Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

Orgasme Garantie op Womanizer PREMIUM2, DUO2, CLASSIC2 & LIBERTY

retourproces

Kan ik een product ruilen of retourneren?

Ruilen & Retourneren

Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over uw bestelling dan heeft u 14 dagen na ontvangst de tijd om te herroepen. Na herroeping heeft u nog 14 dagen de tijd om het product  of de producten te retourneren.  Graag attenderen wij u erop dat de Womanizer als Seksspeeltje valt onder onderstaande uitzonderingen die vanwege Hygienische Voorschriften uitsluitend geretourneerd kan worden zolang de Womanizer nog verpakt is in de Sealing.
Stuur het artikel inclusief alle toebehoren terug vergezeld van de koopbevestiging, factuur of pakbon en in een deugdelijke verpakking.

Uitzonderingen

Conform artikel 10 lid 5 gelden als uitzondering op dit retourrecht de volgende artikelen die vanwege hygiënische voorschriften uitsluitend geretourneerd kunnen worden wanneer de sealing niet verbroken is :

•  Kousen
•  Slips
•  Strings
•  Seksspeeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact)
•  Tepelpompjes
•  Tepelversiering
•  Condooms
•  Drogisterij artikelen (sprays, gels, tabletten etc.)

Ook DVD’s kun je uitsluitend retourneren wanneer je de verzegeling niet hebt geopend. Dit staat beschreven in de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel (artikel 10 lid 8).

Procedure

Afhandeling bij een defect:

Is er sprake van een defect? Laat ons dit dan eerst weten in een bericht per e-mail of post. Indien gewenst, kunt u hiervoor gebruikmaken van het Europese modelformulier voor herroeping. ( info@womanizer.nl ).
Na ontvangst van uw mail ontvangt u dezelfde of de volgende werkdag een bericht met de stappen voor retour. Na ontvangst van de womanizer wordt deze getest op het defect en indien inderdaad sprake is van een defect sturen wij u een nieuwe Womanizer toe.

Retouradres:

Fanti
T.a.v. Retouren
Postbus 11
2360AA Warmond
Netherlands

LET OP: Graag eerst een mail sturen over het defect! Indien de Womanizer niet ouder is dan 2 jaar ontvangt u een gratis retourlabel.

Afhandeling bij ‘retourneren’

Binnen 14 dagen na aankoop heeft u de mogelijkheid om de womanizer of accessoires te retourneren. U kunt alleen hygieneartikelen (zoals hierboven weergegeven) retourneren indien de verzegeling nog intact is. De retourkosten zijn op eigen rekening.
Het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten voor heenzending) wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u het artikel heeft geretouneerd of aangeven heeft te retourneren, terug betaald.
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij attenderen u er op dat kosten in rekening gebracht worden als u het product/ of de producten beschadigd heeft.

Afhandeling bij ‘ruilen’

Na ontvangst en controle van uw geretourneerde artikel op de sealing, sturen we het vervangende product binnen 2 werkdagen naar je toe. Mits per e-mail (info@womanizer.nl) aangegeven dat je het artikel wilt ruilen.

Let op: Lees voordat u iets terugstuurt de bovenstaande voorwaarden en uitzonderingen goed. Retourzendingen die vallen onder de uitzonderingen kunnen we niet vergoeden. Daarbij rekenen we verzendkosten wanneer u deze artikelen weer terug wilt.