Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

GRATIS verzending van jouw Womanizer | 5 jaar Garantie

Welk model past bij mij?

Verschil in modellen van Womanizer

Verschil in de modellen van Womanizer

We kunnen bijna wel stellen dat de womanizer een van de lekkerste sexspeeltjes is! De Womanizer is zelfs al meerdere keren uitgeroepen tot beste vibrator van de eeuw.

Geliefd onder zowel vrouwen als mannen. Want welke man is er nou niet blij als zijn vrouw tot een heerlijk orgasme komt. En de Womanizer collectie groeit nog steeds. Echter weten nog niet alle vrouwen van het bestaan van dit heerlijke speeltje af. Ben jij een van die vrouwen? Lees dan in de review van Nina, wat de Womanizer met je doet!

Ik geef alle verschillen tussen de modellen van de Womanizer in een notendop weer.

Womanizer W100 & Womanizer Pro40

Het begon allemaal bij de Womanizer W100. Deze versie is inmiddels vervangen voor de Womanizer Pro40. Een goedkopere versie waardoor meer vrouwen zich de Womanizer in het nachtkastje kunnen veroorloven. Zo is ze de strijd ook aangegaan met de goedkope namaak versies zoals de Satisfyer Pro. De pro40 doet niet onder aan de werking van de duurdere Pro of Plus Size. Het verschil is zit ‘m in de accu. Bij de Pro40 is een economisch geprijsde lithium ion accu gebruikt en bij de pro en de plus een premium ion accu. Bij de Pro40 is na opladen de gebruiksduur hierdoor korter. De pro40 gaat ongeveer 60 minuten mee na opladen en de Pro en de Plus ongeveer 4 uur. De Pro en Plus size zijn daarnaast van kwalitatief beter materiaal gemaakt waardoor de womanizer langer zal meegaan. Maar het heerlijke gevoel van de luchtdruk pulsen blijft gelijk.
blog verschil modellen womanizer

Womanizer Pro of W500

Dit model is de verbeterde versie van de W100 en luxer. Ligt veel beter in de hand dan het oude model en is tot nu toe ook het meest verkochte model van de Womanizer. Vernieuwd zijn de Womanizer Pro Chrome & Pro Wit. Deze hebben niet 8, maar 12 standen! Er zijn twee zachtere en twee hardere standen toegevoegd. En voor degenen die houden van een pleziertje onder de douche of in bad; deze Womanizers zijn waterdicht!

Womanizer Plus Size

Voor degenen die het lastig vinden om met de Womanizer Pro het juiste plekje te bereiken, is er nu ook de Womanizer Plus Size. Dit is een langer model waardoor je beter bij de clitoris kunt komen. Deze wordt bijna net zoveel verkocht als de Pro en is vooral geliefd onder de vollere vrouwen. Net als de Pro Chrome en Pro Wit heeft dit model 12 standen en is deze waterdicht. De Womanizer +Size is 21,5cm lang en dat is 5,5cm langer dan de womanizer Pro40

Womanizer 50 tinten pakket

Tijdens de lancering van de nieuwe fifty shades darker dit jaar, werd ook het Womanizer 50 tinten pakket uitgebracht. Deze kun je in onze shop nog steeds bestellen. Dit pakket bevat een Womanizer Pro en een bondage set. Het wordt tijd voor een spannend seksspelletje in bed!

Ook interessant