Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

GRATIS verzending van jouw Womanizer | 5 jaar Garantie

Dubbel Genieten

Womanizer DUO Review

Hoe goed “past” de DUO?

Lees Sofie haar Womanizer DUO review en ontdek dit unieke seksspeeltje!

Van Womanizer.nl mocht ik de Womanizer DUO review schrijven en deze uitgebreid testen (en gelukkig houden). En dat heb ik met liefde gedaan uiteraard. Ik ben al fan van de ‘gewone’ Womanizer maar deze variant lijkt me heel bijzonder. De Womanizer DUO is eigenlijk gewoon een Rabbit of Dual vibrator maar dan met een wel heel speciale vorm vind ik.

hoe werkt de womanizer duoDe tarzan of Rabbit is ons allemaal wel bekend in uiterlijk. Je weet wel die vibrator met aan de zijkant een uitstekend deel dat de clitoris stimuleert. Hierdoor ervaar je én inwendige (G-spot) stimulatie en clitoris stimulatie. Ultiem genot dus.

Bij de standaard Rabbit lijkt optisch het of het allemaal wel past vind ik. Het ziet er ‘logisch’ uit. Bij De DUO dacht ik toen ik deze voor het eerst zag: Hoe dan? Past dat wel precies? Ik ga je vertellen in dit Blog of dat zo is:-)

Unboxing van de DUO

We beginnen natuurlijk bij het begin en dat is de DUO uit zijn of haar verpakking halen. Een mooie stevige doos waar de DUO veilig voor verzenden in ligt. Er zitten seal stickers op zodat je weet dat deze niet eerder is geopend. Naast de Womanizer Duo is er een extra opzetkapje met een kleinere opening , een oplaadsnoer en handleiding. Bij deze Womanizer Roze zit ook nog eens een leuke clitoris sleutelhanger. Deze zit ook bij de blauwe versie begreep ik. Maar dus niet bij Duo Zwart en Duo Rood. De doos is prima te gebruiken om deze toy in te bewaren trouwens.

First impression

Wauw! De DUO voelt heel solide aan. En is super zacht aan de buitenkant. Het vibrator deel is best flexibel ten opzichte van het clitoris deel met de knoppen. Je kan de vibrator dus best een stuk bewegen. Dat maakt de gedachten dat dit niet zou passen al minder.

De knoppen

Op de achterkant vind je de aan/uit knop. Simple even indrukken en er gaat een lampje branden in het kapje. Zo weet je dan de DUO aan staat. Hij doet dan echter nog niks. Dit komt door de Smart silence functie.
Net als bij de Premium (2) die heeft dit ook. Pas wanneer je het kapje afsluit met je vinger merk je dat de DUO begint te werken. Handig want zo hoor je geen geluid wanneer je hem niet gebruikt. En dus ook geen nog trillende womanizer na je orgasme zodra je het kapje maar iets van de clitoris haalt.

womanizer duo knoppenEr zijn daarnaast 2 setjes van + en – knoppen. Dit omdat het clitoris en vibrator deel apart te bedienen zijn. Er loopt een lijn tussen de 2 setjes. Op de + knop zie je duidelijk welk setje bij welk deel hoort. Een kapje voor het clitoris deel en een soort trillende vibrator voor het vibrator deel. Handig!

Het knopje met de speaker zorgt voor vibratie patronen van de vibrator. Zelf vind ik dit altijd heel lekker bij vibrators als er patronen zijn. Dan heb je niet constant dezelfde sterkte maar speelt de vibrator met jou en daar kan ik dan helemaal in op gaan en bij wegzwijmelen.

Ik moest me de knopjes even eigen maken, maar na een paar keer gebruiken wist ik precies welk knopje ik moest hebben om de vibrator of clitoris zuiger harder of zachter te zetten.

De Womanizer DUO test

De Womanizer DUO heeft een zeer zacht en gladde skin. Toch heb ik wat glijmiddel op waterbasis op de vibrator gedaan en verdeeld hierover. Ik heb mijzelf heerlijk in de kussens op bed gelegd zodat ik kan zien wat ik doe en of het kapje wel echt op de clitoris terecht komt. De DUO is nog stil want hij staat op de skin detection stand. Langzaam breng ik de vibrator in en deze glijdt makkelijk naar binnen. De kromming volgt mijn natuurlijk vorm van de vagina en het luchtdruk gedeelte valt precies over mijn clitoris en begint te werken. Net als het vibrator deel. WOWWWW. Dit is echt bizar. Het lijkt wel of mijn clitoris van onder en boven wordt verwend. Alsof deze ertussen zit. Ik kom daardoor ook heel snel tot een orgasme. BAM ik ben echt onder de de indruk.

Een dag later heb ik al weer zin het nog een keer te proberen. Deze keer wil ik alleen niet zo snel tot een orgasme komen. Ik gebruik nu alleen de vibrator eerst tegen mijn clitoris aan. Dit geeft een heerlijk gevoel en bouwt het voor mij wat langzamer op. Vervolgens breng ik de vibrator in maar laat het luchtdruk deel nog even uit. Dit blijkt ook te kunnen. Heel handig. Je kan de dus de vibrator of clitoris clit zuiger ook helemaal uitzetten zodat maar één deel werkt. Uiteindelijk zet ik ook het clitoris deel aan want mijn clitoris smacht ernaar. Ow dit is zo waanzinnig lekker!!! Wederom ervaar ik kort daaran een heel krachtig en diep orgasme.

Je leest het.. deze reviews schreef ik direct na mijn tests. De Womanizer DUO past. Past denk ik nog beter dan mijn standaard Rabbits. Ik heb de Womanizer DUO inmiddels vaker gebruikt en ik heb best wel wat speeltjes maar deze DUO heeft mijn hart gestolen. Hij is echt heel goed en ik pak hem zelfs eerder dan mijn ‘gewone’ womanizer. Die inwendige extra stimulatie vind ik een dikke plus en mijn orgasmes voelen meer diep van binnen. Ik ben zo blij dat ik de Womanizer DUO review mocht schrijven. Zelf had ik hem misschien niet zo snel gekocht. Omdat ik het uiterlijk een beetje apart vond. Maar deze overheerlijke sextoy is gewoon perfect!

Ik zeg dus doen die DUO!!!! Je gaat hier heeeel heeeel dubbel lekker van genieten.

Liefs Sofie

Kortingscode voor €10,- korting op de nieuwe DUO 2: LOVEDUO

 

Ook interessant