Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

GRATIS verzending van jouw Womanizer | 5 jaar Garantie

Tease & Please

Sinds 2005 heeft Tease & Please hun toegelegd op het ontwikkelen, produceren en wereldwijd verkopen van spellen die zich richten op contact, vriendschap, liefde en erotiek. Hun spellen dienen als inspiratiebron voor mensen om op speelse wijze open te zijn naar elkaar, zodat ze elkaar nog beter kunnen leren kennen.

Tease & Please spellen zijn ontworpen om een veilige en leuke omgeving te creëren waarin partners en vrienden de mogelijkheid hebben om nieuwe dimensies van hun relatie te verkennen. Door middel van uitdagende en stimulerende opdrachten, vragen en activiteiten moedigen onze spellen mensen aan om grenzen te verleggen, hun verbeelding te laten spreken en nieuwe niveaus van intimiteit te bereiken.

Ze geloven dat deze momenten van openheid en speelsheid ons in staat stellen om een diepere verbinding te ervaren, plezier te hebben en elkaar te verrassen. Onze spellen zijn bedoeld om de sleur te doorbreken, de vonk opnieuw te laten ontbranden en elkaars wereld op een nieuwe manier te verkennen.

Of je nu op zoek bent naar een romantisch avontuur, een moment van plezier met vrienden of een sprankje sensualiteit wilt toevoegen, deze spellen bieden een unieke ervaring die je relatie kan transformeren. Ze nodigen je uit om open te staan voor nieuwe mogelijkheden, om elkaar te verrassen en samen een opwindende reis van ontdekking en groei te beleven.