Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

💓 NIEUW – Womanizer NEXT – 3D Pleasure

Heb jij hem al gevonden?

Wat is de G-spot?

Hoe vind je jouw G-spot?

De G-spot, voor de ene vrouw een plekje die ze blindelings weet te vinden voor de ander een raadsel. Het kan ook zomaar zijn dat de G-spot bij de ene vrouw gevoeliger is dan bij de ander. Of groter zodat deze makkelijk te vinden is. Al met al het blijft een mysterieus plekje vooral omdat je hem niet kunt zien. Wat de G-spot is, hoe je hem kunt vinden en stimuleren leggen wij je uit in dit blog.

Het G-spot Orgasme

Orgasmes dragen bij aan het verminderen van stress, het bevorderen van een gezonde huid en het geven van een algeheel geweldig gevoel. Toch blijken vaginale orgasmes, vooral die verkregen door penetratie, net zo mysterieus te zijn als de beruchte G-spot.

Het is opmerkelijk zeldzaam voor personen met een vagina om een orgasme te bereiken enkel door geslachtsgemeenschap. Volgens een onderzoek uit 2017 ervaart slechts ongeveer 18% van de vrouwen een orgasme puur door penetratie, zonder de hulp van handen, mond of speeltjes.

In de meeste gevallen blijkt clitorale stimulatie noodzakelijk, of op zijn minst behulpzaam, bij het bereiken van orgasmes tijdens seks.

Het ontbreken van een orgasme door vaginale penetratie betekent echter niet dat het onmogelijk is. Sommigen suggereren dat de G-spot de sleutel kan zijn tot een orgasme tijdens penetratie, maar er zijn ook onderzoekers die betwijfelen of vaginale orgasmes überhaupt bestaan. Het onderscheid maken tussen feit en fictie kan dus een uitdaging zijn.

Wat is de G-spot?

Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van de G-spot, en hoe het de “sleutel” zou zijn tot het ervaren van een overweldigend vaginaal orgasme. Maar is het echt? Eerlijk gezegd, het is ingewikkeld.

Het orgasme en de G-spot – het is een complex onderwerp. De G-spot, ook wel bekend als de Gräfenberg-plek, werd geïdentificeerd door Dr. Beverly Whipple, die ontdekte dat een specifieke ‘kom hier’-beweging langs de binnenkant van de vagina aan de kant van de buik een fysieke reactie opriep. Ze opperde dat deze plek cruciaal zou kunnen zijn voor het bereiken van een orgasme tijdens penetratie.

Het is echter essentieel om te benadrukken dat de G-spot geen afzonderlijk anatomisch onderdeel is. In een onderzoek uit 2017 werd geprobeerd de G-spot te lokaliseren, maar zonder succes.

In plaats van een aparte locatie in de vagina is de G-spot een integraal onderdeel van het clitorisnetwerk. Dit betekent dat wanneer de G-spot gestimuleerd wordt, eigenlijk een ander deel van de clitoris wordt gestimuleerd, die aanzienlijk groter is dan we traditioneel dachten. Het erwtgrote knobbeltje waar de binnenste schaamlippen samenkomen, vormt slechts het topje van de clitoris, die zich vertakt in twee “wortels” die tot ongeveer 10 cm lang kunnen zijn.

Bovendien verschilt deze regio van persoon tot persoon, waardoor het vaak moeilijk te lokaliseren is. Eenmaal gestimuleerd, kan de G-spot echter leiden tot squirten (ja, het is echt) en bijdragen aan het bereiken van een vaginaal orgasme. Het blijft een fascinerend en individueel ervaren aspect van seksualiteit.

Waar zit de G-spot nu precies?

Het lokaliseren van de G-spot kan een uitdaging zijn, vooral omdat deze niet precies is aangegeven op een anatomische kaart van het menselijk lichaam. Dat betekent echter niet dat het onmogelijk is. In plaats van tijdens seksuele activiteit met een partner ernaar te zoeken, is het vaak gemakkelijker om de G-plek te ontdekken door middel van zelfonderzoek.waar zit de g-spot

Als je op zoek bent naar je G-plek, begin dan met ontspannen. Verken je lichaam op een manier die voor jou comfortabel is. Wanneer je er klaar voor bent, start dan met het masseren van de opening van je vagina voordat je je vingers of een seksspeeltje invoert.

Om de G-spot te vinden, kun je het volgende proberen:

Opwinding : Zoals eerder geschreven zorg voor ontspanning maar ook opwinding door bijvoorbeeld clitoris stimulatie, omdat dit kan helpen bij het vinden en stimuleren van de G-spot.
Locatie: Eenmaal ontspannen breng je één of twee vingers in in de vagina en maak een “kom hier”-beweging richting de buikwand. De G-spot zou sponsachtig gebied moeten zijn.
Textuur: De textuur van de G-spot kan anders aanvoelen dan het omliggende weefsel.
Communicatie: Eenmaal samen met partner is het belangrijk om open te communiceren met je partner om te ontdekken wat prettig aanvoelt en wat niet.

De juiste sextoy voor de G-spot

G-spot speeltjes hebben altijd een gebogen vorm. Dit om druk uit te kunnen oefenen op de G-spot. Van het merk Womanizer is vooral Womanizer OG heel geschikt om de G-spot te vinden en te stimuleren. De lichte luchtdruk golven in combinatie met de diepe trillingen zijn geschikt om in the mood te komen en de G-spot goed te stimuleren. De luchtdruk golven zijn bij deze toy dus niet zo sterk als van de andere womanizers. Dit omdat je anders niet kunt opbouwen naar een G-spot orgasme en te snel tot een clitoris orgasme komt.womanizer og g-spot

Eenmaal ‘in the mood’ breng je de Womanizer OG in en zoek je naar het lekkerste plekje voor stimulatie. Een G-spot Orgasme duurt langer dan een clitoris orgasme. Blijf dus ontspannen en bouw het op. We raden aan tussendoor de clitoris weer te stimuleren. Voel je een orgasme aankomen blijf dan de g-spot stimuleren en niet meer de clitoris. En ervaar hoe intens een G-spot orgasme kan zijn.

Ook de Womanizer DUO 2 is een heerlijke toy voor G-spot stimulatie maar dan in combinatie met gelijktijdig clitoris stimulatie. Je kan wel de clitoris stimulatie uitzetten bij de DUO 2. Wat zo lekker is aan de DUO 2 is het gevoel alsof het van 2 kanten komt. Alsof je clitoris in een sandwich zit. Puur genot kunnen we je vertellen. De dubbele stimulatie zorgt ook hier voor een ultiem dubbel diep orgasme. Heel anders dan een clitoris orgasme.

Verder zijn er ook van WOW tech (het merk achter womanizer) andere merken met goede G-spot sexspeeltjes. Bijvoorbeeld de We-Vibe Nova 2 Rabbit of Rave 2 zijn speciaal ontworpen voor G-spot stimulatie. Van het goedkopere merk ROMP raden we Hype aan.

We hopen dat je jouw G-spot zult ontdekken en heerlijke stimulatie ervaart van deze hotspot! Wees niet bezorgd als je hem niet direct kunt vinden. Misschien was je toch te gespannen of gewoon nog niet klaar voor. Geniet van je lijf zoals deze is. Alles is goed.

 

 

Ook interessant