Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd

💝 GRATIS KADO bij Premium & DUO – Voor 23u besteld, morgen gratis bezorgd

Wij helpen je met jouw keuze in dit blog

Womanizer wat is het verschil?

Wat is het verschil tussen de verschillende typen womanizers?

Deze vraag krijgen we vaak van onze klanten. Daarom speciaal dit blog over de nieuwe Womanizer Premium en Classic, Liberty (die de Pro40 heeft vervangen) en Starlet2. Daarnaast is er de Womanizer DUO. Een Womanizer met vibrator als opvolger van de Inside Out.

Wat is de Womanizer?
hoe werkt womanizer

De womanizer is een Sexspeeltje speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Dit wonderlijke speeltje is echter geen vibrator. De Womanizer trilt niet. Nee de womanizer zorgt ervoor dat wanneer je het kapje om de clitoris plaatst er een vacuum ontstaat. Vervolgens verwent de womanizer jouw clitje met luchtdruk golven. Het lijkt er eigenlijk op of er iemand aan je clit sabbelt. De bloedtoevoer naar de clitoris neemt hierdoor snel toe en al binnen heel korte tijd raak je opgewonden. Veel vrouwen komen met de Womanizer snel en gemakkelijk klaar. Zelfs meerdere keren. Dit kan doordat de clitoris zelf, niet direct wordt aangeraakt. Overstimulatie van de clitoris wordt zo voorkomen en kan je eenmaal bijgekomen van jouw heerlijk intense orgasme, direct weer helemaal los met jouw womanizer. Womanizer wat is het verschil? Dat leggen we je uit.

Hier volgen van alle typen womanizers de verschillen voor jouw op een rij

     – Womanizer Premium

De nieuwe Womanizer Premium is de ideale combinatie van nieuwe technologieën en een hoogwaardig ontwerp. De bekende Pleasure Air-technologie stimuleert jouw clitoris zonder contact te maken – van superzacht tot super krachtig in 12 verschillende intensiteitsniveaus. Maar nieuw is de autopilot-functie. Ervaar een orgasme onverwachts en op een verrassend nieuwe manier. Het ritme verandert bij elk gebruik. Smart Silence is de tweede extra functie. De Womanizer Premium begint pas als hij bijna de huid raakt. Dit maakt de womanizer premium niet alleen stiller in gebruik, maar maakt uw genot nog intenser. Dankzij de unieke verwerking is de Womanizer Premium volledig waterdicht.

womanizer premium blogEigenschappen:

Standen: 12 ( zachtste stand zachter dan de pro, hardste stand harder dan de pro)
Smart silence: ja ( NIEUW )
Autopilot: ja ( NIEUW )
Waterproof : ja
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: Ja (vernieuwde knoppen)
Aantal kleuren : 3
Afmeting : 155 x 50 mm
Gewicht: 135 gram
Oplaadtijd: 120 min
Gebruiksduur: 4 uur
Inhoud: womanizer premium, magneet contact /USB oplaadsnoer, 2 kapjes in maat Normaal en XL, handleiding, opbergtas
Prijs: 189,00

      – Womanizer Classic

De nieuwe Classic, zoals de naam al onthult, is de klassieker van Womanizer – “de little black dress”, om zo te zeggen, tussen onze seksspeeltjes. Het is uitgerust met onze unieke Pleasure-Air technologie die contactloos zuigeffect creëert in plaats van trillingen als bij een vibrator. De 8 intensiteitsniveaus geven ieder wat wils – het eerste niveau garandeert een zachte start en het maximale niveau, de piek van plezier. Dankzij de unieke verwerking is de Womanizer Classic volledig waterdicht en daarom ideaal voor een duik in bad.

Eigenschappen:

womanizer classic blog

Standen: 8
Waterproof : ja
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: Ja (vernieuwde knoppen)
Aantal kleuren : 1
Afmeting : 148x 48 mm
Gewicht: 110 gram
Fluitsermodus: ja
Oplaadtijd: 120 min
Gebruiksduur: 3 uur
Inhoud: womanizer classic, magneet contact /USB oplaadsnoer, 2 kapjes in maat Normaal en XL, handleiding, opbergtasje
Prijs: €129,00

Womanizer Liberty ( heeft de Pro40 vervangen )
De nieuwste womanizer is de womanizer Liberty. De womanizer Pro40 is niet meer verkrijgbaar maar daarvoor in de plaats is Womanizer Liberty gekomen. Een hele mooie en handige opvolgster al zeggen wij het zelf. Wat is het verschil? Eigenlijk alleen de looks. De Liberty heeft dezelfde functies als de Pro40 namelijk 6 standen waartussen je omhoog en omlaag kunt schakelen, Is fluisterstil, waterdicht en heeft 2 maten opzetkapjes bijgeleverd.
Handig aan deze schattige maar luxe aanvoelende Liberty is het deksel of afdek kapje. Deze werkt magnetisch en zodra het kapje bijna over de womanizer ligt klikt deze vast. De Liberty veranderd dan in een eitje waar niemand van zou denken dat het een sextoy is 🙂 Buiten dat is het zo heel gemakkelijk je womanizer mee te nemen in je tas of koffer. Vrij om overal te gaan met jouw womanizer vandaar de naam Liberty!

Eigenschappen:womanizer liberty verschil

Standen: 6
Waterproof : ja
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: Ja
Aantal kleuren : 4
Afmeting : 104x 55x 48 (de pro40 was 160x 46 mm)
Gewicht: 90 gram ( de pro40 was 140gram)
Fluitsermodus: Ja 42dB
Oplaadtijd: 60 min
Gebruiksduur: 2 uur
Inhoud: Liberty, USB oplaadsnoer, 2 kapjes in maat Normaal S en M, handleiding
Prijs: € 99,00

     – Womanizer Starlet en NIEUWE STARLET 2

De allernieuwste Womanizer (binnenkort verkrijgbaar, datum nog onbekend) is de womanizer Starlet 2. Deze volgt de eerste Starlet op.
Womanizer wat is het verschil tussen beide starlets? De Starlet 2 is nu ook waterproof en je kunt met de + en – nu omhoog EN omlaag schakelen. Bij oude kon je alleen omhoog en weer terug naar 1. De nieuwe Starlet 2 start ook niet in het hogere standje als de oude starlet maar begint lekker low. De ander 3 standen zijn de middelste en hoogste standen van de classic ongeveer. De functie is en blijft weer hetzelfde als bij de andere Womanizers, het zuigen aan en stimuleren van de clitoris door middel van Air Technologie en Pulsatie. Dus lekker krachtig is deze kleine Womanizer zeker!

starlet en starlet2 womanizer

Eigenschappen:

Standen: 4
Waterproof : Starlet 2 Ja en de oude starlet wel spatwaterdicht IPX4
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: Starlet 2 ja (de oude niet)
Aantal kleuren : drie voor starlet 1 en 2 kleuren voor starlet 2
Afmeting : 8,5 x 5 cm starlet 1 en starlet 2 is 11,7 x 4,6cm
Oplaadtijd: 30 min
Gebruiksduur: 30 minuten
Inhoud: Womanizer starlet, Micro-USB oplaadsnoer,
1 kapje alleen in maat Normaal bij de oude versie en maat M van de nieuwe kapjes bij starlet2, handleiding
Prijs : 69,90

– Womanizer DUO en InsideOut

Vaak werd verteld dat, hoewel de stimulatie van de clitoris buitengewoon aangenaam is, het kan voelen alsof een gevoel van intimiteit ontbreekt. Daarom hebben is de Insideout ontwikkeld en hierop volgde onlangs de DUO. Naast de originele drukgolfstimulatie hebben de Insideout en DUO ook een vibrator. Met beiden 12 intensiteitsniveaus voor clitorale stimulatie en 12 niveaus voor de vibrator, vindt je de instelling die precies bij jouw past. Ook kunnen deze functies onafhankelijk worden beheerd.

Womanizer wat is het verschil tussen beiden? Het womanizer deel van de DUO heeft net als de Premium Smart Silene. Deze gaat dus pas aan wanneer het kapje wordt aangeraakt (zo ook de vibrator). De VIbrator is in vorm aangepast en dikker op het einde. Dit om goed de G-spot te stimuleren. De Vibrator heeft nu ook 7 modi en is sterker dan die van de InsideOut.

Eigenschappen:
duo insideout womanizer
Standen: 12 voor het womanizer gedeelte en 12 voor de vibrator ( Onafhankelijk te bedienen)
bij de DUO ook 10 vibratie modi
Smart Silence: InsideOUt nee , DUO ja
Waterproof : Ja
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: Ja
Aantal kleuren : zwart en de DUO is er ook in rood
Afmeting InsideOut : Lengte 19,2 en vibrator, inbrengbare lengte 10 cm, Ø 2,7 cm
Afmeting DUO : Lengte 20,3 cm, inbrengbare lengte 11 cm, Ø 2,2-3,5 cm
Oplaadtijd: 120 min
Gebruiksduur: 120 minuten
Inhoud: Womanizer InsideOut, Magneet contact/Micro-USB oplaadsnoer, adapter, 2 kapjes Normaal en XL, handleiding, Satijnen bewaartasje
Prijs: 189,00

     – Womanizer 2GO

De meest bijzondere womanizer van allemaal. Deze womanizer ontstond met het idee de womanizer discreet mee te kunnen nemen in je tas zonder dat direct opvalt dat je een sexspeeltje bij je hebt. De Womanizer 2Go is nog verkrijgbaar in onze shop en daarom opgenomen in ons blog Womanizer wat is het verschil. Dit zijn echter de laatste stuks en is daarna uit ons assortiment.

Deze womanizer in lipstick vorm zal zeker geen argwaan wekken mocht je tas omvallen. De womanizer 2Go is wel een stuk groter dan een lipstick. Dat is het enige dat misschien niet helemaal overeenkomt. Maar hierdoor houdt je de 2Go wel makkelijker vast. Heel prettig bij de 2Go is het schuine kapje. Deze is hierdoor fijn te plaatsen over de clitoris. Ook zit er op deze womanizer een handige dop zodat je hem zo in je tas kunt stoppen en er geen vuil in of op het kapje terecht komt.

Eigenschappen:womanizer 2go blog

Standen: 6
Waterproof : ja
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: Nee
Aantal kleuren : 3
Afmeting : 125 x 35 x 35 mm
Gewicht: 130 gram
Fluitsermodus: Ja 42dB
Oplaadtijd: 60 min
Gebruiksduur: 2 uur
Inhoud: Womanizer Pro, USB oplaadsnoer,
2 kapjes in maat Normaal en XL, handleiding, zijden opbergtasje
Normale Prijs : €159,00 nu voor €119,00

DE VOLGENDE WOMANIZERS ZIJN UIT ONS ASSORTIMENT

     – Womanizer Pro

De womanizer Pro bestaat het langst van allemaal naast de W100 maar wordt niet meer geproduceerd. in dit Blog Womanizer wat is het verschil hebben we deze wel opgenomen maar wordt dus niet meer verkocht. De Womanizer Pro heeft 12 standen en is Waterdicht.

Eigenschappen:

Standen: 12
Waterproof : ja
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: Ja
Aantal kleuren : 9
Afmeting : 120x 60 mm
Gewicht: 140gram
Fluitsermodus: Ja 42dB
Oplaadtijd: 90 min
Gebruiksduur: 4 uur
Inhoud: Womanizer Pro, Stekker, USB oplaadsnoer, 2 kapjes in maat Normaal en XL, handleiding, zijden opbergtasje
Normale Prijs: €189,00

     – Womanizer Plus Size

Als antwoord op de vraag van veel vrouwen naar een Womanizer Pro met een langer handvat werd de womanizer plus size ontwikkeld. Deze womanizer is nu niet meer verkrijgbaar na de komst van de womanizer premium en classic. In dit blog Womanizer wat is het verschil wordt deze dus alleen genoemd. Deze womanizer had precies dezelfde functies als de Pro maar is alleen in een ander jasje gegoten. De iets vollere vrouw kan zo zelf makkelijker de womanizer bedienen. De knopjes zitten bij deze womanizer daarom ook aan het einde van het handvat aan de bovenkant.

Eigenschappen:

Standen: 12
Waterproof : ja
Lichteffect in donker: Ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: Ja
Aantal kleuren : 1
Afmeting : 210 x 60 mm
Gewicht: 180 gram
Fluitsermodus: Ja 42dB
Oplaadtijd: 90 min
Gebruiksduur: 4 uur
Inhoud: Womanizer Pro, Stekker, USB oplaadsnoer, 2 kapjes in maat Normaal en XL, handleiding, zijden opbergtasje
Normale Prijs: 189,00