Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

GRATIS verzending van jouw Womanizer | 5 jaar Garantie

Womanizer ONE winactie – geef jezelf een orgasme cadeau

Geef jezelf een orgasme Cadeau!

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar hét unieke Womanizer gevoel? Schrijf je dan nu hier in en maak kans op één van onze 1000 gratis Womanizers ONE. Ervaar zelf hoe het Womanizer gevoel ook jou tot een orgasme brengt.

De Womanizer dankt haar unieke gevoel aan de Pleasure-air technologie, waarmee zachte luchtdrukpulsen jouw clitoris indirect verwennen.
Met de Womanizer One winactie bieden wij jou nu de kans om gratis kennis te maken met het het gevoel dat al zoveel vrouwen tot een hoogtepunt heeft gebracht. De ONE biedt je 30 minuten puur genot (wat ongeveer gelijks staat aan 10 orgasmes).

De Womanizer ONE

DERTIG MINUTEN PUUR PLEZIER: De womanizer ONE geeft jou 30 minuten lang ultiem genot. De womanizer ONE is te bedienen met 1 knop en heeft 3 verschillende standen. Natuurlijk kunt je een pauze tussendoor nemen. Echter ,in totaal gaat deze Womanizer 30 minuten mee en is niet nogmaals oplaadbaar.

De Womanizer ONE is een echte Womanizer, maar dan voor éénmalig gebruik (30 minuten totale gebruiksduur). De ONE is ook gemaakt van lichaamsveilig materiaal en heeft eenzelfde hoge kwaliteit. De ONE is splashproof.

Bij Womanizer vindt men het belangrijk verantwoord om te gaan met afval. Daarom kan de Womanizer ONE na gebruik kosteloos worden teruggestuurd, waarop deze op verantwoorde wijze zal worden verwerkt.

Smaakt het unieke womanizer gevoel naar meer? 

Heb je eenmaal kennis gemaakt met de Womanizer, dan wil je nooit meer zonder! Daarom ontvangen alle winnaressen bij de Womanizer ONE winactie een kortingscode voor 10% korting op één van onze Womanizers.

In onze webshop vindt je alle Womanizers als de Womanizer Premium, Classic, Liberty, Starlet2 en DUO.

winnen womanizer gratis one

Helaas, deze winactie is afgelopen.
Alle Winnaars krijgen een mail deze kan in de spam komen.

Niet getreurd; we starten binnenkort wellicht weer met een nieuwe winactie!


Winnen

Ja, ik wil een Womanizer ONE winnen van womanizer.nl

Ik ben boven de 18 jaar *
Heb je al een Womanizer? *
Hoe ben je op deze actiepagina terecht gekomen? *
Voorwaarden en nieuwsbrief *
Je kunt je altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief
ONZE BEST VERKOCHTE WOMANIZERS

Bestsellers