Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

🌸 Nieuw Womanizer OG luchtdruk vibrator voor de G-spot

Voel je vrij

Womanizer Liberty Review

Wauw wat is de Womanizer Liberty leuk.

Op de beurs in Hannover werden ze gepresenteerd en had ik ze voor het eerst in mijn handen. En daar ontdekte ik al dat deze luxe aanvoelen en was ik direct verliefd op de schattige kleurtjes. Dat deze nieuwe womanizer de naam Liberty kreeg is goed te begrijpen. Door het handige formaat en het handige magnetisch sluitende deksel neem je deze womanizer overal mee naar toe. Dus voel je vrij om deze womanizer te gebruiken waar en wanneer je maar wilt !

Verpakking Womanizer Liberty

Voor deze Womanizer Liberty review neem ik ook de verpakking onder de loep. De verpakking is veel aandacht aan besteed en het is ook een handige verpakking om de womanizer in te bewaren. Het is een soort laadje dat je uitschuift. Deze kan je uitschuiven na het verwijderen van de sealing.
Het kapje en de womanizer zitten dan los van elkaar in de verpakking en je vindt tevens een klein doosje waar het oplaad snoertje in zit en een extra kapje met een ander formaat, een satijnen opbergtasje en de handleiding.

Looks and Feel

De womanizer Liberty voelt duurzaam en compact aan. Hij past mooi in mijn handpalm. Het kapje is precies als van de premium en classic. Alleen de rest eromheen is kleiner. De kop is iets smaller en de lengte dus een stuk korter. De womanizer is mooi afgewerkt. De + knop is iets groter dan de – knop en makkelijk te bedienen. Deze voelen van siliconen en zacht. Verder is de buitenkant van de womanizer ( behalve het kapje ) van ABS en PU. Beide een plastic soort. De binnenkant is een zacht aanvoelend plastic, een beetje velvet achtig. De buitenkant voelt iets harder en gladder.

De kapjes bij de Liberty zijn dezelfde als bij de andere nieuwe womanizer premium en classic. Beetje ovaal en bij de Liberty zijn beide maten geleverd. Het verschil in de opening is minimaal maar wel in hoogte is er duidelijk verschil te zien. Het hogere kapje voelt minder intens aan tijdens gebruik dan het lagere kapje. Dat is eigenlijk het grootste verschil tussen de kapjes.

De Liberty is er in 4 te gekke kleurtjes. Moeilijk kiezen hoor. Dit zijn poeder blauw, Lila, Metallic rood en Metallic Roze. Leuk dat Metallic 🙂

Review Liberty

Nu natuurlijk de vraag wat vind ik van de Liberty tijdens gebruik. Deze Liberty neemt een beetje de plek in van de Pro40 en het verdwijnen van de Pro40 ging me aan het hart, snik! Dus ik had sowieso hoge verwachtingen van de Liberty. De Womanizer Liberty heeft net als de Pro40 6 standen en kost €99,00 net als de Pro40.
Zelf vind ik niet dat je kan zeggen dat de ene womanizer beter is dan de andere. Uiteindelijk hebben ze dezelfde werking.

Ik ben bij verrast over de Liberty. Hij voelt gewoon heel prettig in de hand ook tijdens gebruik. De werking van deze womanizer Liberty is ook weer helemaal womanizer..heerlijk! De gepatenteerde Pleasure Air-Technologie waar de womanizer zo beroemd mee is geworden is precies zo aanwezig in deze Liberty. Er ontstaat een licht vacuum / zuig effect zodra de womanizer op de juiste plek zit met het kapje om de clitoris. Vervolgens stimuleert de womanizer met luchtdruk pulsen. Dit zorgt echt bijzonder snel tot een opgewonden gevoel. Komen tot een orgasme is dan iets waar je gewoon niet meer onderuit kunt.

De knoppen zijn prima te bedienen tijdens gebruik. En de laagste stand voelde voor mij aan als stand 3 van de Premium. Nou kan dat kloppen want de Premium heeft de 2 aller zachtste standen van alle womanizers.

De hoogste stand ‘haal ik niet’. De eerste 4 standen zijn voor mij al een feestje. Met mijn vinger heb ik de standen wel vergeleken met de premium en met mijn vinger voel ik niet heel veel verschil met de hoogste stand van de Premium. Maar goed mijn vingertop is geen gevoelig clitoris. De Womanizer Liberty review was weer een genot om voor jullie te doen.

Reinigen

Reinigen van de Womanizer Liberty is heel eenvoudig. De Womanizer Liberty is namelijk Waterproof en kan dus ook mee in bad en onder de douche.
Hoe reinig je de womanizer? Eerst haal je het kapje eraf en je wast deze met warm water en toycleaner. Daarna goed droog maken.
Vervolgens doe je een beetje toycleaner in de drukkamer. Dan zet je de womanizer aan in de hoogste stand en dompel je hem voor 1 minuut in warm water onder.
Dan zachtjes het water ervan afschudden en droogwrijven met een tissue. Kapje er weer op en klaar.

Deksel

Het kapje vind ik een top uitvinding.Blijft goed zitten door het magneet. na sluiten van dit deksel over de womanizer blijft er een soort schattig eitje over. Leg je zo naast je bed in je hotel. Of beter niet want dan gaat de schoonmaakster er mee van door.

Ook interessant