Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

15% MOEDERDAG KORTING op Toys voor haar! 💗 Code: MOEDER15

Tips voor beginners

Wat is pegging?

Een Intieme Verkenning van Anaal Plezier

Pegging. Het is een term die steeds vaker opduikt in gesprekken over seksualiteit en intimiteit. Maar wat houdt het eigenlijk in? Is het een taboe, een trend, of iets dat al eeuwenlang bestaat in de menselijke seksuele ervaring? Laten we eens dieper ingaan op dit fascinerende aspect van seksuele verkenning en ontdekken hoe het zowel individuen als koppels kan verbinden en plezier kan brengen.

Wat is Pegging?

Pegging is een seksuele praktijk waarbij een persoon een strap-on dildo draagt om de anus van hun partner te penetreren. Hoewel het vaak wordt geassocieerd met heteroseksuele stellen waarbij de vrouw de penetrerende partner is en de man de ontvangende partner, wordt pegging ook beoefend door lesbische koppels, waarbij een partner de strap-on draagt om de ander te penetreren.

Het verkennen van Anaal Plezier

Anaal plezier is een gebied van seksualiteit dat vaak onontgonnen blijft vanwege taboes of gebrek aan kennis. Pegging biedt een veilige en plezierige manier om dit aspect van seksualiteit te verkennen, met respect voor de grenzen en verlangens van beide partners. Voor beginners kan het aanvankelijk spannend lijken, maar met communicatie, geduld en de juiste apparatuur kan pegging een opwindende toevoeging zijn aan het seksuele repertoire van een stel.

De Romp Dildo Piccolo en Dizi

Voor diegenen die nieuw zijn in pegging, kan het kiezen van de juiste dildo een belangrijke stap zijn. De Romp Dildo Piccolo is speciaal ontworpen voor beginners, met een bescheiden grootte en een zachte, flexibele structuur die comfortabel is voor zowel de drager als de ontvanger. Voor degenen die iets meer ervaring hebben, biedt de Romp Dildo Dizi een grotere optie, met een bevredigende lengte en dikte voor een intensere ervaring.

Samen met de Romp Riot Bullet maak je het spel nog interessanter. Beide dildo’s zijn hol aan de onderkant en hierin kan je de sterke Bullet Riot plaatsen. Tover zo de Dildo om in een vibrerende Dildo.

De Romp Piccolo Pegging Kit

Voor beginners die de complete ervaring willen, biedt de Romp Piccolo Pegging Kit alles wat nodig is om aan de slag te gaan. Deze kit bevat zowel de Romp Dildo Piccolo als een comfortabel harnas, waardoor stellen direct kunnen beginnen met verkennen zonder zich zorgen te hoeven maken over het vinden van een compatibele set.

Plezier voor Iedereen

Het mooie van pegging is dat het voor iedereen toegankelijk is, ongeacht geslacht of seksuele voorkeur. Of je nu een vrouw bent die haar mannelijke partner anaal wilt bevredigen, of een lesbisch stel dat op zoek is naar nieuwe manieren om elkaar te plezieren, pegging biedt een opwindende en intieme manier om verbinding te maken en plezier te beleven.

Pegging is meer dan alleen een seksuele praktijk; het is een uitdrukking van vertrouwen, communicatie en plezier tussen partners. Met de juiste producten, zoals de producten van het merk Romp (van de makers van Womanizer), en een open geest, kunnen stellen nieuwe niveaus van genot en intimiteit ontdekken door het verkennen van anaal plezier. Dus waar wacht je nog op? Neem de sprong en ontdek de opwindende wereld van pegging vandaag nog!

 

Ook interessant