Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

Orgasme Garantie op Womanizer PREMIUM2, DUO2, CLASSIC2 & LIBERTY

Korting op alle Womanizers

Womanizer.nl bestaat 1 jaar!

Womanizer.nl bestaat 1 jaar!

Womanizer.nl bestaat alweer 1 jaar ! Tijd voor een feestje dus. In dat ene jaar hebben we met heel veel plezier deze webshop zien groeien, zijn wij vele tevreden klanten rijker en hebben met plezier al jullie vragen beantwoord. Het is en blijft een topper onder de sextoys voor vrouwen, deze womanizer.

Jubileum: 1 jaar Womanizer!

Alles begon toen het oog van Laura, eigenaresse van womanizer.nl, op de allereerste womanizer W100 viel. Al jaren bekend in de wereld van de sextoys wist ze dat dit iets nieuws en innovatiefs was op gebied van sextoys. Heel anders dan al die trillende sexspeeltjes. Extra pluspunt de womanizer stimuleert de clitoris, en dat is toch echt het plekje voor elke vrouw ,dat haar bij de juiste stimulatie, naar een hoogtepunt brengt.

De vraag was hoe goed is deze air-technologie? En die bleek goed, meer dan goed. En niet alleen zij was onder de indruk, vele vrouwen met haar delen de mening dat de Womanizer het nummer 1 sexspeeltje is om tot een orgasme te komen.
De womanizer haalde zelfs het programma Spuiten en Slikken. Het was het speeltje dat werd aangeraden aan een jonge vrouw die nog nooit eerder een orgasme had kunnen krijgen. En ja hoor met de Womanizer lukte dat wel. Nog geen 3 minuten na deze uitzending lag onze site compleet plat :-).

Wie bedacht de Womanizer?

Wie heeft de Womanizer eigenlijk uitgevonden? Dat kan ik je vertellen , dat zijn de uitvinder Michael Lenke en zijn vrouw Brigitte uit het Duitse kloosteroord Metten. Voor uitvinder Lenke is de Womanizer niet zijn enige ontdekking. Hij heeft wereldwijd meer dan 80 patenten lopen op totaal verschillende gebieden zoals Medicijnen, plantkunde en cosmetica. Zelfs een apparaatje dat in Japan waarschuwt voor aardbevingen is daar een van de meest verkochte producten.

Op gebied van Sexspeeltjes is Lenke ook geen onbeschreven blad. Al één keer eerder zorgde hij voor furore in de erotiek-wereld en dat door toeval. Hij bedacht de ‘magicfinger’, een elektronisch vibrerend apparaatje voor aan je vinger om cremes beter en dieper in je huid te laten intrekken. Het product werd zelfs voor dit doeleinde op de TV-verkoopzender QVC aangeboden. Maar was helaas een flop.

uitvinder womanizer michael lenke en vrouw

Pas toen er gewezen werd op het feit dat de MagicFinger ook heel goed te gebruiken was voor massages, hadden de vrouwen natuurlijk direct door waar je dit apparaatje nog meer kunt laten masseren. De verkoop steeg plots met 500 procent !
Lenke gaf de MagicFinger een nieuwe verpakking, veranderde de kleur en de naam. De ‘ Tantrabeam’ werd een van de meest succesvolle erotische producten in Europa toendertijd en heeft vele vrouwen gelukkig gemaakt

Een orgasme binnen 9 seconden

Maar zijn nieuwste uitvinding, de Womanizer, stelt al zijn andere uitvindingen in de schaduw. In het universum van de erotiek geldt de Womanizer als een Revolutionair product. In tegenstelling tot alle andere vibrators en dildo’s wordt de Womanizer niet ingebracht, maar opgelegd zonder de clitoris aan te raken. Anders dan bij andere toys wordt dus niet door vibratie of penetratie gestimuleerd. Bij de womanizer wordt de clitoris zachtjes door het apparaatje naar binnen gezogen om dat vervolgens pulserende luchtdrukgolven los te laten op dit gevoelig knopje zonder deze aan te raken. Overstimulatie is hierdoor uitgesloten en lukt het veel vrouwen niet één maar meerdere orgasmen te krijgen ( 73%). Dit werd getest bij 50 vrouwen tussen de 20 en 60 jaar. Het record om tot een orgasme te komen bij deze groep was 9 seconden.

Voor Brigitte Lenke hoort de Womanizer niet meer alleen in de hoek van de Sextoys, maar is eerder een sociaal therapeutisch product: “We krijgen bedankjes van vrouwen over de hele wereld, die sinds de womanizer eindelijk voor het eerst een orgasme hebben ervaren.”

Korting op de Womanizer

Miljoenen womanizers zijn wereldwijd al over de toonbank gegaan. Van Rusland tot Zuid-Amerika. En in Nederland maken wij de vrouwen blij met deze unieke ‘ therapeutische’ Lovetoy. Ze zijn prijzig dat weten we, dus daarom geven we deze week € 10,- korting en 1 of 2 gratis accessoires bij de womanizer. De Womanizer wordt gratis verzonden in een blanco verpakking. Alleen jij weet wat er in dat pakketje zit!

Liefs Nina

Ook interessant