Menu

Log in | Registreren

Garantie

Zit er garantie op de producten?

Op womanizers gekocht bij womanizer.nl zit een garantie van 2 jaar. Heeft u elders de womanizer gekocht dat valt de garantie onder de voorwaarden van de desbetreffende winkel.

Indien er sprake is van fabrieksgarantie dan staat dit vermeld op de product- en/of merkpagina. De aangeboden fabrieksgarantie doet echter niets af aan de wettelijke garantie waar de consument recht op heeft.

Voor alle producten waarbij geen melding is over fabrieksgarantie, geldt enkel de wettelijke garantie. De wettelijke garantie (non-conformiteit) wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Indien je van mening bent dat het product niet voldoet aan wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten, neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij het probleem kunnen oplossen.

Uitzonderingen

Wegens hygiënische voorschriften kun je de volgende artikelen uitsluitend retourneren wanneer de verzegeling nog in tact is:

• Seksspeeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact)
• Drogisterij artikelen (sprays, gels, etc.)

Dit staat beschreven in de ‘Algemene Voorwaarden Thuiswinkel’ (artikel 10 lid 8).

Dit betekent dus dat wanneer de sealing om de verpakking verbroken is de womanizer en opzetkapjes niet conform het heroepingsrecht retour gestuurd kunnen worden. De aankoop is dan definitief.

Orgasme garantie: 100% orgasme garantie kunnen wij niet geven. De slogan orgasme garantie is ontstaan naar aanleiding van het testen van de womanizer onder meer dan 50 vrouwen. Slechts 1 vrouw lukte het niet een orgasme te krijgen met de womanizer.
Omdat hierdoor het percentage zo laag was ontstond de slogan orgasme garantie.