy. Iedere vrouw is natuurlijk anatomisch anders gevormd en het moet wel ‘lekker passen’ voor iedereen. Volgens Womanizer is het optimale ontwerp hiervoor de Womanizer InsideOut geworden. En ik ga jullie vertellen of dit is gelukt.

inhoud womanizer inside Out

Verpakking

De verpakking maakte in ieder geval al veel indruk. Een mooie zwarte doos met magneetsluiting. Bovenop staat in glimmende zwarte letters Womanizer geschreven. Wanneer je de doos dan open maakt ontdek je een zwart satijnen stof met strik eroverheen. Dit is het bewaarzakje. Daaronder dan eindelijk de InsideOut. Ook in een extra doosje de USB oplader, stekker en extra opzegkapje. De Gebruiksaanwijzing zit verstopt in het deksel. Heel mooi ! De mooiste doos tot nu toe van Womanizer. Een luxe Kado!

De Looks

De WomanizerInside Out is geheel zwart en heeft een gouden randje om het oplaad punt. De buitenkant is verder geheel van siliconen, dus bodysafe en waterproof. Het siliconen van de womanizer Inside Out voelt glad en heel zacht aan.
Je kan zien dat er heel lang is nagedacht over dit ontwerp. Geen vorm van een Tarzan maar kennelijk precies zo dat de stimulatie optimaal is. Aan de kromming van de Vibrator is te zien dat deze gericht is op de G-Spot. Tenminste dat hoop ik 😉 De Vibrator is niet zo heel dik. Ik denk dat dit is vanwege het feit dat iedere vrouw graag wil genieten van de InsideOut en niet iedereen van een super dikke Vibrator houdt. De Vibrator is mooi flexibel waardoor deze gemakkelijk is in te brengen en op de juiste plek terecht komt.

De Review van de Womanizer InSideOut

Handig is het om de gebruiksaanwijzing even te lezen. De Womanizer en Vibrator zijn apart te bedienen. Hierdoor zitten er 2 plus en 2 min knopjes op. Om één van de plus knopjes zit een rondje. Dit is ook de Aan-Uitknop! Ik kan je vertellen de knopjes zitten helemaal op de juiste plek. Dit wil bij sommige vibrators nog wel eens tegen vallen. Maar bij de Womanizer InsideOut top ontworpen! Ik heb wel even droog geoefend want als je de Womanizer InsideOut omdraait zit alles weer andersom en het is wel zo lekker te weten wat je doet.

Het Vibrator gedeelte bracht ik als eerste in en het kapje kwam zo vlak voor mijn clitje uit. Het paste inderdaad perfect en niks voelde onaangenaam. Vervolgens zette ik zowel de Vibrator als de Womanizer aan. Wowwwwww!

Oh My God !!

Dit is zo geweldig! Ik had me natuurlijk wel een voorstelling gemaakt maar dit dubbele genot is zo intens en zo lekker. De Pro was mijn Favoriet maar deze wint. Handsfree de Womanizer InsideOUt gebruiken lukte ook prima met mijn benen gesloten. Misschien niet voor iedereen een must maar ik vind het lekker omdat je dan het gevoel hebt alsof iemand anders dat doet. En je kan je handen ook voor andere gevoelige plekjes zoals je tepels gebruiken.
De Vibraties van de Vibrator voelen goed tegen mijn G-Spot. Gezien de zuigende werking van de Womanizer was voor mij stand 5 al genoeg. Er zijn 12 standen voor de Womanizer en 12 voor de Vibrator. Je kan dus de ideale stand zeker hierin vinden.

Ik was al verliefd op het gevoel dat de Womanizer geeft. Maar mijn liefde kan nu niet meer stuk. Dank Womanizer

Liefs Nina

Ook interessant