Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

GRATIS verzending van jouw Womanizer | 5 jaar Garantie

Mijn ervaring met Womanizer OG

Golven van geluk op mijn G-spot

Een G-spot orgasme met Womanizer OG.

Werkt het echt? Lees het in Nina’s review van de Womanizer OG

In dit blog lezen jullie mijn review van de Womanizer OG, die ik maar al te graag met jullie wil delen. Want wat een geluksprinses ben ik WOW om de Womanizer OG te mogen testen! De Womanizer OG is het allereerste seksspeeltje met luchtdruk stimulatie voor de G-spot en dat wil je ervaren toch! Deze toy ziet er ook nog eens heel mooi uit ..ik kan mijn geluk niet op! Luchtdruk op je clitoris voelt namelijk al als de hemel op aarde dus ik ben heel benieuwd naar dit gevoel op mijn G-spot.

Wat belooft deze Womanizer?

De Womanizer OG is een luchtdruk speeltje speciaal voor de G-spot. De G-spot ligt inwendig op ongeveer 5cm van de opening van de vagina aan de kant van de buik. Men denkt dat dit ook een gevoelig deel is van de inwendige clitoris en daarom dus een gevoelig plekje. De Womanizer OG geeft luchtdruk stimulatie in combinatie met vibraties op dit gevoelige inwendige plekje. Kom je tot een orgasme bij deze stimulatie van de G-spot ervaar je een dieper orgasme van binnenuit. Om op te warmen kan je het mondje ook over de clitoris plaatsen en genieten van een zachte clitoris stimulatie.

De Womanizer OG heeft 3 trilstanden en 12 luchtdruk standen plus een Afterglow functie. Ook heeft deze Womanizer Skin detection. Dit betekent dat hij pas gaat werken als je de huid raakt. Geen geluid ervoor dus of na jouw orgasme.

Mijn Review van de Womanizer OG

womanizer OG douche

Ik ga niet liegen, het kostte me ongeveer vier keer om het echt onder de knie te krijgen.

De drie vibratiestanden voelen ongelooflijk – voor mij is alleen niveau één al zo intens, dat ik zou aanraden om daar eerst een tijdje aan vast te houden! Vooral om de 12 intensiteit niveaus van de luchtdruk uit te proberen, en niet overprikkeld te raken … als je begrijpt wat ik bedoel.

Deze vibrator is trouwens niet geschikt voor een schaamteloos vluggertje, het is echt een toy die je kiest wanneer je de tijd voor jezelf wilt nemen.

De eerste drie pogingen die ik deed, kon ik dus die exacte plek gewoon niet vinden. Ik was ofwel te ver gegaan en dan weer niet ver genoeg. De frustratie begon zich op te bouwen en moest uiteindelijk gewoon een pauze nemen. Blijkt dus dat er heel duidelijke instructies op de doos stonden, die ik botweg had geweigerd te lezen, omdat ik dacht dat ik het het wel wist.

Na het lezen van de doos besloot ik het nog een laatste keer te proberen.

Ik nam de tijd, langzaam beginnend met alleen clitoris stimulatie en dan inbrengen, nog steeds in een langzaam tempo. Ik nam echt die extra tijd om mijn eigen weg te kiezen en al mijn geduld ontaarde in een langzaam opbouwend maar absoluut verbluffend orgasme.

Toen ik eenmaal begreep waar intern de luchtdrukstimulatie bij mij op het juiste plekje zat, welk trillingsniveau hierbij te kiezen en hoeveel druk ik op de wand van mijn vagina moest uitoefenen, kon ik een orgasme krijgen. En deze was anders, diep van binnen en intens. Ik ben letterlijk niet meer gestopt! Het diepe gevoel is tenen krullend. Ik probeerde me vervolgens nog eens een weg te banen door de toenemende intensiteiten, maar bij het derde intensiteit niveau moest ik stoppen omdat ik sterretjes begon te zien.

De keer daarna gebruikte ik de Afterglow functie. Dat leek me een beter plan. De Afterglow functie is nieuw en vind je nu ook op de andere nieuwere Womanizers. Met 1 sec drukken op de – knop ga je direct terug naar de laagste stand. Dit zorgt ervoor dat je langer nageniet van jouw orgasme. Net nog even dat beetje stimulatie zorgt ervoor dat je orgasme nog een beetje nagloeit. Dit voelde beter inderdaad. Gewoon goed. Nee geweldig 🙂

Ik heb de OG nu al een aantal keren gebruikt en het werkt iedere keer weer. Ook onder de douche neem ik de OG graag mee. Het duurde even voor ik het door had maar het werkt echt. Ik ben niet het type dat altijd zin heeft in een lange sessie met mezelf. Dan pak ik mijn andere Womanizer hier kom ik namelijk snel en makkelijk mee tot een orgasme. Maar de OG is een hele mooie aanvulling als je op zoekt bent naar iets nieuws, iets anders. Als eerste seksspeeltje denk ik dat dit ook een prima toy is. De clitoris stimulatie is genoeg om mee te starten en in de laagste standen is de G-spot stimulatie prima voor een eerste keer.

Er is wel een klein minpuntje..het aan/uit knopje is een beetje klein. Maar je hoeft hem maar één keer alleen aan te zetten. De OG gaat uiteindelijk vanzelf uit.

Conclusie

Het is geen speeltje als de andere womanizers die je in no time naar een orgasme brengt. Dat is ook niet de bedoeling van dit speeltje. Het doel is een G-spot orgasme en die bouw je nu eenmaal niet zo snel op als een clitoris orgasme.
Het mondje op de clitoris voelt ook zeker niet zo intens als de andere womanizers. Ik denk dat dit door de vorm komt. Maar als dit net zo intens zou zijn kom je niet aan je G-spot orgasme toe. Het licht sabbelende gevoel is zeker genoeg om in the mood te komen. Vind je dan eenmaal de juiste plek en druk op jouw G-spot met het mondje dan is het zo hemels. Zelf vond ik het heerlijk dat het langzaam opbouwt. Je kunt langer genieten van dit heerlijke gevoel.

Echt een speeltje voor wanneer je de tijd wilt nemen. Alleen of samen met jouw partner.

Tips & Kortingscode:

Hier nog enkele tips voor nog meer genieten met jouw Womanizer OG en ontvang 10 euro korting met mijn speciale kortingscode: NINA10 

  • Wissel af tussen clitoris en G-spot stimulatie om jouw orgasme op te bouwen. Bij mij werkt het heel goed even niet stimuleren om er dan weer naar te snakken.
  • Heb je nog een ander clitoris speeltje kan je ze samen gebruiken. Eentje op de clitoris en de OG inwendig laten rusten. Dan knal je echt door het plafond met jouw orgasme!

Nog meer info over de Womanizer OG lees je in dit Blog

 

Ook interessant