Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

Orgasme Garantie op Womanizer PREMIUM2, DUO2, CLASSIC2 & LIBERTY

De big OOOOhh

Wat gebeurt er tijdens een orgasme?

Dit gebeurt er met je lijf tijdens een orgasme

Daarom voelt het zo ontzettend lekker!

Heb je je ooit afgevraagd wat er werkelijk in je lichaam gebeurt als je een orgasme bereikt? Want hoewel we het orgasme vaak een bestemming of eindpunt noemen, is het eigenlijk veel meer een reis.

Naarmate je dichter bij de climax komt, begint je hart sneller te kloppen, worden je pupillen groter en begint je huid te gloeien. En hoewel het misschien lijkt dat je je meer ontspannen voelt dan ooit, zullen je spieren, dankzij de stroom van dopamine die door je lichaam stroomt, zich juist aanspannen, ter voorbereiding op wat komen gaat.

DE BIG Ohhhh

Het maakt niet uit of je een speeltje zoals Womanizer PREMIUM of je vingers gebruikt: wanneer je de Big O bereikt, zullen de spieren in je vagina, anus en baarmoeder tegelijkertijd samentrekken en ontspannen, als in een golvende beweging. Dit geeft je een intens gevoel van euforische vrijlating.

Daarbij gaat de orbitofrontale cortex (het gebied achter het linkeroog) tijdelijk in de stand-by modus tijdens The Big O. Dit is het gebied in de hersenen is waar gedrag en redelijk denkvermogen wordt geregeld, wat kan verklaren waarom het moeilijk is om je eigen naam te onthouden als je klaarkomt!

Wat zegt de wetenschap

De wetenschap zegt weleens dat seks zo verslavend is als cocaïne. Dat is niet gek. De hormonen gieren bijna letterlijk door je lijf. Een klaarkomend brein van zowel mannen als vrouwen licht op tijdens een scan op dezelfde plekken als het brein van iemand die heroïne neemt. Maar er is meer..

Aan de Rutgers University in New Jersey maakten wetenschappers hersenscans van acht masturberende vrouwen. Daaruit kwam dat er maar liefst zes onderdelen in het brein worden geactiveerd.

  • Nucleus accumbens (ook wel beloningscentra). Ongeveer twee minuten voor het orgasme worden de beloningscentra in de hersenen geactiveerd, door een stroming van dopamine.
  • Sensorale cortex. Deze is betrokken bij aanraking en wordt vlak voor het klaarkomen geactiveerd samen met de thalamus.
  • Thalamus. Stuurt signalen door naar verschillende lichaamsdelen.
  • Emotionele hersengebieden. Deze worden geactiveerd tijdens het orgasme. Om vervolgens opgevolgd te worden door de activatie van de Hypothalamus. De hormonen oxytocine en vasopressine worden aangemaakt, welke het gevoel geven van euforie, geluk en verbondenheid.
  • Hypothalamus. Dit controleorgaan regelt honger, dorst, lichaamstemperatuur en vermoeidheid.
  • Plezierzone. Deze zone komt als laatste in actie samen met de zone die het geheugen regelt en zorgt voor een ontspannen en voldaan gevoel.

Iedereen is anders

Wat belangrijk is om te weten, is dat de ervaring van een orgasme voor iedereen anders is en dat er geen “juiste” manier is om er een te hebben. Wat gebeurd tijdens een orgasme en hoe het voelt kan niet alleen per persoon verschillen maar ieder orgasme voelt anders. De ene keer voelt het sterker dan de andere keer. Of langer of korter. Om deze reden moet je jezelf nooit onder druk zetten om op een bepaalde manier een orgasme te bereiken. Sommige vrouwen kunnen geen orgasme krijgen van seks en een orgasme alleen van masturbatie, en dat is helemaal oké.

Want hoe je ook naar het O moment komt, één ding is universeel: het voelt waanzinnig geweldig!

Deze speeltjes zijn een geweldige ondersteuning voor je volgende orgasme!

Womanizer PREMIUM2
De kers op de taart onder de womanizers. De Womanizer Premium2 is de perfecte combinatie van nieuwe technologie en hoogwaardig design. De luxe allrounder stimuleert de clitoris met luchtdruk golven met 14 intensiteitsniveaus variërend van superzacht tot krachtig zuigend.

Womanizer LIBERTY
Deze slimme reismaatje zorgt voor intensieve orgasmes waar je ook bent. De functie van het magnetisch sluitend afdekkapje zorgt ervoor dat dit speeltje discreet in je tas kan verdwijnen. Liberty garandeert ook hygiënisch en discreet opbergen.

We-Vibe CHORUS
Dit speeltje is ontworpen om tijdens seks met een partner te delen. Zij draat het ene deel inwendig en het andere deel ligt over de clitoris. Samen geniet je van de intense trillingen van We-Vibe Chorus. Maar ook solo is dit speeltje prima te gebruiken. Deze unieke toy is naast de knopjes te bedienen met afstandsbediening of via de APP. Je kunt je dus ook op afstand laten verwennen!

ROMP Wave
Deze opleg vibrator heeft de perfecte pasvorm voor elke vulva. De bovenzijde van Romp Wave is wigvormig, zodat de schaamlippen iets gespreid worden en de clitoris direct tegen de vibrator ligt. De bovenzijde van het speeltje is wigvormig, zodat de schaamlippen iets gespreid worden en de clitoris direct tegen de vibrator ligt.

Ook interessant