Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

GRATIS verzending van jouw Womanizer | 5 jaar Garantie

Voor ieder standje de beste Toy

Top 5 lekkerste Seksstandjes

De lekkerste seksstandjes met Sextoy.

Ontdek welke sextoy perfect past bij de top 5 standjes?

Door verschillende seksposities te proberen maak je de seks nog leuker en afwisselender en geeft bij penetratie ook steeds een ander gevoel. Ze helpen ook het ritme te veranderen, de ervaring spannender te maken en vaak het genot te vergroten. Er zijn ook bepaalde seksstandjes die goed werken in combinatie met seksspeeltjes. Dit kan de hele ervaring aanzienlijk verbeteren, je orgasme krachtiger maken en meer plezierige vibes bieden voor “minder werk”.

Als je nieuwsgierig bent naar wat deze seksposities zijn, lees dan verder in dit blog over de lekkerste seksstandjes met sextoy.

DE ADELAAR

Seksstandje met toy adelaar womanizer

Beste seksspeeltjes: Womanizer PREMIUM2, CLASSIC2 of een Vibrerende Cockring

Dit standje zorgt voor diepe sensaties! Hierbij lig jij op je rug en laat je jouw partner jouw benen pakken terwijl jij ze in een V-vormige positie houdt. Je partner knielt voor je en geeft met gerichte diepe stotende bewegingen een ongekend gevoel. Met deze adelaars positie kun je experimenteren met verschillende dieptes, ritmes en hoeken voor een heerlijke g-spot (of ook P-spot) stimulatie. In deze positie kan jij gemakkelijk een luchtdruk vibrator tegen jouw clitoris houden maar ook met een cockring als ROMP Juke of We-Vibe Pivot is dit een heerlijk standje.

DE OMGEKEERDE COWGIRL

omgekeerde cowgirl seksstandje

Beste seksspeeltjes: ROMP Shine , We-Vibe Melt, Womanizer Premium2, We-Vibe Tango

Bij dit seksstandje “the Reverse Cowgirl” kan de man heerlijk ontspannen met ook nog eens een heerlijk uitzicht terwijl jij hem berijdt en helaas naar de muur staart.

Een goed standje dus om jezelf meer aandacht te geven met een clitoris vibrator. In dit standje werken luchtdruk vibrators met hun zuigkracht en luchtdruk pulsaties het beste. Je kunt waarschijnlijk wel raden hoe dit standje werkt. Begin allereerst is de Reverse Cowgirl-positie zonder toy. Heb je dit standje lekker door dan is het tijd voor een speeltje. In dit standje heb je de handen vrij om de vibrator te pakken, aan te zetten en de actie naar eigen goeddunken te versterken.

Een andere optie om hem nog meer verwennen is door een sterke vibrator tegen het gebied tussen zijn ballen en zijn billen te houden. Je geeft hem zo een sterke uitwendige prostaatstimulatie geven en heeft hij misschien wel het beste orgasme van zijn leven. Een leuke toy hiervoor is We-Vibe Tango. Deze kun je tevens voor jouw clitoris gebruiken.

MISSIONARIS

seksstandje missionaris met sextoy

Beste seksspeeltjes: We-Vibe Chorus, Sync 2 of Sync Lite

Missionaris is een seksstandje dat we allemaal kennen en vast allemaal vaak doen. Wil je dit standje eens een flinke boost geven? Probeer dan eens een U-vormige koppel vibrator van We-Vibe.

Dit is hoe het werkt. Zij brengt het smallere deel in in de vagina en drukt zo tegen de G-spot. Het iets dikkere deel ligt over de clitoris. Jullie kunnen nu gewoon seks hebben als altijd in dit standje maar dan met extra vibraties waar jullie beiden van genieten.

Het voordeel van dit seksstandje in combinatie met zo’n seksspeeltje is dat naast penetratie tegelijkertijd het speeltje de clitoris stimuleert en de G-spot en de penis. Het is een win-win-win situatie die moeilijk te weerstaan is.

Tip: Probeer het bij langzame en gecontroleerde stoten te houden wanneer je dit voor het eerst doet. Het is niet nodig om dingen meteen te overhaasten.

Op afstand via APP Controle

beste seksstandjes met sextoy op afstand

De beste seksspeeltjes: We-Vibe Moxie+, We-Vibe Jive, We-Vibe Bond

Als jullie een beetje houden van spannende spelletjes op afstand en het verkennen van machtsdynamiek? Of je graag zo verdwaalt raakt in lust dat je er best om wilt smeken? Dan is een vibrator met afstandsbediening zoooo een goed idee. Geef jouw partner de besturing en laat zien hoe gek hij je kan maken. Alle toys van We-Vibe worden geleverd met een gratis App, zodat je bijvoorbeeld We-Vibe Moxie+ in je slip tegen jouw clitoris stopt terwijl hij op afstand jouw plaagt met de intensiteit en vibratiepatronen.

Zo kan je ook heerlijk opwindende (voorspel) spelletjes spelen met de APP met Vibratie eitje We-Vibe Jive en Vibrerende Cockring We-Vibe Bond.

Doggy-stijl

beste seksstandjes met sextoy doggystyle

Beste seksspeeltjes: ROMP Bass, We-Vibe Verge, Womanizer Premium 2

Dit seksstandje is favoriet bij talloze liefhebbers. Het is sexy, relatief eenvoudig en klaart de klus soms misschien veel sneller dan de meeste mannen zouden willen.

Dus, hoe kun je een toch al opwindende sekspositie verbeteren? Door een buttplug als ROMP Bass te gebruiken bijvoorbeeld wat ook een leuk uitzicht is voor jouw partner wanneer hij je van achteren neemt. Of gebruik met één hand een luchtdruk vibrator tegen de clitoris terwijl je geniet van de stotende beweging diep in je van jouw partner. Of gebruik zelfs beide, een buttplug en clitoris vibrator tegelijk terwijl hij je neemt.

Voor hem is de We-Vibe Verge een mooie toy in dit standje. Deze geeft extra vibraties op het gevoelige perineum tussen de ballen en de anus. Ook zal zijn erectie steviger zijn door de ring wat uiteraard weer lekker is voor jou.

Speel en ontdek

We hopen dat je met deze lekkerste seksstandjes met sextoy heerlijke ideeën hebt opgedaan. Maar je kunt natuurlijk ook ideeën krijgen van deze voorbeelden. Dat is natuurlijk geweldig! Probeer samen nieuwe posities uit die jullie lekker vinden en je komt er vanzelf achter hoeveel ruimte er is voor een toy bij jullie favoriete nieuwe standje.

 

 

 

Ook interessant