Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

Orgasme Garantie op Womanizer PREMIUM2, DUO2, CLASSIC2 & LIBERTY

Welke Womanizer past bij mij?

Womanizer Pro (W500) vs. Womanizer W100

Ken jij de womanizer al?

Uit eigen ervaring kan ik je zeker aanraden om er een aan te schaffen. Want dat kleine zuigapparaat, zorgt voor een immens plezierig resultaat. Als je er wel al bekend mee bent, dan ken je vast de Womanizer W100. Maar deze Womanizer heeft nu ook een zusje: de Womanizer Pro (W500). Nu is de vraag: welke versie kies jij?

Allereerst is er geen ‘beste’ of ‘slechte’ keuze. Het gaat erom welke Womanizer het beste werkt voor jou. Maar om je keuze makkelijker te maken, heb ik nog even kort de voordelen van de Womanizer Pro opgesomd en geef ik aan welke vragen je jezelf moet stellen voordat je een keuze maakt.

De voordelen van de Womanizer Pro:

– De Womanizer Pro is nog compacter dan de W100 en heeft een mooiere vormgeving plus ligt beter in de hand
– Met de Womanizer W500 heb je meerdere (8!) zuigkrachten. In plaats van alleen maar hogere zuigkrachten, zoals bij de W100, kun je bij de Womanizer Pro ook kiezen voor een lagere zuigkracht
– De Womanizer Pro wordt geleverd met twee verschillende kopstukken die je kunt verwisselen. Zo kun je kiezen welk formaat het beste past op jouw clitoris
– Bij de nieuwe Womanizer is de zuigkracht makkelijker te bedienen. De knopjes zitten namelijk aan de achterkant van het apparaat in plaats van aan de voorkant.
– Groot voordeel: de Womanizer Pro W500 is stil in gebruik

womanizers por en w100

Welke Womanizer gaat jou naar je hoogtepunt brengen?

Nu ken je de verschillen tussen de Womanizer W100 en de Womanizer Pro, maar welke gaat ervoor zorgen dat ook jij het ultieme genot ervaart met een Womanizer?

Hier zijn een aantal puntjes waar je over na kunt denken voordat je een keuze maakt:

– De Womanizer Pro is duidelijk kleiner dan de W100. Dit kan een voordeel en een nadeel zijn. De Pro ligt lekker compact in de hand, maar misschien mis je de extra lengte van de W100 wel om je clitoris goed te bereiken. Als je een keuze moet maken, is het belangrijk dat je rekening houdt met je eigen lichaamstype. Kom je gemakkelijk met je hand bij je clitoris, dan lukt dit ook met de Womanizer Pro. Kun je wel een verlengstukje gebruiken? Dan is de Womanizer W100 misschien prettiger voor jou.

– De zuigkracht van de Womanizer is erg belangrijk. Deze bepaalt namelijk hoe/of jij een orgasme bereikt. Bij de Womanizer W500 zijn drie extra standen toegevoegd: twee zachtere en één hardere stand. Hier was veel vraag naar onder vrouwen die de W100 gebruikten. Stand 1 van de Womanizer W100 was voor verschillende vrouwen te sterk. Wil je jezelf een beetje plagen door af te wisselen met harde en zachtere standen? Dan is de Womanizer Pro een échte aanrader. Maakt het jou niet zoveel uit hoeveel standen het apparaat heeft, dan kun je natuurlijk ook gewoon voor de Womanizer W100 gaan.

Tevens kon je bij de w100 alleen maar naar hogere standen doorklikken of weer terug naar stand 1. Met de Pro kun je continu wisselen tussen hogere en lagere standen.

– Weet jij van jezelf dat je een grotere clitoris dan ‘standaard’ hebt? Dan is de Womanizer Pro ideaal voor jou! Omdat het apparaat met twee verschillende maten opzetstukjes geleverd wordt, kun je variëren en voelen welke het beste op jouw clitoris past voor het lekkerste resultaat.

– Ook de prijs kan een rol spelen bij jouw keuze. De nieuwe Womanizer W500 kost iets meer dan de W100. Op Womanizer.nl vind je de Womanizer Pro voor €189,- en de Womanizer W100 voor €159,-.

Koop jouw eigen Womanizer

Zoals ik al aangaf is er geen goede of slechte keuze. Zolang jij maar optimaal kunt genieten! De Womanizer is een geweldig apparaat en geeft je orgasmes zoals je die nog nooit hebt gehad! Onze klanten zijn er ook erg positief over. Vrouwen geven aan dat zij nu binnen 1 minuut klaarkomen!

Ook interessant