Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

GRATIS verzending van jouw Womanizer | 5 jaar Garantie

Voorwaarden Acties bij Womanizer.nl

Voorwaarden winacties, gratis artikelen, kortingspercentages en kortingscodes Womanizer.nl

Womanizer Winacties

Voor deelname tijdens win acties kun je je registreren op de inschrijfpagina womanizer.nl/winnen (hierin wordt om jouw adresgegevens gevraagd, deze hebben we alleen nodig voor het versturen van de womanizer one, indien je één van de 1000 winnaars bent. Door je in te schrijven geef je toestemming de Womanizer.nl nieuwsbrief te ontvangen. Je kunt je op ieder gewenst moment uitschrijven voor deze nieuwsbrief. Je gegevens zullen alleen door ons worden gebruikt voor het verzenden van de nieuwsbrief en worden nooit verstrekt aan derden. Je kunt bij iedere actie slechts 1x mee doen.

Kort samengevat:

  • Jouw gegevens worden NIET verstrekt aan derden
  • Je ontvangt van ons GEEN post op jouw huisadres
  • Deze actie wordt georganiseerd door Fanti Webshops B.V. Haarlemeerstraatweg 32, 2361KN, Oegstgeest.

Orgasme Garantie

Vanaf 27 december 2021 t/m 31 januari 2022 is er bij womanizer.nl de Orgasme Garantie maand. Womanizers gekocht tijdens deze actie mogen 30 dagen getest worden. Lees hier meer over de voorwaarden.

Facebook en Instagram Winacties

Deelname geschied door liken en delen van de acties. Door deelname aan de actie geeft de deelnemer, indien hij/zij een prijs wint, Fanti Webshops B.V. tevens het recht om zijn/haar Facebook of instagram naam op de website en social media te plaatsen.

  1. Toepasselijkheid Winacties

1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de winacties van Fanti Webshops B.V. en de daaronder vallende shops waaronder womanizer.nl  (hierna verder te noemen ‘actie’).
1.2 De actie wordt georganiseerd door Fanti Webshops B.V.
1.3 Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.

  1. Deelname Winacties

2.1 Deelname 
2.1.1 Iedere natuurlijke persoon kan deelnemen aan onze actie, mits woonachtig in Nederland of België. Deelnemers dienen minimaal 18 jaar te zijn.
2.1.2 Van deelname aan de actie zijn uitgesloten: a) Medewerkers van Fanti Webshops B.V.; b) Andere personen die direct en/of indirect bij de organisatie/realisatie van deze actie betrokken zijn.
2.1.3 Aan deelname aan de actie zijn, naast de gebruikelijke kosten voor de toegang tot en het gebruik van het Internet, geen extra kosten verschuldigd. De deelnemer heeft geen enkele (aankoop)verplichting, anders dan het lid zijn of lid worden van de nieuwsbrief/ liken van de Facebook of Instagram post en/of pagina.
2.1.4 Door deelname aan de actie verleent de deelnemer aan Fanti Webshops B.V. de toestemming om hem/haar informatie omtrent deze actie en andere informatie over de diensten en producten van Fanti Webshops B.V. te doen toekomen. Deelnemer heeft het recht deze toestemming in te trekken door middel van een schriftelijke kennisgeving per e-mail via de afmeldlink in de email.
2.1.5 Door deelname aan een Facebook of Instagram actie geeft deelnemer, indien hij/zij een prijs wint, Fanti Webshops B.V. tevens het recht om zijn/haar Facebook naam of instagram naam op de website en social media te plaatsen.
2.1.6 De gegevens die Fanti Webshops B.V. in het kader van deze actie verzamelt en verwerkt, worden eigendom van Fanti Webshops B.V. en zullen niet voor andere doeleinden dan in artikel 2.1.4 genoemd, worden gebruikt en zullen niet aan derden worden verstrekt. Fanti Webshops B.V. zal deze gegevens van de deelnemers verwerken conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

2.2 Vaststelling van de winnaars 
2.2.1 Uit alle deelnames wordt door Fanti Webshops B.V. de prijswinnaar getrokken.
2.2.2 De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
2.2.3 Niet winnende deelnemers ontvangen geen bericht en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
2.2.4 Prijzen worden verstrekt aan de winnaars en worden verzonden aan het adres welke wordt opgegeven aan Fanti Webshops B.V.
2.2.5 Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of een andere prijs.

3. Aansprakelijkheid

3.1 Aansprakelijkheid Fanti Webshops B.V.
3.1.1 Deelname geschiedt voor eigen risico van de deelnemer. Deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de juiste invoer en de verzending van gegevens. Fanti Webshops B.V. garandeert onder andere niet dat de telefoonlijnen, het Internet en/of andere netwerken optimaal gebruik en toegang bieden en/of dat haar website zonder fouten werkt en alle inschrijvingen juist en volledig worden ontvangen.
3.1.2 Fanti Webshops B.V. is niet aansprakelijk voor enige schade welke voortvloeit uit deze actie of uit de door haar te verstrekken prijzen. Fanti Webshops B.V. geeft geen garantie op de door haar te verstrekken prijzen, met uitzondering van de standaard produktgarantie. Wijzigingen, typ- en/of zetfouten zijn voorbehouden.

3.2 Aansprakelijkheid derden 
3.2.1 Hetgeen artikel 3.1.2 bepaalt, geldt onverminderd voor toeleveranciers van Fanit Webshops B.V. cq. de toeleveranciers en/of fabrikanten van het betreffende product/de prijs.

4. Slotbepalingen

4.1 Voorbehoud 
4.1.1 Fanti Webshops B.V. behoudt zich te allen tijde het recht voor, zonder voorafgaande of nadere kennisgave: a) deelnemers uit te sluiten van deelname aan de actie indien zij van mening is dat deze misbruik maken van de actie, niet conform deze actievoorwaarden handelen, frauduleus handelen en/of de actie onrechtmatig trachten te beïnvloeden; b) wijzigingen en verbeteringen op de site aan te brengen of de toegang tot de site te beperken en/of te beëindigen; c) deze actievoorwaarden, overige voorwaarden en de prijzen te wijzigen of de actie voortijdig te beëindigen; voorzover zij dat naar eigen goeddunken noodzakelijk acht.

4.2 Vragen en klachten 
4.2.1 Vragen en klachten met betrekking tot deze actie kunnen worden verzonden naar info@womanizer.nl

4.3 Toepasselijk recht en forumkeuze
4.3.1 Op deze actie en de actievoorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing

Voorwaarden kortingspercentage assortiment

Wanneer er acties zijn met korting op Womanizer.nl gelden andere voorwaarden als gratis glijmiddel en/of cleaner niet. Eventueel extra korting door kortingsbonnen gelden ook niet de dagen dat er een algemene korting is. Op afgeprijsde artikelen geldt wel dat er kortingsbonnen ingevuld kunnen worden.

Voorwaarden kortingscodes & gratis producten

Hieronder vind je de voorwaarden waarmee je akkoord gaat op het moment dat je een kortingscode gebruikt.

Kortingspercentage

Een code die recht geeft op een bepaald kortingspercentage (bijvoorbeeld 10%), kan niet gebruikt worden in combinatie met andere acties of afgeprijsde artikelen. Ook is het niet mogelijk om meerdere kortingscodes tegelijk te gebruiken.

Kortingsbedrag

Voor een code die recht geeft op een bepaald kortingsbedrag (bijvoorbeeld €10), geldt doorgaans een minimaal bestedingsbedrag. Zolang je bij het afrekenen aan dit bedrag komt, maakt het niet uit of de artikelen in je winkelmandje afgeprijsd zijn of niet. Ook hier geldt dat er maar één kortingscode gebruikt kan worden per bestelling. Kortingscodes die recht geven op gratis verzending (ter waarde van € 4,95) bij een minimaal bestedingsbedrag kunnen ook worden verzilverd bij bestellingen boven het bedrag waarbij verzending altijd gratis is

Voorwaarden & regels tijdens de sale periode, geldigheid kortingscodes en gratis producten

  • Korting tijdens Sale dagen en verstrekte kortingscodes kunnen niet met terugwerkende kracht verrekend worden.
  • Aanbiedingen gelden binnen de aanbiedingstermijn zolang de voorraad strekt.
  • Wanneer je een item hebt besteld en deze later in de sale komt, kunnen wij de korting helaas niet meer met terugwerkende kracht verrekenen.
  • Tijdens een sale kunnen de prijzen dagelijks wisselen, afhankelijk van het aanbod. Hiervoor geldt ook: gewijzigde kortingen kunnen niet achteraf verrekend worden.
  • Stuur je het product terug waarbij een gratis product zat (uiteraard MET sealing intact), maar stuur je niet het gratis product retour dan trekken wij de waarde van het gratis product af van het bedrag dat wij terug betalen. Het gratis product is namelijk alleen gratis bij aankoop van dit betreffende product en anders niet.