Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

🌸 Nieuw Womanizer OG luchtdruk vibrator voor de G-spot

Een special edition

Womanizer Liberty by Lily Allen

De Womanizer Liberty ontworpen door Lily Allen.

Good vibes in de kleuren roze & oranje.

Lily Allen is een Womanizer Fan. Al in 2018 kwam ze hiervoor uit. In 2020 besloten de Britse zangeres en Womanizer hun krachten te bundelen voor een speciaal project! Lily Allen heeft zelf een nieuwe speciale editie ontworpen. Het resultaat is felle kleuren die niet alleen goede vibes uitstralen, maar ook veel power. Dat maakt de nieuwe LIBERTY nog spannender als sexy metgezel.

blog lily allen womanizer liberty
NO TABOO

De zangeres, die Womanizer noemde in haar memoires ‘My Thoughts Exactly’ uit 2018, stapt nu aan boord bij Womanizer als ‘Chief Liberation Officer’ en leidt momenteel hun # IMasturbate-campagne om het bewustzijn voor seksuele positiviteit en vrouwelijke masturbatie te vergroten. Allen en Womanizer zeiden in een persbericht dat ze “bestaande aannames en mythen willen uitdagen met de #IMasturbate-campagne en mensen willen uitnodigen om na te denken over hun eigen, vaak negatieve houding ten opzichte van dit onderwerp”.

“Seksspeeltjes worden nog steeds als een taboe-onderwerp gezien omdat ze gerelateerd zijn aan masturbatie en vrouwelijk genot. Vrouwelijk genot is op zichzelf een taboe-onderwerp, ”volgens Allen. “De enige manier om taboe-onderwerpen niet langer taboe te maken, is door er openlijk, vaak en zonder schaamte of schuldgevoel over te praten.”

Voel je vrij met Liberty

De Womanizer Liberty kwam op de markt in 2018. liberty womanizer door lily allen kopenDrie jaar na de introductie van de eerste Womanizer. Een revolutionair speeltje dat door de wonderlijke Pleasure Air Technologie bijna iedere vrouw in no time tot een hoogtepunt brengt. De Womanizer Liberty is al die tijd al zeer geliefd door het handige formaat dat staat voor ‘Vrijheid’ of wel Liberty. Want deze Liberty neem je gemakkelijk overal mee naar toe door het magnetisch sluitend deksel. Met het deksel lijkt het net een rond eitje en verdwijnt zo in je tas. Geen wonder dus dan Lily Allen koos voor de Liberty om uit te mogen brengen in haar eigen kleuren. Want Lily Allen wil dat ook jij je vrij voelt om te masturberen.

Hoe werkt de Womanizer Liberty?hoe werkt womanizer

De Womanizer Liberty by Lily Allen is een luchtdruk vibrator die de clitoris indirect stimuleert door middel van een licht vacuüm en luchtdrukgolven. Het kapje plaats je over de clitoris. Vervolgens voel je een licht vacuüm en stimuleren luchtdruk pulsen de clitoris. Het is een soort sabbelend gevoel. Door deze Pleasure Air Technologie stroomt er snel bloed richting de clitoris. Dit geeft een weer snel een opgewonden gevoel en voor je het weet laat je je gaan in een heerlijk orgasme. Deze vorm van stimulatie met luchtdruk golven zorgt ervoor dat de clitoris niet direct wordt aangeraakt als bij een traditionele trillende vibrator. Dit voorkomt overstimulatie. Het hierdoor zelfs mogelijk meerdere orgasmes te ervaren.

pre order lily allen liberty womanizerPRE-ORDER MOGELIJK

Deze unieke Womanizer Liberty is door ons vanaf begin november leverbaar. Wil jij zeker weten dat je er als een van de eerste eentje in bezit hebt? Beste dan vast jouw Liberty by Lily Allen in de Pre-order. De dag dat ze bij ons binnen komen wordt jouw bestelling direct verzonden.

Pre-order hier>

Ook interessant