Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorging v.a. €69.00
Discreet verpakt en bezorgd
Kiyoh Thuiswinkel waarborg

💓 NIEUW – Womanizer NEXT – 3D Pleasure

Een diepgaande blik op hoe deze innovatieve toy werkt

De Womanizer NEXT 3D

Hoe werkt Womanizer NExt 3D?

Een diepgaande blik op hoe deze innovatieve toy werkt

In de wereld van seksspeeltjes heeft de Womanizer 3D Next veel aandacht getrokken vanwege zijn innovatieve ontwerp en unieke functionaliteit. Maar hoe werkt dit revolutionaire toy precies? In deze blog duiken we dieper in de details van de Womanizer 3D Next en ontdekken we waarom het een must-have is voor iedereen die op zoek is naar sensationele stimulatie.

Wat is the next Womanizer 3D next?

De Womanizer 3D Next is een geavanceerd seksspeeltje dat is ontworpen om clitorale stimulatie naar een heel nieuw niveau te tillen. In tegenstelling tot traditionele vibrators, maakt de Womanizer gebruik van gepatenteerde Pleasure Air Technology om een zuigende en pulserende sensatie te creëren zonder direct contact met de clitoris. Dit maakt het mogelijk om intense orgasmes te ervaren zonder overstimulatie of gewenning.

Hoe werkt Womanizer Next 3D?

  • Stimulatie van de clitoris: De Womanizer 3D Next heeft een uniek ontwerp met twee stimulatiepunten: een zachte siliconen kapje voor directe clitorale stimulatie en een interne arm voor gelijktijdige G-spot stimulatie. Door de combinatie van luchtdruk en trillingen wordt de clitoris op een subtiele en toch krachtige manier gestimuleerd.
  • Instelbare Intensiteit: Met verschillende intensiteitsniveaus kunnen gebruikers de sensatie aanpassen aan hun persoonlijke voorkeur en gevoeligheid. Van zachte strelingen tot intense pulsaties, de Womanizer 3D Next biedt een scala aan sensaties om te verkennen en te genieten.
  • Waterdicht en Oplaadbaar: De Womanizer 3D Next is volledig waterdicht, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is en ook onder de douche of in het bad kan worden gebruikt voor extra plezier. Bovendien is het oplaadbaar via USB, waardoor het handig is voor gebruik onderweg.

Wat is de Smart Silence functie?

De Smart Silence-functie van de Womanizer 3D Next is een innovatieve toevoeging die zorgt voor een discrete en persoonlijke gebruikerservaring. Deze functie is ontworpen om het speeltje automatisch te activeren en deactiveren op basis van contact met de huid, waardoor het gebruik van de Womanizer discreet en handenvrij wordt.

Hoe werkt het precies?

  • Activering bij contact: Wanneer de Womanizer 3D Next in contact komt met de huid, detecteert de Smart Silence-sensor dit en activeert het speeltje automatisch. Dit betekent dat je het speeltje niet handmatig hoeft in te schakelen wanneer je het wilt gebruiken, waardoor het gebruiksgemak wordt vergroot.
  • Deactivering zonder contact: Nadat het speeltje enige tijd geen contact meer heeft met de huid, schakelt de Smart Silence-functie het speeltje automatisch uit. Dit zorgt ervoor dat het speeltje niet onnodig blijft draaien wanneer het niet wordt gebruikt, wat de levensduur van de batterij verlengt en het geluidsniveau vermindert.
  • Discrete ervaring: Dankzij de Smart Silence-functie kun je de Womanizer 3D Next discreet en zonder onderbrekingen gebruiken. Je hoeft je geen zorgen te maken over het geluid van het speeltje wanneer het niet in gebruik is, wat de privacy en discretie vergroot, vooral in gedeelde leefruimtes.

Hoe gebruik ik hem?

Het gebruik van de Womanizer 3D Next is eenvoudig en onopvallend:

  • Opladen: Zorg ervoor dat de Womanizer volledig is opgeladen voordat je hem gebruikt. Sluit de bijgeleverde USB-oplaadkabel aan op de magnetische oplaadpoort aan de onderkant van de toy en op een stroombron.
  • Inschakelen: Houd de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt om de Womanizer 3D Next in te schakelen. Je ziet en voelt een korte trilling om aan te geven dat hij is ingeschakeld.
  • Plaatsing: Plaats het zachte siliconen kapje van de Womanizer 3D Next over de clitoris. Zorg ervoor dat de clitoris volledig wordt omhuld door het kapje voor optimale stimulatie.
  • Aanpassen van de intensiteit: Druk op de knoppen om de intensiteit van de stimulatie aan te passen. Begin met een lagere intensiteit en bouw langzaam op naar een niveau dat voor jou het meest plezierig is.
  • Genieten: Laat de Womanizer 3D Next zijn werk doen en geniet van de sensaties die het biedt. Experimenteer met verschillende intensiteitsniveaus en stimulaties om te ontdekken wat het beste voor jou werkt.
  • Uitschakelen: Houd de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt om de Womanizer 3D Next uit te schakelen. Je voelt opnieuw een korte trilling om aan te geven dat hij is uitgeschakeld.
  • Reinigen: Reinig de Womanizer 3D Next na elk gebruik met milde zeep en water, of een speciale toy cleaner, om hygiëne te waarborgen.

Waarom kiezen we voor de Womanizer 3D Next?

De Womanizer 3D Next is voorzien van de gepatenteerde Pleasure Air Technology, die unieke en sensationele clitorale stimulatie biedt, ongeëvenaard door andere speeltjes. Het ontwerp biedt niet alleen clitorale, maar ook interne stimulatie voor een totaalervaring. Met verschillende intensiteitsniveaus en stimulaties is het speeltje geschikt voor zowel solo- als partner gebruik. Deze veelzijdigheid maakt de Womanizer 3D Next een must-have voor iedereen die op zoek is naar een opwindende en bevredigende ervaring.

Of je nu nieuw bent in de wereld van seksspeeltjes of een doorgewinterde gebruiker bent, de Womanizer 3D Next biedt een unieke en opwindende ervaring die je niet snel zult vergeten. Met zijn innovatieve technologie, veelzijdig ontwerp en intense sensaties, is het een must-have toevoeging aan elke slaapkamer.

 

Ook interessant