Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

🌸 Nieuw Womanizer OG luchtdruk vibrator voor de G-spot

Wij helpen je met jouw keuze in dit blog

Womanizer wat is het verschil?

Wat is het verschil tussen de verschillende typen womanizers?

Deze vraag krijgen we vaak van onze klanten. Daarom speciaal dit blog over de nieuwe Womanizer Premium en Classic, Liberty (die de Pro40 heeft vervangen) en Starlet2. Daarnaast is er de Womanizer DUO. Een Womanizer met vibrator.

Wat is de Womanizer?
hoe werkt womanizer

De womanizer is een Sexspeeltje speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Dit wonderlijke speeltje is echter geen vibrator. De Womanizer trilt niet. Nee de womanizer zorgt ervoor dat wanneer je het kapje om de clitoris plaatst er een vacuum ontstaat. Vervolgens verwent de womanizer jouw clitje met luchtdruk golven. Het lijkt er eigenlijk op of er iemand aan je clit sabbelt. De bloedtoevoer naar de clitoris neemt hierdoor snel toe en al binnen heel korte tijd raak je opgewonden. Veel vrouwen komen met de Womanizer snel en gemakkelijk klaar. Zelfs meerdere keren. Dit kan doordat de clitoris zelf, niet direct wordt aangeraakt. Overstimulatie van de clitoris wordt zo voorkomen en kan je eenmaal bijgekomen van jouw heerlijk intense orgasme, direct weer helemaal los met jouw womanizer. Womanizer wat is het verschil? Dat leggen we je uit.

Hier volgen van alle typen womanizers de verschillen voor jouw op een rij

     – Womanizer Premium

De Womanizer Premium is de ideale combinatie van nieuwe technologieën en een hoogwaardig ontwerp. De bekende Pleasure Air-technologie stimuleert jouw clitoris zonder contact te maken – van superzacht tot super krachtig in 12 verschillende intensiteitsniveaus. Maar extra bij  premium is de autopilot-functie. Ervaar een orgasme onverwachts en op een verrassend nieuwe manier. Het ritme verandert bij elk gebruik. Smart Silence is de tweede extra Premium functie. De Womanizer Premium begint pas als hij bijna de huid raakt. Dit maakt de Womanizer Premium niet alleen stiller in gebruik, maar maakt uw genot nog intenser. Dankzij de unieke verwerking is de Womanizer Premium volledig waterdicht.

Verschil met nieuwe Womanizer Premium 2 : Premium heeft eind 2021 een update gekregen. In vorm is deze precies gelijk en ook het zachte siliconen is hetzelfde. Wat is er dan anders?

  • 2 extra standen ( totaal 14)
  • Verbeterde autopilot-functie
  • Betere accu voor langer genot
  • De vertrouwde smart silence functie

Wil je meer lezen over de verschillen tussen Premium & Premium 2 lees dan dit blog.

womanizer premium blogEigenschappen Premium (2):

Standen: 12 (14) ( zachtste standen zachter dan andere womanizers , hardste stand harder dan andere womanizers)
Smart silence: ja
Autopilot: ja
Waterproof : ja
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: Ja
Aantal kleuren : 5
Afmeting : 155 x 50 mm
Gewicht: 135 gram
Oplaadtijd: 120 min
Gebruiksduur: 4 uur
Inhoud: womanizer premium, magneet contact /USB oplaadsnoer, 2 kapjes in maat S en M, handleiding, opbergzakje
Prijs: 189,00

      – Womanizer Classic

De Womanizer Classic, zoals de naam al onthult, is de klassieker van Womanizer – “de little black dress”, om zo te zeggen, tussen onze seksspeeltjes. Het is uitgerust met de unieke Pleasure-Air technologie die contactloos zuigeffect creëert in plaats van trillingen als bij een vibrator. De 8 intensiteitsniveaus geven ieder wat wils – het eerste niveau garandeert een zachte start en het maximale niveau, de piek van plezier. Dankzij de unieke verwerking is de Womanizer Classic volledig waterdicht en daarom ideaal voor een duik in bad.

Womanizer Classic heeft ook eind 2021 een update gekregen dit is de Womanizer Classic 2. Het verschil met de eerste Classic is het volgende:

  • Twee extra standen
  • Afterglow functie: ontspannende afsluiting na een orgasme.
  • Soft-touch oppervlak: Classic was van hard plastic de Classic 2 heeft een soft plastic omhulsel wat zijdezacht aanvoelt.

Eigenschappen Classic (2):

womanizer classic blog

Standen: 8 (10)
Waterproof : ja
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: Ja
Aantal kleuren : 1 (2)
Afmeting : 148x 48 mm
Gewicht: 110 gram
Fluitsermodus: ja
Afterglow: alleen Classic 2
Oplaadtijd: 120 min
Gebruiksduur: 3 uur
Inhoud: womanizer classic, magneet contact /USB oplaadsnoer, 2 kapjes in maat S en M, handleiding, opbergtasje
Prijs: €129,00

Womanizer Liberty

De nieuwste womanizer is de womanizer Liberty. Een hele mooie en handige (reis)editie al zeggen wij het zelf.  De Liberty heeft dezelfde functies als de oude Pro40 namelijk 6 standen waartussen je omhoog en omlaag kunt schakelen, hij is fluisterstil, waterdicht en heeft 2 maten opzetkapjes bijgeleverd.

Handig aan deze schattige maar luxe aanvoelende Liberty is het deksel of afdek kapje. Deze werkt magnetisch en zodra het kapje bijna over de womanizer ligt klikt deze vast. De Liberty veranderd dan in een eitje waar niemand van zou denken dat het een sextoy is 🙂 Buiten dat is het zo heel gemakkelijk je womanizer mee te nemen in je tas of koffer. Vrij om overal te gaan met jouw womanizer vandaar de naam Liberty!

Eigenschappen:womanizer liberty verschil

Standen: 6
Waterproof : ja
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: Ja
Aantal kleuren : 4
Afmeting : 104x 55x 48 (de pro40 was 160x 46 mm)
Gewicht: 90 gram ( de pro40 was 140gram)
Fluitsermodus: Ja 42dB
Oplaadtijd: 60 min
Gebruiksduur: 2 uur
Inhoud: Liberty, USB oplaadsnoer, 2 kapjes in maat Normaal S en M, handleiding
Prijs: € 99,00

     – Womanizer STARLET

De goedkoopste Womanizer is de womanizer Starlet. Ook deze versie heeft eind 2021 een update gekregen en dit is de Starlet 3. De Starlet 2 en 3 zijn beide waterproof en je kunt met de + en – omhoog EN omlaag schakelen. De functie is en blijft weer hetzelfde als bij de andere Womanizers, het zuigen aan en stimuleren van de clitoris door middel van Air Technologie en Pulsatie.

In formaat is starlet groter dan de Liberty maar voelt wel goedkoper aan. Daarnaast is de accu goedkoper en heeft minder standen dus dat maakt deze hele womanizer goedkoper. De hoogste en laagste stand komen ongeveer overeen met de laagste en hoogste van liberty en classic.

Wat is er nieuw aan Womanizer Starlet 3?

  • 2 extra standen (totaal 6)
  • Nieuwe kleuren

starlet en starlet2 womanizer

Eigenschappen Starlet 2 (3)

Standen: 4 (6)
Waterproof : Ja
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen:  Ja
Aantal kleuren : drie voor starlet 1 en 2 kleuren voor starlet 2
Afmeting : 8,5 x 5 cm starlet 1 en starlet 2 is 11,7 x 4,6cm
Oplaadtijd: 30 min
Gebruiksduur: 30 minuten
Inhoud: Womanizer starlet, Micro-USB oplaadsnoer, 1 kapje alleen in maat M, handleiding
Prijs : 69,90

– Womanizer DUO

Vaak werd verteld dat, hoewel de stimulatie van de clitoris buitengewoon aangenaam is, het kan voelen alsof een gevoel van intimiteit ontbreekt. Daarom hebben is de Womanizer DUO ontwikkeld. (Hiervoor de INSIDE OUT). Naast de originele drukgolfstimulatie op de clitoris heeft de DUO ook een vibrator. Met beiden 12 intensiteitsniveaus voor clitorale stimulatie en 12 niveaus voor de vibrator, vindt je altijd de instelling die precies bij jouw past. Ook kunnen deze functies onafhankelijk worden beheerd.

Mocht je je afvragen past dit echt die vibrator en dan het kapje op mijn clitoris? Ja het past echt! De vibrator kan je naar voren en achter buigen. Dit maakt positioneren heel gemakkelijk.
Je brengt de vibrator eerst in en je zal zien dat het kapje voor de clitoris precies te plaatsen is. Door de gebogen voor van de vibrator rust deze bijna om de G-spot heen en geeft een geweldig gevoel tegelijktijd met de clitoris stimulatie. DUO is dan ook echt een favoriet!!!

Eigenschappen Womanizer DUO:
duo insideout womanizer
Standen: 12 voor het womanizer gedeelte en 12 voor de vibrator ( Onafhankelijk te bedienen)
Smart Silence: Ja
Waterproof : Ja
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: Ja
Aantal kleuren : 4
Afmeting DUO : Lengte 20,3 cm, inbrengbare lengte 11 cm, Ø 2,2-3,5 cm
Oplaadtijd: 120 min
Gebruiksduur: 120 minuten
Inhoud: Womanizer DUO, Magneet contact/Micro-USB oplaadsnoer, adapter, 2 kapjes S en M, handleiding, Satijnen bewaartasje
Prijs: 199,00

     – Womanizer 2GO (niet meer leverbaar)

De meest bijzondere womanizer van allemaal. Deze womanizer ontstond met het idee de womanizer discreet mee te kunnen nemen in je tas zonder dat direct opvalt dat je een sexspeeltje bij je hebt. De Womanizer 2Go is nog verkrijgbaar in onze shop en daarom opgenomen in ons blog Womanizer wat is het verschil. Dit zijn echter de laatste stuks en is daarna uit ons assortiment.

Deze womanizer in lipstick vorm zal zeker geen argwaan wekken mocht je tas omvallen. De womanizer 2Go is wel een stuk groter dan een lipstick. Dat is het enige dat misschien niet helemaal overeenkomt. Maar hierdoor houdt je de 2Go wel makkelijker vast. Heel prettig bij de 2Go is het schuine kapje. Deze is hierdoor fijn te plaatsen over de clitoris. Ook zit er op deze womanizer een handige dop zodat je hem zo in je tas kunt stoppen en er geen vuil in of op het kapje terecht komt.

Eigenschappen:womanizer 2go blog

Standen: 6
Waterproof : ja
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: Nee
Aantal kleuren : 3
Afmeting : 125 x 35 x 35 mm
Gewicht: 130 gram
Fluitsermodus: Ja 42dB
Oplaadtijd: 60 min
Gebruiksduur: 2 uur
Inhoud: Womanizer Pro, USB oplaadsnoer,
2 kapjes in maat Normaal en XL, handleiding, zijden opbergtasje
Normale Prijs : €159,00 nu voor €119,00

DE VOLGENDE WOMANIZERS ZIJN UIT ONS ASSORTIMENT

     – Womanizer Pro

De womanizer Pro bestaat het langst van allemaal naast de W100 maar wordt niet meer geproduceerd. in dit Blog Womanizer wat is het verschil hebben we deze wel opgenomen maar wordt dus niet meer verkocht. De Womanizer Pro heeft 12 standen en is Waterdicht.

Eigenschappen:

Standen: 12
Waterproof : ja
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: Ja
Aantal kleuren : 9
Afmeting : 120x 60 mm
Gewicht: 140gram
Fluitsermodus: Ja 42dB
Oplaadtijd: 90 min
Gebruiksduur: 4 uur
Inhoud: Womanizer Pro, Stekker, USB oplaadsnoer, 2 kapjes in maat Normaal en XL, handleiding, zijden opbergtasje
Normale Prijs: €189,00

     – Womanizer Plus Size

Als antwoord op de vraag van veel vrouwen naar een Womanizer Pro met een langer handvat werd de womanizer plus size ontwikkeld. Deze womanizer is nu niet meer verkrijgbaar na de komst van de womanizer premium en classic. In dit blog Womanizer wat is het verschil wordt deze dus alleen genoemd. Deze womanizer had precies dezelfde functies als de Pro maar is alleen in een ander jasje gegoten. De iets vollere vrouw kan zo zelf makkelijker de womanizer bedienen. De knopjes zitten bij deze womanizer daarom ook aan het einde van het handvat aan de bovenkant.

Eigenschappen:

Standen: 12
Waterproof : ja
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: Ja
Aantal kleuren : 1
Afmeting : 210 x 60 mm
Gewicht: 180 gram
Fluitsermodus: Ja 42dB
Oplaadtijd: 90 min
Gebruiksduur: 4 uur
Inhoud: Womanizer Pro, Stekker, USB oplaadsnoer, 2 kapjes in maat Normaal en XL, handleiding, zijden opbergtasje
Normale Prijs: 189,00

Ook interessant